Συζήτηση:Λαζοί

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το άρθρο περιέχει χρήσιμες πληροφορίες ανάμικτες με προσωπικές εκτιμήσεις. Μέρος του (ειδικά η τελευταία παράγραφος) είναι γραμμένο με μη εγκυκλοπαιδικό τρόπο (σε α΄ πληθυντικό πρόσωπο). Είναι σημαντικό, επιπλέον, να διαμορφωθεί κατάλληλα το ύφος τού κειμένου, ώστε να αναδεικνύεται η χρήση των πηγών. Σχετικά δε με την προέλευση του κυριωνυμίου υπάρχει πλούσια βιβλιογραφία. Ο συντάκτης τού άρθρου ασφαλώς θα ήθελε να το επιμεληθεί περαιτέρω. Ευχαριστώ. Dr Moshe 22:05, 1 Σεπτεμβρίου 2006 (UTC)

Η άνωθι αναφορά με καλύπτει πλήρως. Καλό θα ήταν σε μια εγκυκλοπαίδεια να μην γίνεται έκθεση ιδεών και να μην σηκώνει ο καθένας τις κορώνες του σε ενημερωτικές σελίδες όπως αυτή στην οποία μάλιστα έχουν μαζική πρόσβαση και μαθητές. Θεωρώ προτιμότερο να μην υπάρχει καθόλου ένα λήμμα παρά να υπάρχει υπ'αυτό τον τρόπο.— Ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη 193.218.90.23 (συζήτησησυνεισφορά) .

Το μάζεψα, όσο γινόταν. Δεν είναι πια pov αλλά εξακολουθεί να έχει τεράστιες ελλείψεις.--Dipa1965 19:45, 24 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)