Συζήτηση:Κώστας Χούμης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Soccerball Greece.png Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.


Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη να βάλετε σύνδεσμο προς μια αντίστοιχη αρχειοθετημένη έκδοση: [1]. --Gerakibot 08:09, 11 Αυγούστου 2009 (UTC)

Οι πηγές θέλουν προσοχή και διασταύρωση[επεξεργασία κώδικα]

Η Βίνους του Χούμη όχι μόνο δεν κατέκτησε το Μιτρόπα του 1937 (καμία άλλωστε ρουμανική δεν το είχε καταφέρει), αλλά αποκλείστηκε στον προκαταρκτικό γύρο του με ήττα μέσα-έξω και δεχόμενη 10 γκολ συνολικά. Γενικά θέλει μεγάλη προσοχή στη ΒΠ με τη χρήση τυχαίων και μη εξειδικευμένων πηγών. Ειδικά τώρα εάν πρόκειται για κάποια που εφηύρε για ψωροοπαδικούς λόγους ένα κάποιο Σούπερ καπ Ελλάδας το 1980, δεν χρειάζεται ούτε προσοχή, ούτε διασταύρωση. Αλλά αδιαφορία, αφού ότι γράφει συγκρούεται με την πραγματικότητα. --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 20:41, 11 Ιουλίου 2016 (UTC)

Δικό μου το λάθος.Το είδα και το πέρασα χωρίς να το ελέγξω.Το θέμα πάντως μου είναι αδιάφορο.--Vrahomarinaner (συζήτηση) 20:50, 11 Ιουλίου 2016 (UTC)

Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν σχετικά με το Λέκκα σου. Ψάξε και βρες το Η Ιστορία του Ολυμπιακού του 1996 που έγραψε μαζί με άλλους 5. Οι οποίοι ήταν γνώστες και σοβαροί (Μορτάκης, Πιλάτος, Μαχαίρας), πήραν το πράγμα πάνω τους και του εμπιστεύτηκαν μόνο τα στατιστικά συμμετοχές/γκολ. Θα εκπλαγείς με τις διαφορές αντιλήψεων σε σχέση με το Χρυσός Θρύλος. Πρώτη και καλύτερη βέβαια η αποκαθήλωση της κουπίτσας του 1980, όπως σου έχει αναφερθεί και αναρτηθεί η σχετική σελίδα. Γενικά πρόσεχε τι βάζεις στα λήμματα και κυρίως μην... βγάζεις ότι έχουν τοποθετήσει σοβαροί συντάκτες. --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 21:00, 11 Ιουλίου 2016 (UTC)

Ολοι κάνουν λάθη.Αυτοί που δεν λένε να τα διορθώσουν έχουν το πρόβλημα.--Vrahomarinaner (συζήτηση) 21:03, 11 Ιουλίου 2016 (UTC)

Σωστά. Ιδιαίτερα όταν τα επαναλαμβάνουν και στην αγγλική και στην ελληνική ΒΠ. --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 23:01, 11 Ιουλίου 2016 (UTC)

Και το σούπερ καπ του 80 δεν έχει καμιά σχέση που βρήκες αφορμή να κάνεις το κομμάτι σου.--Vrahomarinaner (συζήτηση) 21:16, 11 Ιουλίου 2016 (UTC)

Αποτελούν και τα δύο εφευρέσεις του ίδιου ερευνητή συγγραφέα. Πρόσεξε τι άλλο θα αντλήσεις από αυτόν στο μέλλον και πονέσουν τα μάτια μας. --Στέλιος Πετρουλάκης (συζήτηση) 23:04, 11 Ιουλίου 2016 (UTC)

Τον Κουσουνέλο δεν τον φτάνει με τίποτα.Και το σουπερ καπ δεν το ανακάλυψε αυτός αλλά ο ΠΣΑΤ(όχι ΣΑΤ).Πόσο βαριά τό 'χεις πάρει και πόσο κόμπλεξ δείχνεις.Εκανε λάθος για ένα γεγονός που δεν συνέβει στην Ελλάδα.Και?Η "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"λάθος με τον ΣΑΤ,η Αξιοπούλου λάθος με ΑΡΗ αντι Καστοριά!Και τόσα άλλα.Το μεταχρονολογημένο βιβλίο του Μακρίδη.Δεν είμαστε θεοί!Απλά ημίθεοι.Κάποιοι άλλοι είναι σίγουρα ...οι.--Vrahomarinaner (συζήτηση) 21:18, 12 Ιουλίου 2016 (UTC)