Συζήτηση:Κωνσταντίνος Παπάζογλου

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλησπέρα..

Λόγω του ότι το λήμμα τέθηκε προς ταχεία διαγραφή οφείλω να πω ότι διαφωνώ με αυτό.

Ο λόγος είναι ότι οτιδήποτε γράφεται και αναφέρεται στο συγκεκριμένο λήμμα είναι απολύτως αληθές και φυσικά μη προσβλητικό κάτι που ταυτοποιούν κ οι πηγές οι οποίες επισυνάπτονται. Επίσης αναφέρονται μόνο συγκεκριμένα πεπραγμένα τα οποία δεν έχουν σκοπό να προωθήσουν το εν λόγω άτομο αφού πουθενά δεν αναφέρεται καμία προσωπική γνώμη του συντάκτη για αυτό.

Φυσικά σέβομαι απολύτως τους κανόνες της σεβαστής Βικιπαιδεια αλλά θεωρώ ότι όλα τα αναγραφόμενα ταυτοποιούνται απολύτως από έγκυρες ελληνικές και ξένες πηγές στο διαδίκτυο και έτσι νομίζω ότι λήμμα ορθώς πρέπει να παραμείνει.

Με βάση λοιπόν τους κανόνες εγκυκλοπαιδικότητας της βικιπαιδεια (εάν ένα θέμα έχει λάβει σημαντική κάλυψη σε αξιόπιστες πηγές που είναι ανεξάρτητες από το θέμα, θεωρείται ότι είναι εγκυκλοπαιδικό) πρόταση για διαγραφή του συγκεκριμένου λήμματος θεωρώντας το ως μη εγκυκλοπαιδικό δεν μπορεί να υφίσταται αφού σίγουρα έχει λάβει κάλυψη από αρκετές γνωστές αθλητικές αξιόπιστες πηγές που δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα του λήμματος. Εάν και εφόσον ο διαχειριστής απαιτεί πρόσθεση περισσοτέρων αξιόπιστων πηγών είμαι στη διάθεση του να το πραγματοποιήσω.

Ως εκ τούτου αιτούμαι την διαγραφή του λήμματος από τα λήμματα που έχουν τεθεί για ταχεία διαγραφή.

Έχω κάνει ήδη κάποιες διορθώσεις σε κομμάτια που μπορεί να θεωρηθούν (αν και αληθή) εύλογα από κάποιον ως προσωπικές απόψεις.

Επίσης αναφέρω ότι δεν ενημερώθηκα στη παρούσα σελίδα από τον χρήστη που πρότεινε την διαγραφή για την πρότασή του όπως αναφέρεται στη παράγραφο.

Ευχαριστώ

Με σεβασμό

cmkostas