Συζήτηση:Κυπριακές προεδρικές εκλογές 2013

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Κύπρος Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Κύπρος», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης της Κύπρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Υψηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Υψηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.


Choose4Cyprus[επεξεργασία κώδικα]

Η αναφορά στον ηλεκτρονικό σύμβουλο ψήφου είναι σχετική με το αντικείμενο του άρθρου, προσφέρει πρόσθετη πληροφορία στον αναγνώστη και δεν παραβιάζει τους κανόνες της Βικιπαίδεια. Σχετικές αναφορές σε ηλεκτρονικούς συμβούλους ψήφου βρίσκονται άλλωστε σε πολλά λήμματα στη Βικιπαίδεια (βλ. [1] [2]). Παρακαλώ να σταματήσει ο edit war και να παραμείνει η πληροφορία. Η αφαίρεση της αναφοράς χωρίς αιτιολόγηση συνιστά βανδαλισμό.2001:610:1908:1300:3DF6:CDBA:829B:602A 13:35, 31 Ιανουαρίου 2013 (UTC)

Η Βικιπαίδεια, σύμφωνα με την πολιτική της, δεν είναι βάθρο, υπηρεσία διαφήμισης ή εγχειρίδιο χρήσης. Ένας ιστοχώρος όπου διεξάγεται ένα είδος διαδικτυακού δημοψηφίσματος σχετικά με τις εκλογές ορθά αφαιρέθηκε από το λήμμα, δεν προσθέτει απολύτως τίποτε στην εγκυκλοπαιδικότητά του ή την επαληθευσιμότητά του. Και παρακαλώ να διαβάσετε πρώτα τι ακριβώς είναι ο βανδαλισμός για τη Βικιπαίδεια, σύμφωνα με την πολιτική της, πριν τον επικαλεστείτε. --Ttzavarasσυζήτηση 13:43, 31 Ιανουαρίου 2013 (UTC)

Τι ακριβώς συνιστά διαφήμιση; Δεν είναι διαφήμιση να αναφέρετε τις εταιρίες δημοσκοπίσεων; Δεν είναι διαφήμιση τα λινκ προς εφημερίδες που κερδίζουν με το τραφικ; Όσο για την επαληθευσιμότητα σας ενημερώνω πως το Choose4Cyprus είναι έργο πανεπιστημιακών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, μη κερδοσκοπικού και κομματικού χαρακτήρα. Παρακαλώ να ενημερωθείτε για το Choose4Cyprus πριν αφαιρέσετε την πληροφορία με τη δικαιολογία της διαφήμισης. Υπενθυμίζω επίσης πως αντίστοιχες αναφορές υπάρχουν σε πλείστα άρθρα της Βικιπαίδειας και ουδέποτε τέθηκε θέμα διαφήμισης.2001:610:1908:1300:3DF6:CDBA:829B:602A 13:48, 31 Ιανουαρίου 2013 (UTC)
Και εγώ παρακαλώ να διαβάσετε την πολιτική του "τι ΔΕΝ είναι η Βικιπαίδεια" γιατί φαίνεται ότι τα σημεία " Η Βικιπαίδεια δεν είναι βάθρο" και "Η Βικιπαίδεια δεν είναι εγχειρίδιο χρήσης" σας αφήνουν παγερά αδιάφορο. Ο συγκεκριμένος σύνδεσμος δεν προσθέτει καμία απολύτως εγκυκλοπαιδική πληροφορία στο λήμμα, είναι απλά ένα site δημοσκοπήσεων, ανεξαρτήτως των δημιουργών και του σκοπού του. Η Βικιπαίδεια δεν είναι χώρος προβολής κανενός, πολύ δε περισσότερο δεν είναι χώρος προώθησης δημοσκοπήσεων. --Ttzavarasσυζήτηση 20:39, 31 Ιανουαρίου 2013 (UTC)