Συζήτηση:Κουφονήσια

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Είναι προφανές ότι πρέπει να γίνει συγχώνευση των δύο άρθρων καθώς και το άρθρο Κουφονήσι δεν μιλάει μόνο για το Επάνω ή Κάτω Κουφονήσι, αλλά για το σύμπλεγμα νησιών. Επιπλέον άρθρο για ένα από τα δύο νησιά θα πρέπει να έχει τίτλο αποσαφηνιστικό. Από την άλλη πιστεύω ότι το άλλο άρθρο πρέπει να ενσωματωθεί σε αυτό και όχι το ανάποδο, γιατί αφενός το περιεχόμενο αναφέρεται στο σύμπλεγμα νήσων και αφετέρου ο όρος "Κουφονήσια" είναι πολύ δημοφιλέστερος του ενικού (179.000 έναντι 15.500 αποτελεσμάτων στο google αντίστοιχα). Εφόσον έχει υπάρξει αδράνεια στο θέμα της συγχώνευσης εδώ και μήνες, προχωρώ σε υλοποίηση της πρότασης. --Ferengi 17:44, 4 Οκτωβρίου 2007 (UTC)

Επέκταση???[επεξεργασία κώδικα]

Έχοντας ασχοληθεί λίγο με το άρθρο δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι άλλο να γραφτεί για τα Κουφονήσια...Μήπως θα έπρεπε να φύγει η πινακίδα προς επέκταση? --Pavlos1988 20:49, 15 Αυγούστου 2008 (UTC)

Αποσαφήνιση[επεξεργασία κώδικα]

Μήπως πρέπει να τοποθετηθεί μία σελίδα αποσαφήνισης στο λήμμα Κουφονήσι εφόσον υπάρχει και το Κουφονήσι της Κρήτης στον νομό Λασιθίου;Costas78 19:44, 26 Αυγούστου 2008 (UTC)