Συζήτηση:Κενό

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Φυσικές Επιστήμες Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Φυσικές Επιστήμες», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Β Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Β κατά την κλίμακα ποιότητας.
Υψηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Υψηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Περιμένω το κβαντικό κενό :)--Kalogeropoulos 20:05, 18 Σεπτεμβρίου 2005 (UTC)

Είναι ζήτημα διακυμάνσεων... κάποια στιγμή θα έρθει! --Diderot 20:43, 18 Σεπτεμβρίου 2005 (UTC)

Νάτο και το κβαντικό κενό! Μου πήρε βέβαια 3 χρονάκια, αλλά το 'γραψα ;-) --Diderot 13:33, 10 Σεπτεμβρίου 2008 (UTC)
Θα φταίω αν πάω να βάλω πηγές;-) --ΗΠΣΤΓ 13:44, 10 Σεπτεμβρίου 2008 (UTC)
Εννοείς να βάλεις πηγές ή επισήμανση ότι χρειάζονται πηγές; --Diderot 14:01, 10 Σεπτεμβρίου 2008 (UTC)
Επισήμανση, σιγά μην κάτσω να διαβάσω κβαντική φυσική. Τι σας έχουμε υμάς τους θετικούς επιστήμονες για το θεαθήναι;--ΗΠΣΤΓ 14:03, 10 Σεπτεμβρίου 2008 (UTC)
Καλά ντε, μη βαράς! Βάλε και πηγές και ρυάκια και Λουτράκι εμφιαλωμένο, αν θέλεις... αυτό που μπορώ να κάνω είναι να παραθέσω μια βιβλιογραφία, αλλά δεν νομίζεις ότι θα ήταν προτιμότερο να πάει στα επιμέρους άρθρα, π.χ. ενέργεια μηδενικού σημείου, φαινόμενο Casimir; --Diderot 14:13, 10 Σεπτεμβρίου 2008 (UTC)
Η βιβλιογραφία σελιδούλες δεν έχει Διδερώτε; Από εγκεφαλική υπερθέρμανση θα πάω, δεν το γλυτώνω --ΗΠΣΤΓ 14:15, 10 Σεπτεμβρίου 2008 (UTC)
Ηρέμησε, σε παρακαλώ, δεν υπάρχει λόγος για εκνευρισμούς. Έχει σελιδούλες η βιβλιογραφία, αλλά εδώ δεν μιλάμε για έναν τεχνικό όρο ή μια φράση, μιλάμε για ολόκληρες έννοιες. Π.χ., αν θες μια πηγή που να τεκμηριώνει ότι τα σωματίδια στην κβαντομηχανική δεν έχουν καθορισμένη θέση, δεν μπορώ φυσικά να σου παραθέσω σελίδες! Είναι βασικό στοιχείο της δομής της θεωρίας, το πολύ-πολύ να σε παραπέμψω σε κεφάλαιο. Πες μου, αν θέλεις, ποιες φράσεις στο άρθρο σου φαίνονται ότι χρειάζονται ιδιαίτερη δικαιολόγηση στα μάτια του μη ειδικού και θα προσπαθήσω να βρω την κατάλληλη παραπομπή. Μπορώ, φυσικά, να ψάξω να βρω εκλαϊκευτικά άρθρα ή βιβλία φυσικών όπου βεβαιώνουν τα ίδια που βεβαιώνω κι εγώ σε κάποιο σημείο, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. --Diderot 14:48, 10 Σεπτεμβρίου 2008 (UTC)

--Alexandrachris 13:12, 16 Ιουνίου 2011 (UTC)Δεν έχω ιδέα τι είναι το κβαντικό κενό