Συζήτηση:Καταστροφή του Μελιδονίου

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Στρατιωτική Ιστορία Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Στρατιωτική Ιστορία», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Τοποθεσία και όνομα[επεξεργασία κώδικα]

Σήμερα ο Αυλοπόταμος λέγεται Μυλοπόταμος, αλλά τοπωνύμιο "Αυλόκαμπος" δε συναντάται πουθενά. Μήπως εννοεί το σπήλαιο του Μελιδονίου; Η χρονική συγκυρία του γεγονότος στο σπήλαιο του Μελιδονίου (βρίσκεται στο Μυλοπόταμο) συμπίπτει απόλυτα με το γεγονός που περιγράφει το λήμμα. Μήπως πρέπει να το κοιτάξουμε; --Ttzavarasσυζήτηση 10:26, 21 Απριλίου 2011 (UTC) (μεταφορά από την σελίδα συζήτησης του Στάθη. --Στάθης 10:30, 21 Απριλίου 2011 (UTC))

Συγνώμη, το Αυλόκαμπος ήταν από παραδρομή. Αυλοπόταμος λέει η πηγή. Κατά τα άλλα, δεν ξέρω πως λέγεται σήμερα, ή που είναι αυτό το σπήλαιο. --Στάθης 10:35, 21 Απριλίου 2011 (UTC)

Βρίσκεται στο χωριό Μελιδόνι Μυλοποτάμου πολύ κοντά στην πρώην πρωτεύουσα της πρώην επαρχίας Μυλοποτάμου, το Πέραμα, κάπου 25 χλμ. από το Ρέθυμνο. Το διόρθωσα. --Ttzavarasσυζήτηση 10:39, 21 Απριλίου 2011 (UTC)