Συζήτηση:Καλομόδια Άρτας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
OTRS Το περιεχόμενο αυτού του λήμματος βασίζεται στο σύνολό του ή εν μέρει σε προηγουμένως δημοσιευμένο υλικό. Έχει δοθεί άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων για τη χρήση και διακίνηση του υλικού σύμφωνα με τις άδειες χρήσης CC-BY-SA-3.0 και GFDL και απόδειξη αυτού έχει αρχειοθετηθεί από το Wikimedia στο OTRS με αριθμό 2010080910010813.

Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων βασίζεται σε επικοινωνία με τον προφανή ιδιοκτήτη του περιεχομένου. Σε περίπτωση προγενέστερης παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων από μέρους του ή παραπλάνησής μας, αποποιούμαστε κάθε ευθύνη και το κείμενο θα διαγραφεί άμεσα.
Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων δεν αποτελεί εγγύηση ότι το περιεχόμενο θα παραμείνει στην Βικιπαίδεια και ότι ικανοποιεί την πολιτική εγκυκλοπαιδικότητας.

Σχόλιο 17-10-2017[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: έγινε

Πιστεύω ότι η επεξήγηση της λέξης "μόδιο" πρέπει να ενταχθεί σε άλλο (ανεξάρτητο) λήμμα. Επίσης, η λέξη 'σκλαβιά' που χρησιμοποιείται στο κείμενο δεν έχει θέση σε αντικειμενική περιγραφή. Αναφορά: jdvdp 2.84.155.48 07:06, 17 Οκτωβρίου 2017 (UTC)

Η ετυμολογία για το μόδιο, για το οποίο υπάρχει λήμμα, είναι απαραίτητη για να εξηγηθεί το όνομα του χωριού, και σε κάθε περίπτωση δεν είναι και τόσο εκτενής. Η φράση τουρκική σκλαβιά αντικαταστάθηκε με το "τουρκοκρατία". Αλλαγή αναφοράς σε "έγινε". Wolfymoza (συζήτηση) 08:02, 8 Ιανουαρίου 2018 (UTC)