Συζήτηση:Ζωγράφου Αττικής

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Αττική Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Αττική», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης των θεμάτων που αφορούν την Αττική από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.


Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

Η ιστοσελίδα έχει αποθηκευτεί από το Internet Archive. Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη να βάλετε σύνδεσμο προς μια αντίστοιχη αρχειοθετημένη έκδοση: [1]. --Gerakibot 19:26, 10 Αυγούστου 2009 (UTC)

Μη εγκυκλοπαιδικές πληροφοριες[επεξεργασία κώδικα]

Ειναι αναγκαίες όλες αυτές οι διευθύνσεις σχολείων, ταχυδρομείων και άλλων ιδρυμάτων;--Dipa1965 14:57, 23 Ιουνίου 2010 (UTC)

Υπενθυμίζω ότι η Βικιπαίδεια δεν είναι ούτε βάθρο, ούτε χώρος έκφρασης απόψεων ούτε χώρος διαφήμισης. Το εγχείρημα έχει κανόνες και οδηγίες για το περιεχόμενο που επιτρέπεται και τον τρόπο που γράφεται. Δείτε Βικιπαίδεια:Τι δεν είναι η Βικιπαίδεια. --Ttzavarasσυζήτηση 06:01, 20 Ιουλίου 2012 (UTC)