Συζήτηση:Δυσλεξία

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

πολλές πληροφορίες για τη δυσλεξία και forum συζητήσεων μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.dys.gr

Τον πρόσθεσα ως σύνδεσμο στο άρθρο. Πολύ καλό site!--Dead3y3 12:59, 29 Μαρτίου 2006 (UTC)

Λίγη προσοχή παίδες, όσοι προσθέτετε στοιχεία. Βρήκα 5-6 ισοδύναμους ορισμούς της δυσλεξίας και αφαίρεσα κάποιους (βλ. ιστορικό). Δεν είναι απαραίτητοι τόσοι πολλοί, μάλλον προκαλούν σύγχυση. --Gepsimos 14:32, 18 Απριλίου 2006 (UTC)

Πρόσθεσα εικόνα, παραπομπή, παράγραφο σχετική με ανάγνωση και συλλαβισμό - μετέφερα εκεί το αντίστοιχο κομμάτι του αρχικού συγγραφέα, που ήταν στην εισαγωγή. Έψαξα αρκετές ώρες να συνδέσω το άρθρο με παραπομπές: δυστυχώς δεν μπόρεσα, παρά μόνο μια παραπομπή που ήταν ίδια με το αντίστοιχο άρθρο στην αγγλική wiki. Θεωρώ ότι ο αρχικός συγγραφέας έκανε αρκετά καλή δουλειά στη δημιουργία ενός πρωτότυπου άρθρου, και αν απλά είχε σημειώσει τις πηγές του, δεν θα είχαμε πρόβλημα. Ωστόσο μήπως με το υλικό που προστέθηκε, μπορεί να σταθεί χωρίς το banner; Ευχαριστώ πολύ:)--Saintfevrier 09:01, 24 Μαρτίου 2011 (UTC)

Δυστυχώς όχι, δεν μπορεί να φύγει το banner. Δεν υπάρχει καμία απολύτως τεκμηρίωση ούτε για τα συμπτώματα ούτε για την αντιμετώπιση της δυσλεξίας. Χρειάζονται πολύ περισσότερες της μιας πηγές για να βγει το μπανεράκι έλλειψης πηγών. --Ttzavarasσυζήτηση 09:31, 24 Μαρτίου 2011 (UTC)

ΟΚ κατανοητό... αλλά όπως έγραψα παραπάνω, θα πρέπει να αναζητηθεί καινούργιο υλικό... στην περίπτωση αυτή, βγαίνει το παλιό και μένει το καινούργιο τεκμηριωμένο, ή "λειτουργούν" παράλληλα, εφόσον συμφωνούν σε γενικές γραμμές; Έχω άτομο που μπορεί να αναλάβει να προσθέσει υλικό για τα συμπτώματα και την αντιμετώπιση, ελπίζω να δεχτεί:)--Saintfevrier 10:12, 24 Μαρτίου 2011 (UTC)

Έχει και άλλα άρθρα στον ίδιο τόμο στο ΠΙ. Κοιτάξτε το σύνδεσμο. Φιλικά :) -Αχρήστης 10:27, 24 Μαρτίου 2011 (UTC)