Συζήτηση:Διπολική διαταραχή

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ιατρική Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ιατρική», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Ύψιστης Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Ύψιστη σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Σχόλιο 2016[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ όποιες προσθήκες γίνονται στο λήμμα να γίνονται τεκμηριωμένα. Δεν είναι δυνατό να προστίθενται φράσεις όπως "... κάποια φάρμακα που έχουν απαγορευτεί σε άλλες χώρες..." χωρίς να αναφέρεται ποια είναι αυτά, γιατί έχουν απαγορευτεί και σε ποιες χώρες. --Ttzavarasσυζήτηση 13:03, 7 Φεβρουαρίου 2016 (UTC)

Ανακαλύφθηκαν βιολογικά «σημάδια» της διπολικής συναισθηματικής διαταραχής[επεξεργασία κώδικα]

Η νόσος αυτή συνδέεται με βλάβη του θυρεοειδούς και με μια ουσία στο αίμα σύμφωνα με έρευνες ρώσων επιστημόνων. Πληροφορίες στο άρθρο της RBTH:

https://gr.rbth.com/tecnology/2015/10/21/anakalyfthikan-viologika-simadia-tis-dipolikis-synaisthimatikis-diatarahis_484575 Othermath (συζήτηση) 06:47, 1 Αυγούστου 2016 (UTC)