Συζήτηση:Γαστρεντερικό σύστημα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.


Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Φυσικές Επιστήμες Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Φυσικές Επιστήμες», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Λήμμα προς επέκταση Προς επέκταση Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Προς επέκταση κατά την κλίμακα ποιότητας.
Υψηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με υψηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

η σπουδιαότητα είναι υψηλή, γιατί η πέψη είναι ύψιστης σημασίας

Γαστρεντερικό σύστημα ή πεπτικό σύστημα[επεξεργασία κώδικα]

Υπάρχουν οργανισμοί που έχουν πεπτικό σύστημα, αλλά δεν έχουν γαστρεντερικό όπως τα σαρκοφάγα φυτά και μερικά απλά σχετικά είδη ζώων τα οποία δεν έχουν έντερα. --Πer 21:14, 28 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)

Όντως, εκεί όμως μιλάμε για γαστρεντερικό σωλήνα. Οπωσδήποτε καλύτερο είναι το πεπτικό σε σχέση με το γαστρεντερικό. --Ttzavarasσυζήτηση 21:37, 28 Φεβρουαρίου 2010 (UTC)