Συζήτηση:Βικ Μόροου

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Κουλάρετε κ. Τζαβάρα, μετάφραση από το αντίστοιχο αγγλικό λήμμα είναι, τι βιασύνη είναι αυτή; Ότι και να κάνετε πάντως δε θα με διώξετε εμένα, όπως κάνατε με τον πατέρα μου...--Leelee 10:32, 20 Μαΐου 2011 (UTC)

Αντί να κάνετε τέτοιου τύπου παρατηρήσεις καλό θα είναι ό,τι δεν ξέρετε να το ρωτάτε. Η Βικιπαίδεια δεν μπορεί να είναι πηγή του εαυτού της. Το αγγλικό άρθρο έχει παραπομπές, πού είναι αυτές στο αντίστοιχο ελληνικό; Και καλό θα είναι να συμβουλευτείτε τον πατέρα σας για μερικά πράγματα, θα σας φανεί χρήσιμο πριν ξαναγράψετε παρόμοιες "παρατηρήσεις". --Ttzavarasσυζήτηση 10:40, 20 Μαΐου 2011 (UTC)

όσα γράφετε δεν ακυρώνουν την ανεξήγητη βιασύνη σας να τοποθετήσετε ταμπέλα πηγών, ενόσο το λήμμα ήταν σε εξέλιξη και σίγουρα το ξέρατε αυτό. Εγώ δεν είμαι περήφανη σαν εκείνον αφού αναφέρεστε στον πατέρα μου, θα κάνω δύσκολη τη ζωή σε όποιον με προκαλέσει εκ νέου, αλλά δε θα του κάνω τη χάρη να αποχωρήσω... Όσο για τις πηγές, έχετε το ελεύθερο από μένα να τις τοποθετήσετε εσείς, παρακαλώ κύριε.--Leelee 10:54, 20 Μαΐου 2011 (UTC)

Τις πηγές είθισται να τις τοποθετεί ο δημιουργός του άρθρου και όχι κάποιος άλλος, που φυσικά δε χρειάζεται ελεύθερο από κανέναν για να το πράξει, αν θέλει:«Αν δεν θέλετε το κείμενό σας να υποστεί επεξεργασία και να αναδιανεμηθεί κατά βούληση, τότε μην το καταχωρείτε εδώ.» (από το κάτω τμήμα του παραθύρου επεξεργασίας, εφόσον το αναφέρετε). Και βέβαια δεν είμαι μάντης να μαντεύω ποιο λήμμα είναι σε εξέλιξη και ποιο όχι. Αν ετοιμάζετε έτσι ένα λήμμα, τότε μπορείτε να ειδοποιείτε τους άλλους χρήστες βάζοντας το πρότυπο {{σε χρήση}} - προσωπικά το κάνω πολύ συχνά. Τέλος, πρόθεση κανενός δεν είναι να σας διώξει, η ΒΠ αναζητά νέους συνεργάτες, δεν διώχνει τους ήδη συνεισφέροντες. Με την ευκαιρία πείτε στον πατέρα σας πως θα τον έβλεπα ξανά να συνεισφέρει εδώ με μεγάλη χαρά (και αυτό αυτός το ξέρει, εσείς μάλλον όχι). --Ttzavarasσυζήτηση 11:06, 20 Μαΐου 2011 (UTC)

Για οτιδήποτε θέλετε να πείτε στον πατέρα μου, γράψτε του απευθείας στο aNwDyNos@gmail.com Δεν επιθυμώ να του μεταφέρω τίποτα, διότι όταν επιχείρησα πριν λίγο καιρό, ούτε να ακούσει δε θέλει για ΒΠ, του φερθήκατε όλοι σας πλην ελαχίστων (δεν γνωρίζω αν περιλαμβάνεστε σε αυτούς) αχαρακτήριστα!!! Α, και κάτι άλλο, μπορώ να επιφορτώσω σκίτσο του πατέρα μου στο λήμμα αλλά εξ αιτίας αυτής της κατάστασης που του λέγατε ότι έχει δικαιώματα για το σκίτσο και ο φωτογράφος που τράβηξε τη φωτογραφία από την οποία έκανε το σχέδιο ο μπαμπάς μου, δεν τολμάω να του το ζητήσω καν--84.205.244.135 11:18, 20 Μαΐου 2011 (UTC)

Ευχαριστώ για το μέιλ, το έχω όμως εδώ και καιρό και του έχω πει τη γνώμη μου εκεί. Ναι, ξέρω πολύ καλά το πρόβλημα για το οποίο έφυγε από τη ΒΠ - και την πικρία του - και με το δίκιο σας δεν τολμάτε να του το ζητήσετε... --Ttzavarasσυζήτηση 11:33, 20 Μαΐου 2011 (UTC)