Συζήτηση:Α.Π.Σ. Πανθρακικός

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Soccerball Greece.png Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.


Untitled[επεξεργασία κώδικα]

Γειά σας, σκοπός της συζήτησης είναι να βελτιώσουμε το υπό συζήτηση άρθρο σε αξιοπιστία, ακρίβεια, ουδετερότητα και ότι μπορεί να σκεφτεί κάποιος προς αυτήν την κατεύθυνση. Σε τέτοιου είδους άρθρα υπάρχει πρόβλημα στην εκτίμηση της αξίας και της προσφοράς πρώην παιχτών στον σύλλογο. Δύο αντικειμενικά κριτήρια που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης είναι οι συμμετοχές ενός παίχτη και τα γκολ που πέτυχε με την συγκεκριμένη ομάδα, όχι αλλού ή συνολικά. Για τον λόγο αυτόν διαγράφω από τον πίνακα τους:

  • Χρήστο Μαλαδένη με συμμετοχή σε 8 αγώνες (2007-08),
  • Οκάν Γιλμάζ με συμμετοχή σε 3 αγώνες (2008-09), 61' συνολικά!.

Η μνημόνευση των παραπάνω μόνο σαν αστείο μπορεί να σταθεί και να χαρακτηριστεί με την λαϊκή ρήση: "πέρασαν και δεν ακούμπησαν". Αυτό ισχύει και για άλλους αναφερόμενους, σε μικρότερο βαθμό, θεωρώ σωστό όμως ότι την διόρθωση πρέπει να την κάνει ο συντάκτης του πίνακα, ανατρέχοντας σε πηγές που αναφέρουν τέτοια στοιχεία, επανεκτιμώντας τους με χρήσιμα εργαλεία. Για την περίοδο 2006-2010 υπάρχουν πλήρη στοιχεία στο http://panthracrocs.com/forum-f16/.
Για ποδοσφαιριστές παλαιότερων εποχών που δεν υπάρχουν προς το παρόν στοιχεία, έμμεσα στοιχεία μπορούν να βοηθήσουν, όπως η εμφάνιση κάποιου παίχτη σε φωτογραφίες της ομάδας με χρονολόγηση που συνεπάγεται μεγάλη (χρονικά) συμμετοχή και συνεισφορά. Επίσης η γενική παραδοχή γιαυτά τα ονόματα. Για τους γνώστες που η ηλικία τους επέτρεψε να είναι αυτόπτες μάρτυρες, είναι γενικά παραδεκτό πως κάποιοι είχαν μεγάλη προσφορά στον σύλλογο, εκτός απ' αυτούς που αναφέρονται και οι:

  • Ζαχαρίας Τήλιος από το 1963 έως το 1976,
  • Σταύρος Σβιντρίδης από το 1963 έως το 1975 ή και μετέπειτα

τους οποίους προσθέτω στην λίστα. Ευχαριστώ. Nickgleris 16:40, 5 Αυγούστου 2010 (UTC)