Συζήτηση:Α.Ο. Χαλκίς

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.


Για την ιστορία του ΑΟ Χαλκίς[επεξεργασία κώδικα]

Προς διαχειριστές..[επεξεργασία κώδικα]

Δεν ξέρω αν από αυτό εδώ στέλνω μήνυμα στο wikipedia. Έχω σοβαρή ένσταση στο θέμα http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91.%CE%9F._%CE%A7%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%AF%CE%B4%CE%B1 .

Πρώτον γράφετε για "αναγκαστική συγχώνευση που επέβαλε το δικτατορικό καθεστώς του Ολυμπιακού Χαλκίδος και του Ευρίπου." Ήθελα να ρωτήσω που το είδατε αυτό το πράγμα. Η συγχώνευση τότε έγινε μετά από αίτημα των φιλάθλων επειδή υπήρχαν 2 ομάδες της Χαλκίδας στην Α' Εθνική. Όσο για αυτά που γράφουν σε σελίδα του Ολυμπιακού Χαλκίδας, να σας πω ότι οι άνθρωποι εκεί πιστεύουν σε φαντάσματα και ότι νομίζουν ότι η δικτατορία επέβαλε την συγχώνευση. Η συγχώνευση υπήρχε και σε ένα πρόγραμμα πριν το 1960 που όλες οι ομάδες των πόλεων συγχωνευόντουσαν και γινόντουσαν μια ομάδα.

Για να ανατρέξετε στην ιστορία του ΑΟ Χαλκίς δείτε στο http://chalkidafans3.blogspot.gr/p/blog-page_02.html όπου είναι και η πηγή της σελίδας της wikipedia του ΑΟΧ.