Συζήτηση:Αττικό ημερολόγιο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Πιστεύω πως ο τίτλος του άρθρου θα έπρεπε να αλλάξει σε Αττικό ημερολόγιο και να εμπλουτιστεί, κάτι που θα ήθελα να κάνω, και σε διαφορετικό άρθρο να περιγράφονται οι τυχόν διαφορές μεταξύ των διαφόρων ημερολογίων των πόλεων κρατών της αρχαίας Ελλάδας. --Veron 17:20, 16 Οκτωβρίου 2008 (UTC)

Συμφωνώ απόλυτα. Πρόκειται περί του αττικού ημερολογίου--The Elder 17:22, 16 Οκτωβρίου 2008 (UTC)
Σε αυτή την περίπτωση κάνω μετακίνηση άρθρου με νέο τίτλο; Ωστόσο ο παλιός μαζί με τα διαγλωσσικά θα κάνει ανακατεύθυνση στο ΑΤΤΙΚΟ, κάτι που δεν ταιριάζει...--Veron 17:26, 16 Οκτωβρίου 2008 (UTC)
Τα διαγλωσσικά οδηγούν στο ελληνικά ημερολόγια, όπου περιγράφεται σαφώς το αττικό, τουλάχιστον στην αγγλική έκδοση. Αυτό λογικά θα πρέπει να μπει ως διαγλωσσικός σύνδεσμος. Εκτός και αν σου αρέσει ο τίτλος ελληνικά ημερολόγια, οπότε πάλι δεν έχω πρόβλημα -:) --The Elder 17:32, 16 Οκτωβρίου 2008 (UTC)

Σχόλιο 5-8-2019[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: νέα κοινοποίηση

Οι αντιστοιχίες των ημερομηνιών είναι λάθος , το Αττικό ημερολόγιο δεν έχει σταθερές ημερομηνίες πρέπει να σημειώσετε ότι είναι ενδεικτικές . . -Έχω ασχοληθεί με το αττικό Ημερολόγιο και γνωρίζω κάθε λεπτομέρεια - Εδώ μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα μου -Η εργασία μου έχει κατατεθεί στο Copyright France με αριθμό πρωτόκολλο E5342C8 και χρησιμοποιείτε από ξένα πανεπιστήμια

https://attikcalendar.blogspot.com/ Αναφορά: Projethomere (συζήτηση) 14:39, 5 Αυγούστου 2019 (UTC)