Συζήτηση:Αρτηριακή υπέρταση

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Ιατρική Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ιατρική», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Β Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Β κατά την κλίμακα ποιότητας.
Ύψιστης Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Ύψιστη σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
;;; Αυτό το λήμμα ακόμη δεν έχει αποτιμηθεί κατά την κλίμακα ποιότητας.

Το έσβησα διότι η υπέρταση ως όρος με οδηγεί στην παθολογία. Όπου αλλού χρησιμοποιείται, π.χ. φυσική-"υπέρταση ενεργοποίησης" θεωρώ ότι μπορεί να γραφτεί όπως υπάρχει στο αντίστοιχο άρθρο κάτω από την υπέρταση.

Ορθή η πσρατήρηση αλλά δυστυχώς μιας πρότασης λήμμα δεν μπορεί να μείνει--ΗΠΣΤΓ 13:36, 17 Μαΐου 2007 (UTC)

Συγχώνευση[επεξεργασία κώδικα]

Το Αρτηριακή υπέρταση είναι το χρονολογικά πρωτύτερο και εκεί πρέπει να γίνει η μεταφορά του κειμένου. Το Υπέρταση φαίνεται να είναι πληρέστερο, και προτείνω να γίνει μεταφορά του κειμένου του στο πρώτο. --Ογκόλιθος (συζήτηση) 13:03, 14 Δεκεμβρίου 2012 (UTC)