Συζήτηση:Αργίλιο

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Επιχείρηση Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων Αυτό το λήμμα είναι αντικείμενο της Επιχείρησης Αποτίμησης Ζωτικών Λημμάτων, μιας συλλογικής προσπάθειας για την αποτίμηση και δημιουργία στατιστικών για τα λήμματα ζωτικής σημασίας της Βικιπαίδειας.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως λήμμα τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Βικιπαίδεια:Επιχείρηση Φυσικές Επιστήμες Αυτό το λήμμα είναι στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Φυσικές Επιστήμες», μια προσπάθεια για την βελτίωση και εμπλουτισμό της Βικιπαίδειας με λήμματα που αφορούν αυτό τον τομέα.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε στη συζήτηση και να δείτε ανοιχτά ζητήματα για εργασία.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Ύψιστης Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με Ύψιστη σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.

Πρόταση μετακίνησης στη σελίδα Αλουμίνιο.--FocalPoint 22:20, 1 Απριλίου 2006 (UTC)

Χμ, θα διαφωνήσω. Το χημικό στοιχείο ονομάζεται "αργίλιο", οπότε δεν τίθεται θέμα μετακίνησης ολόκληρου του άρθρου. Αυτό που θα μπορούσε ίσως να γίνει θα ήταν να ειναι στο Αλουμίνιο οι πληροφορίες σχετικά με το μέταλλο, κάτι όχι απαραίτητο νομίζω. Στην αγγλική πάντως είναι όλα στο w:en:Aluminum - Badseed 03:17, 2 Απριλίου 2006 (UTC)

Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να παραμείνει ως έχει. Δύσκολα μπορούμε να χωρίσουμε τις πληροφορίες. Ούτως ή άλλως, αργίλιο και αλουμίνιο είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα, οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται δεύτερο άρθρο. KostasG 20:52, 2 Απριλίου 2006 (UTC)

Προσοχή στις ενέργειες ιονισμού (τις διόρθωσα, βλέπε βόριο. Επίσης αφαίρεσα το μοντέλο του Bohr (έλεος !) από το κουτί πληροφοριών (βλέπε βόριο) και διόρθωσα τις σταθερότερες βαθμίδες οξείδωσης. Το 0 δεν αναφέρεται ως βαθμίδα γιατί είναι ο αριθμός οξείδωσης του στοιχείου. Άρα ΟΛΑ τα στοιχεία έχουν α.ο. 0 ! Λίγο προσοχή στο τί γράφουμε ! --Xhmikos 07:33, 30 Ιουλίου 2011 (UTC)