Συζήτηση:Αθλητική Ένωση Λάρισας (ποδόσφαιρο ανδρών)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Άρθρο βικι Ποδόσφαιρο Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Βικιεπιχείρησης Ποδόσφαιρο», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση της κάλυψης του ποδοσφαίρου από την Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στη Βικιεπιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Γ Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης Γ κατά την κλίμακα ποιότητας.
Μεσαία Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με μεσαία σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.
Soccerball Greece.png Αντικείμενο της υποεπιχείρησης Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Νέα ΠΑΕ[επεξεργασία κώδικα]

Υπάρχει θέμα με το ιδιοκτησιακό του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ 1964. Εδώ αναφέρεται η ίδρυση της νέας ΠΑΕ (Α.Ε.Λ. ΠΑΕ). Επίσης εδώ υπάρχουν ορισμένες πληροφορίες σχετικά με το θέμα. Όποιος γνωρίζει επακριβώς ας ενημερώσει είτε εδώ στη συζήτηση είτε το λήμμα. --IM-yb (συζήτηση) 01:24, 7 Φεβρουαρίου 2015 (UTC)

Κείμενο[επεξεργασία κώδικα]

Αρκετές ενότητες του κειμένου έχουν τη μορφή χρονολογίου. Θα πρέπει μορφοποιηθούν και να γίνουν παράγραφοι. Επίσης, οι ημερομηνίες έχουν λανθασμένο υπερσύνδεσμο, καθώς οδηγούν μόνο στην ημέρα/μήνα και όχι στο έτος το οποίο αναφέρουν. --IM-yb (συζήτηση) 20:04, 8 Ιουλίου 2015 (UTC)

Σημαντική έλλειψη[επεξεργασία κώδικα]

Μου κάνει εντύπωση ότι το λήμμα για μια από τις ιστορικότερες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει έναν συνοπτικό πίνακα της πορείας της ομάδας στην ιστορία της. Θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να υπάρχει για κάθε σεζόν η κατηγορία στην οποία αγωνίστηκε, οι βαθμοί που συγκέντρωσε και η θέση την οποία τελικά έλαβε. Αν μπορεί κάποιος να βρει και μια δευτερεύουσα πηγή που να έχει τον πίνακα αυτό, ακόμα καλύτερα. Αν δεν μπορέσει να το κάνει κάποιος, θα προσπαθήσω να το κάνω εγώ αλλά από Οκτώβρη και μετά... Rentzepopoulos (συζήτηση) 12:52, 12 Σεπτεμβρίου 2016 (UTC)