Συζήτηση:ΑΕΠΙ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Εμφανής η ανάγκη ανανέωσης και ουδετεροποίησης του λήμματος, το οποίο βασίζεται στην ίδια την ΑΕΠΙ. Σημειώνω ότι πρόκειται για ανώνυμη εταιρεία και όχι για οργανισμό, παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι επιμελώς αποφεύγουν τη χρήση του χαρακτηρισμού Α.Ε. Υπάρχει επίσης απ'ό,τι βλέπω και πρόβλημα copyright (καλή ώρα), καθώς μέρη του κειμένου έχουν μεταφερθεί αυτούσια από τη σελίδα της εταιρείας. Η υπόθεση χρήζει σοβαρής ενασχόλησης. Ευχαριστώ. --Κόκκινος Ποταμός YBR 13:27, 12 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)


Έβαλα πηγή για το πρόσφατο σκάνδαλο (Tvxs) και τις 2 εκπομπές που είχε κάνει στο παρελθόν το Κουτί της Πανδώρας. Παρακαλώ κάποιος συντάκτης να ασχοληθεί. Θα το κάνω κι εγώ προσεχώς. Κοιτάξτε παρακαλώ και το ζήτημα του τίτλου του λήμματος.  Έγινε --Κόκκινος Ποταμός YBR 13:37, 12 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)


Επαναφορά σε προηγούμενη έκδοση[επεξεργασία κώδικα]

Το λήμμα επαναφέρθηκε από διαχειριστή σε προηγούμενη έκδοση, η οποία εμπεριέχει πληθώρα υλικού το οποίο είναι copy-paste από το site της ΑΕΠΙ, κάποιες παραγράφους οι οποίες δεν επαληθεύονται ούτε από αυτό, καθώς και αρκετές παραγράφους που δεν σχετίζονται άμεσα με το θέμα (αναλύουν π.χ. το θεωρητικό-νομοθετικό πλαίσιο των ΠΔ γενικώς). Κατά την αναστροφή, μάλιστα, αφαιρέθηκε και η τεκμηριωμένη παράγραφος του σκανδάλου. Αδυνατώ να καταλάβω το σκεπτικό πίσω από αυτήν την κίνηση. Παρακαλώ πολύ να μην επαναληφθεί. --Κόκκινος Ποταμός YBR 18:51, 12 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)

Παράκληση[επεξεργασία κώδικα]

Παρακαλώ πολύ οι συντάκτες να μεταφέρετε με περισσότερη προσοχή τα στοιχεία των πηγών, καθώς τα δεδομένα μπερδεύονται πολύ εύκολα και γίνεται (ακούσια) παραπληροφόρηση των αναγνωστών. --Κόκκινος Ποταμός YBR 15:04, 23 Φεβρουαρίου 2017 (UTC)