Συζήτηση:Α΄ Σταυροφορία

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Ιπποτικά-Θρησκευτικά Τάγματα[επεξεργασία κώδικα]

Το εξής κομμάτι που προστέθηκε στο κείμενο πρόσφατα μου φαίνεται ότι δεν έχει και τόση σχέση με το άρθρο:

Τα μετέπειτα χρόνια όμως ιδρύθηκαν 3 τάγματα,όπως το τάγμα των Ναιτών,το τάγμα των Ιωαννιτών και το τάγμα των Τευτόνων Ιπποτών.Υπήρχαν και άλλα τάγματα όμως αυτά ήταν τα πιο γνωστά διότι ήταν και τα πιο ισχυρά. Όλα τα τάγματα προέρχονταν από όλη την Ευρώπη. Οι Ναίτες φορούσαν άσπρη φορεσιά με κόκκινο σταυρό,οι Ιωαννίτες μάυρη φορεσιά με άσπρο σταυρό και οι Τεύτονες άσπρη φορεσιά με μάυρο σταυρό.Είναι γνωστό ότι οι Ιωαννίτες είχαν το ισχυρότερο ιππικό αφού οι περισσότεροι ήταν Γάλλοι και οι Γάλλοι είχαν το καλύτερο ιππικό.Οι περισσότεροι Ιωαννίτες υπήρχαν στο Πριγκιπάτο της Αντιόχειας,οι Ναίτες στο Βασίλειο της Ιερουσαλήμ ενώ οι Τεύτονες κυρίως στην ανατολική Ευρώπη.Υπήρχαν όμως και άλλοι που πολεμήσαν ενάντια των Σαρακηνών.

Θα το αφαιρέσω από εδώ και θα το προσθέσω στο άρθρο Σταυροφορίες επειδή είναι πιο γενικό. Αν υπάρχει κάποια αντίρρηση οι αλλαγές είναι εύκολο να αντιστραφούν.--Κάποτε στο Μεξικό! 10:52, 7 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Νεκρός σύνδεσμος[επεξεργασία κώδικα]

Κατά την διάρκεια αρκετών αυτόματων ελέγχων ο ακόλουθος εξωτερικός σύνδεσμος βρέθηκε να είναι μη διαθέσιμος. Παρακαλούμε ελέγξτε αν ο σύνδεσμος είναι πράγματι νεκρός και διορθώστε τον ή αφαιρέστε τον σε αυτή την περίπτωση!

--Gerakibot 07:41, 10 Αυγούστου 2009 (UTC)

Το site δεν υπάρχει πια.Ο σύνδεσμος αφαιρέθηκε.--Κάποτε στο Μεξικό! 18:06, 30 Σεπτεμβρίου 2009 (UTC)

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕς Ο.ΤΙ Η Α` ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕ η ΔΕΝ ΒΙΑΣΕ αλλα μονο υπερασπιστηκε με πολεμο βεβαια την απελευθερωση τηας ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ/[επεξεργασία κώδικα]

θα μπορυσατε να μου απαντησετε διευκρινίζοντας τη θεση της Α` σταυροφοριας>