Συζήτηση:Ρίτα Γουίλσον

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Άρθρο βικι Κινηματογράφος Αυτό το λήμμα βρίσκεται στο πλαίσιο ενδιαφέροντος της «Επιχείρησης Κινηματογράφος», μιας συνεργατικής προσπάθειας για την βελτίωση και κάλυψη λημμάτων του κινηματογράφου από τη Βικιπαίδεια.
Για να συμμετάσχετε και εσείς στην Επιχείρηση, επισκεφτείτε τη σχετική σελίδα.
Λήμμα τάξης Έναρξη Έναρξη Αυτό το λήμμα αποτιμήθηκε ως τάξης έναρξη κατά την κλίμακα ποιότητας.
Χαμηλή Αυτό το λήμμα έχει αποτιμηθεί ως λήμμα με χαμηλή σπουδαιότητα κατά την κλίμακα σπουδαιότητας.



Σχόλιο 28-12-2019[επεξεργασία κώδικα]

Κατάσταση: νέα κοινοποίηση

Καλημέρα σας, Ονομάζομαι Ηλίας Παπαδόπουλος, γεννημένος στην Κομοτηνή το 1969 και έχοντας υπηρετήσει τη στρατιωτική μου θητεία ως οπλίτης-ιατρός επι 15 μήνες στα Πομακοχώρια στα ορεινά της Ροδόπης και εν συνεχεία είχα την τύχη να υπηρετήσω ως αγροτικός ιατρός επί 12 μήνες στο χωριό καταγωγής του πατέρα της κ. Ρίτα Γουίλσον στο Ωραίον του νομού Ξάνθης, έχω την "άδεια" να σας επισημάνω τα εξής:είναι ΛΑΘΟΣ και προσβλητικό να αναφέρεστε στο πρωτότυπο όνομα της ως ΙΜΠΡΑΗΜΟΒΑ στα "βουλγαρικά" και οτι ο πατέρας της ομιλούσε "βουλγαρικά". ΠΟΜΑΚΙΚΑ είναι ο ΣΩΣΤΟΣ ορισμός. Επίσης λόγω της παρουσία σας μου ως μονιμος κάτοικος επι 27 μηνες (ως ιατρός) στα ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ της περιοχής μου, ομιλώ ελάχιστα ΠΟΜΑΚΙΚΑ αλλά είμαι σε θέση να καταλαβαίνω σχεδόν πλήρως την ΠΟΜΑΚΙΚΗ γώσσα, οπότε η γλώσσα που χρησιμοποιεί ο κ. Τομ Χανκς στην ταινία Τhe Terminal είναι κατά βάση ΠΟΜΑΚΙΚΗ (έχοντας προφανώς επηραστεί από τον ΠΟΜΑΚΟ πεθερό του).

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας. Αναφορά: Ηλίας Παπαδόπουλος-Καρδιολόγος 2A02:587:6004:A300:ADA2:4687:B59D:6792 09:28, 28 Δεκεμβρίου 2019 (UTC)[απάντηση]