Μόνιμα ημιπροστατευμένο πρότυπο

Πρότυπο:Χωρίς παραπομπές

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
Documentation icon Τεκμηρίωση προτύπου[προβολή] [επεξεργασία] [ιστορικό] [εκκαθάριση]

Χρήση

Το πρότυπο {{χωρίς παραπομπές}} χρησιμοποιείται για να επισημάνει ότι, παρ' όλο που ένα λήμμα έχει πηγές, δεν υπάρχουν παραπομπές προς αυτές τις πηγές μέσα στο κείμενο, ώστε να είναι εύκολη η επαλήθευση των ισχυρισμών. Το πρότυπο αρχειοθετεί τα λήμματα, ώστε η βελτίωσή τους από τους χρήστες να είναι ευκολότερη. Όταν πλέον στο λήμμα έχουν παρατεθεί οι κατάλληλες παραπομπές, το πρότυπο μπορεί να αφαιρεθεί από οποιονδήποτε χρήστη.

Το πρότυπο αυτό πρέπει να τοποθετείται στο πάνω μέρος της σελίδας του λήμματος πάνω από όλα τα άλλα πρότυπα, αν υπάρχουν, όπως π.χ. πρότυπα για άλλες χρήσεις του ονόματος ή πρότυπα για συντεταγμένες ή λεζάντες πληροφοριών.

Τοποθετείτε το πρότυπο όπως στο παράδειγμα που ακολουθεί σύμφωνα με τη σημερινή ημερομηνία, με την ημέρα στην αρχή, έπειτα τον μήνα και στο τέλος το έτος, δηλαδή: {{χωρίς παραπομπές|7|12|2019}}

Τα πρότυπα αρχειοθετούνται για να επισημαίνονται οι ελλείψεις που παρουσιάζει ένα λήμμα, έτσι ώστε οι υπόλοιποι χρήστες της Βικιπαίδειας να το βελτιώσουν στο μέλλον.

Προσοχή

Το πρότυπο δεν χρησιμοποιείται σε λήμματα που δεν περιέχουν καν πηγές. Για αυτή την περίπτωση δείτε το πρότυπο {{πηγές}}.

Δείτε επίσης

Συντακτικά λάθη στη JSON.