Πρότυπο:Χωρίς παραπομπές

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Χρήση[επεξεργασία κώδικα]

Η χρήση του προτύπου γίνεται ώστε να αρχειοθετούνται και να επισημαίνονται οι ελλείψεις που παρουσιάζει ένα λήμμα, έτσι ώστε οι υπόλοιποι χρήστες της βικιπαίδειας να το βελτιώσουν στο μέλλον. Εφόσον πια το λήμμα, μετά τις προσθήκες και τις απαραίτητες αλλαγές, δεν παρουσιάζει αυτές τις ελλείψεις, το πρότυπο μπορεί να αφαιρεθεί από οποιονδήποτε χρήστη.

Το πρότυπο αυτό, το τοποθετείτε στο πάνω μέρος της σελίδας του λήμματος, πάνω από άλλα πρότυπα, εφόσον υπάρχουν, όπως για άλλες χρήσεις του ονόματος, συντεταγμένες ή λεζάντες πληροφοριών. Τοποθετείτε το πρότυπο, όπως στο παράδειγμα, σύμφωνα με την σημερινή ημερομηνία, με την ημέρα στην αρχή, έπειτα τον μήνα και στο τέλος το έτος, δηλαδή: {{Χωρίς παραπομπές|27|11|2015}}

Documentation icon Τεκμηρίωση προτύπου[δημιουργία]

Δείτε επίσης[επεξεργασία κώδικα]


Σήμανση λήμματος για έλλειψη παραπομπών. Τοποθετείται σε λήμματα που μπορεί να αναφέρουν κάποιες πηγές αλλά απουσιάζουν παραπομπές/υποσημειώσεις από επίμαχα σημεία του κειμένου. Δεν χρειάζεται να πειράξετε τις παραμέτρους: Θα προσθέσουν αυτόματα την τρέχουσα ημερομηνία σήμανσης του λήμματος.

Template parameters

This template prefers inline formatting of parameters.

Parameter Description Type Status
Ημέρα του μήνα 1

no description

Default
empty
Example
empty
Auto value
{{subst:CURRENTDAY2}}
number suggested
Μήνας 2

no description

Default
empty
Example
empty
Auto value
{{subst:CURRENTMONTH}}
number suggested
Έτος 3

no description

Default
empty
Example
empty
Auto value
{{subst:CURRENTYEAR}}
number suggested