Πρότυπο:Ταυτοποίηση OTRS

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
OTRS Έχει επιβεβαιωθεί από το OTRS το δικαίωμα του χρήστη Ταυτοποίηση OTRS στην χρήση περιεχομένου από τις παρακάτω πηγές, οι οποίες αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του ίδιου. Έχει δοθεί άδεια από τον ίδιο για τη χρήση και διακίνηση του υλικού σύμφωνα με την CC-BY-SA-3.0 και την GFDL και απόδειξη αυτού έχει αρχειοθετηθεί από το Wikimedia στο OTRS με αριθμό {{{ticket}}}.
  • Γράψτε την πηγή

Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων βασίζεται σε επικοινωνία με τον προφανή ιδιοκτήτη του περιεχομένου. Σε περίπτωση προγενέστερης παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων από μέρους του ή παραπλάνησής μας, αποποιούμαστε κάθε ευθύνη και το κείμενο θα διαγραφεί αμέσως.
Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων δεν αποτελεί εγγύηση ότι το περιεχόμενο θα παραμείνει στην Βικιπαίδεια και ότι ικανοποιεί την πολιτική εγκυκλοπαιδικότητας.


Αυτό το πρότυπο χρησιμοποιείται μόνο από εθελοντές που διαχειρίζονται το Open Ticket Request System (OTRS) του Wikimedia, μετά από σχετική ταυτοποίηση του χρήστη ως προς το δικαίωμά του στην διαχείριση συγκεκριμένου υλικού που αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία.


Χρήση

Το πρότυπο τοποθετείται στην σελίδα του χρήστη έτσι ώστε να είναι άμεσα ορατό.

Σύνταξη:

{{Ταυτοποίηση OTRS|ticket=αριθμός ticket|πηγές=σύνδεσμος ή άλλο κείμενο}}

Προαιρετικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί η παρακάτω σύνταξη αν ο χρήστης επιθυμεί να αλλάξει το χρώμα του πλαισίου:

{{Ταυτοποίηση OTRS|ticket=αριθμός ticket|πηγές=σύνδεσμος ή άλλο κείμενο|χρώμα=#E9FFE5}}


Πινακίδα η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σε σελίδα χρήστη που ο λογαριασμός του έχει ταυτοποιηθεί μέσω του OTRS ως κάποιος συγκεκριμένος ιδιοκτήτης περιεχομένου ή κάποιος που έχει την σχετική άδεια να ανεβάσει αυτό το περιεχόμενο στην Βικιπαίδεια. Χρησιμοποιείται προκειμένου να μην απαιτείται ξεχωριστή αλληλογραφία και ticket για κάθε λήμμα που υπάρχει ή μπορεί να δημιουργηθεί στο μέλλον.

Παράμετροι προτύπου

ΠαράμετροςΠεριγραφήΤύποςΚατάσταση
Χρώμαχρώμα

Χρώμα του φόντου του προτύπου με την μορφή ΗΕΧ (π.χ. #CC0099) για να ταιριάζει αισθητικά με την πιθανή μορφοποίηση της σελίδας χρήστη.

Άγνωστοςπροαιρετικό
OTRS Ticketticket otrs

Ο αριθμός του OTRS ticket που περιέχει τη σχετική αλληλογραφία

Άγνωστοςυποχρεωτικό
Πηγέςπηγές

Κατάλογος πηγών από τις οποίες έχει την άδεια ή την ιδιοκτησία του ο χρήστης και από τις οποίες προτίθεται να ανεβάσει περιεχόμενο στη Βικιπαίδεια.

Άγνωστοςπροτεινόμενο