Πρότυπο:Αρχείο OTRS

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
OTRS Έχει επιβεβαιωθεί από το OTRS ότι έχει δοθεί άδεια από τον κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων για τη χρήση και διακίνηση αυτού του αρχείου σύμφωνα με την άδεια χρήσης που αναφέρεται παρακάτω, και απόδειξη αυτού έχει αρχειοθετηθεί από το Wikimedia στο OTRS με αριθμό {{{ticket}}}.

Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων βασίζεται σε επικοινωνία με τον προφανή ιδιοκτήτη του περιεχομένου. Σε περίπτωση προγενέστερης παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων από μέρους του ή παραπλάνησής μας, αποποιούμαστε κάθε ευθύνη και το κείμενο θα διαγραφεί άμεσα.
Η παρούσα επιβεβαίωση μη-παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων δεν αποτελεί εγγύηση ότι το περιεχόμενο θα παραμείνει στην Βικιπαίδεια και ότι ικανοποιεί την πολιτική εγκυκλοπαιδικότητας.


Αυτό το πρότυπο χρησιμοποιείται μόνο από εθελοντές που διαχειρίζονται το Open Ticket Request System (OTRS) του Wikimedia, μετά από σχετική ταυτοποίηση του χρήστη ως προς το δικαίωμά του στην διαχείριση συγκεκριμένου υλικού που αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία.


Χρήση

Το πρότυπο τοποθετείται στην σελίδα του αρχείου, πριν το πρότυπο άδειας χρήσης.

Σύνταξη:

{{Αρχείο OTRS|ticket=αριθμός ticket}}