Πρότυπο:Απάντηση/τεκμηρίωση

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Σκοπός[επεξεργασία κώδικα]

Πολλοί χρήστες προτιμούν, όταν λαμβάνουν ένα μήνυμα στη σελίδα συζήτησης τους, να απαντούν επί τόπου στη σελίδα συζήτησης τους παρά στη δική σας σελίδα συζήτησης, για διευκόλυνση της επικοινωνίας. Με τη χρήση του προτύπου αυτού μπορείτε να ειδοποιήσετε έναν χρήστη ότι έχετε απαντήσει στο μήνυμά του στη σελίδα συζήτησής σας.

Χρήση[επεξεργασία κώδικα]

  1. Μεταβείτε στη σελίδα συζήτησης του χρήστη. Οι σελίδες αυτές ξεκινούν με τη φράση "Συζήτηση χρήστη:" .

  2. Στην κορυφή της σελίδας πατήστε στην επιλογή "Προσθήκη θέματος". Πρέπει να φαίνεται έτσι:

  3. Αφήστε κενό το κουτί "Θέμα/επικεφαλίδα".

  4. Στο κουτί κειμένου γράψτε ένα από τα ακόλουθα (τη λέξη χρήστη αντικαταστήστε την με το δικό σας όνομα χρήστη χωρίς τη λέξη Χρήστης: και τη λέξη ενότητα αντικαταστήστε την με το όνομα της ενότητας στη σελίδα συζήτησής σας):
    1. Απλή μορφή: Αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος χρήσης του προτύπου:

      {{Απάντηση|Χρήστης}}

    2. Πιο εξειδικευμένη μορφή: Η μορφή αυτή έχει επιπρόσθετες παραμέτρους, αλλά κατευθύνει τον αναγνώστη απευθείας στην ενότητα στην οποία εξελίσσεται η συζήτηση:

      {{Απάντηση|Χρήστης|ενότητα}}

    3. Προτεινόμενη μορφή: Η μορφή αυτή είναι πιο ολοκληρωμένη και για τον λόγο αυτό συνιστάται η χρήση της. Προσθέτει τη χρονική στιγμή:

      {{Απάντηση|Χρήστης|ενότητα|ts = ~~~~}}


  5. Αποθηκεύστε τη σελίδα.


Η Βικιπαίδεια θα ειδοποιήσει τον παραλήπτη ότι έχει ένα νέο μήνυμα στη σελίδα συζήτησής του. Όταν επισκεφθεί τη σελίδα συζήτησής του, θα δει την ειδοποίηση και θα ακολουθήσει τον σύνδεσμο στη σελίδα συζήτησής σας.

Να αναφέρετε την επιθυμία σας[επεξεργασία κώδικα]

Εάν προτίθεστε να χρησιμοποιήσετε το παρόν πρότυπο, παρακαλώ τοποθετήστε το πρότυπο {{Usertalkback}} στην κορυφή της σελίδας συζήτησής σας. Δημιουργεί: