Πρότυπο:Άλλεςχρήσεις

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Για άλλες χρήσεις, δείτε: Άλλεςχρήσεις (αποσαφήνιση).
Documentation icon Τεκμηρίωση προτύπου[προβολή] [επεξεργασία] [ιστορικό] [εκκαθάριση]

Σκοπός[επεξεργασία κώδικα]

Χρήση[επεξεργασία κώδικα]

Το συγκεκριμένο πρότυπο προσθέτει τον όρο που δίνετε ως όρισμα, με την λέξη (αποσαφήνιση) στα δεξιά του. Για σελίδες αποσαφήνισης χωρίς το όρισμα (αποσαφήνιση), χρησιμοποιήστε το Πρότυπο:Άλλεςχρήσεις3 και Πρότυπο:Άλλεςχρήσεις4.

Πότε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρότυπο[επεξεργασία κώδικα]

Αυτό το πρότυπο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σελίδες με διφορούμενο τίτλο για να κατευθύνει τους αναγνώστες που είχαν σκοπό να διαβάσουν ένα λήμμα με παρόμοιο όνομα, σε μια σελίδα αποσαφήνισης. Παρακαλούμε συνδέστε μια σελίδα που περιλαμβάνει τη λέξη «(αποσαφήνιση)» στον τίτλο (εάν υπάρχει)

Πότε να μην χρησιμοποιήσετε αυτό το πρότυπο[επεξεργασία κώδικα]

Μην χρησιμοποιείτε αυτό το πρότυπο σε λήμματα με μονοσήμαντο τίτλο. για παράδειγμα, ένας αναγνώστης που αναζητά ειδικά τη «Νάουσα Πάρου» δεν είναι πιθανό να έψαχνε ένα άρθρο για μια πόλη στη Μακεδονία (ή οπουδήποτε αλλού), επομένως δεν θα ήταν σκόπιμο να προσθέσουμε {{άλλεςχρήσεις | Νάουσα}} στην κορυφή του λήμματος Νάουσα Πάρου. Επίσης, μην χρησιμοποιείτε αυτό το πρότυπο για σύνδεση με λήμματα που δεν είναι σελίδες αποσαφήνισης. Ένα από τα άλλα πρότυπα αποσαφήνισης που αναφέρονται παρακάτω μπορεί να είναι πιο κατάλληλο για αυτόν τον σκοπό.

Δείτε επίσης[επεξεργασία κώδικα]