Ντίλντο διπλής διείσδυσης

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Διπλό ντίλντο με τηλεχειριζόμενο περιστρεφόμενο δονητή στη μία πλευρά
Διπλό ντίλτνο λάτεξ 45 εκατοστών

Το ντίλντο διπλής διείσδυσης, ή διπλό ντίλτνο, είναι τύπος ερωτικού βοηθήματος που χρησιμοποιείται για διπλή διείσδυση, την ταυτόχρονη είσοδο σε δύο σωματικά στόμια ταυτόχρονα, που ανήκουν είτε σε ένα είτε σε δύο άτομα. Είναι ένα ντίλντο σχεδιασμένο με τη μορφή δύο διεισδυτικών διεγερτών (είτε σε σχήμα πέους είτε μη φαλλικού) που είτε χωρίζονται είτε στερεώνονται σε έναν μόνο άξονα. Ορισμένα ντίλντο διπλής διείσδυσης περιλαμβάνουν έναν δονούμενο κινητήρα που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούνται ως δονητές διπλής διείσδυσης.

Χρήση[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Οι ακόλουθες τρεις σεξουαλικές διαμορφώσεις μπορούν να εκτελεστούν χρησιμοποιώντας ντίλντο διπλής διείσδυσης:

  • Κόλπος προς κόλπο. Μερικές γυναίκες χρησιμοποιούν ντίλντο διπλού άκρου ως μέρος του σεξουαλικού τους παιχνιδιού με μια δεύτερη γυναίκα. Η διπλή φύση του ντίλντο επιτρέπει τη διείσδυση σε δύο κόλπους ταυτόχρονα. Αυτό θεωρείται ότι είναι μια παραλλαγή του τριβαδισμού.[1]
  • Κόλπος προς πρωκτό. Η πλειονότητα των ντίλντο διπλής διείσδυσης έχουν σχεδιαστεί για ταυτόχρονη διέγερση των ερωτογενών ζωνών του πρωκτού και του κόλπου, αλλά στην περίπτωση επιμήκων συσκευών «δύο κεφαλών» είναι δυνατό για δύο συντρόφους να χρησιμοποιούν την ίδια συσκευή ταυτόχρονα. Αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για pegging, όταν μια γυναίκα διεισδύει στον πρωκτό ενός άνδρα.
  • Πρωκτός προς πρωκτό. Τα περισσότερα ντίλντο διπλού άκρου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πρωκτική διείσδυση και των δύο συντρόφων.

Το προσομοιωμένο στοματικό σεξ μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί στο ντίλντο.

Δείτε επίσης[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «A Beginner's Guide to Scissoring». 21 Νοεμβρίου 2019.