Μπλερ Γουίλιαμς

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μπλερ Γουίλιαμς
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση28  Μαρτίου 1994[1][2][3]
Loma Linda[2]
ΕθνικότηταΚαυκάσια φυλή[4]
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής[5]
Ύψος175 cm, 69 in Edit this on Wikidata
Βάρος66 kg, 146 lb Edit this on Wikidata
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταηθοποιός πορνογραφικών ταινιών
Περίοδος ακμής2015

Η Μπλερ Γουίλιαμς, γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου του 1994 και είναι Αμερικανίδα ηθοποιός ερωτικών ταινιών.

Νεαρή ηλικία[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου του 1994 στην Λόμα Λίντα της Καλιφόρνια των Η.Π.Α. Φοίτησε σε ιδιωτικό χριστιανικό σχολείο και στη συνέχεια σε καθολικό γυμνάσιο του Λος Άντζελες, από όπου και αποφοίτησε. Η Μπλερ, πριν από την εισχώρησή της στον χώρο του πορνό, ήταν νηπιαγωγός και για 3 χρόνια ήταν δασκάλα στο κατηχητικό της ενορίας της, όπου ασχολούνταν με παιδιά ηλικίας 1-6 ετών. Ορισμένες από τις δραστηριότητές της στον συγκεκριμένο χώρο περιελάμβαναν την ανάγνωση χωρίων από τη Βίβλο και την παρακολούθηση σχετικών βίντεο.

Η συμμετοχή στο The Sex Factor[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Μπλερ Γουίλιαμς, δεν είχε φιλήσει κανένα αγόρι μέχρι την ηλικία των δεκατεσσάρων ετών, ενώ η πρώτη της φορά που έκανε σεξ ήταν στην ηλικία των δεκαεννέα ετών. Πριν ξεκινήσει την καριέρα της στη βιομηχανία του πορνό και σε ηλικία είκοσι δύο ετών, η Μπλερ συμμετείχε (και αργότερα κέρδισε) στο ριάλιτι σόου The Sex Factor. Το The Sex Factor ήταν μια τηλεοπτική σειρά ριάλιτι, που παρουσίαζε η πορνοστάρ Άσα Ακίρα και οι διαγωνιζόμενοι αγωνίζονταν για το τελικό έπαθλο του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Καριέρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το 2015, μόλις ολοκληρώθηκε το ριάλιτι σόου όπου συμμετείχε και κέρδισε η Μπλερ, ξεκίνησε να συμμετέχει σε ταινίες πορνό. Τα είδη ταινιών πορνό όπου έχει συμμετάσχει είναι hardcore, threesome, POV, teen, lesbian, work και striptease. Μερικές από τις πιο διάσημες ταινίες της είναι η Paranormal Sexperiments(2016) και ο Dare Dorm(2016). Επίσης έχει συνεργαστεί με πολλές γνωστές εταιρίες και ιστοσελίδες της βιομηχανίας του πορνό, όπως Brazzers, Vixen, Swallowed.com, BAEB.COM, Evil Angel, Tushy.com και BANG.com. Το 2017 είχε δύο υποψηφιότητες στα βραβεία ερωτικών ταινιών AVN Awards. Έχει κερδίσει ένα βραβείο AVN και ένα Digital Playground Award στην κατηγορία του Deeper Deepthroat. Η Μπλερ Γουίλιαμς έχει ενισχύσει τα στήθη της με επιθέματα σιλικόνης και δεν έχει κανένα τατουάζ πάνω της. Διαθέτει ένα καλογυμνασμένο και καλλίγραμμο σώμα, με μετρήσεις 36D-29-38 και διαθέτει επίσης ένα ζευγάρι γαλάζιων ματιών.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. 1,0 1,1 (Τσεχικά) Česko-Slovenská filmová databáze. 2001. 264883. Ανακτήθηκε στις 6  Αυγούστου 2021.
  2. 2,0 2,1 2,2 (Αγγλικά) Pornhub. 66.254.114.41. Ανακτήθηκε στις 6  Αυγούστου 2021.
  3. 3,0 3,1 Adult Film Index. adultfilmindex.com/actor/16671/blair-williams.
  4. «Babesdirectory»
  5. anideacame.com/blair-williams/.

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]