Λατρεία μποτών

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Υποτακτικοί άνδρες γλείφουν μπότες.

Η λατρεία μποτών (αγγλ: Boot worship) είναι ο υπέρμετρος θαυμασμός για τις μπότες στο BDSM, που συνήθως πραγματοποιείται ενώ τα υποδήματα φοριούνται από τον κυρίαρχο σύντροφο.

Σχετίζεται με τη λατρεία των ποδιών με έναν παράγωγο τρόπο, αφού ο θαυμασμός αυτός μπορεί στη πραγματικότητα να αποδοθεί στην εγγύτητα των μποτών με τον/την αφέντη/αφέντρα.

Στην "λατρεία των μποτών", η ταπείνωση ανεβαίνει ένα σκαλί παραπάνω. Ο υποτακτικός/ή λατρεύει ηθελημένα τις μπότες του κυρίαρχου συντρόφου του/της, και συχνά χωρίς καν να του/της ζητηθεί. Η ευλάβεια για τα υποδήματα που περιβάλλει τα πόδια του κυρίαρχου συντρόφου, είναι μερικές φορές μία έκφραση ακραίας αφοσίωσης και αξιοπιστίας και άλλες φορές είναι μία ξεκάθαρη αποδοχή της κατωτερότητας ή της ήττας και κάποιες φορές είναι όλα τα παραπάνω ταυτόχρονα.

Συνεπώς, η λατρεία μποτών μπορεί να περιλαμβάνει την εισπνοή ή την οσμή από φορεμένες μπότες, καθώς και το γλείψιμο, το φίλημα ή το καθάρισμα της εξωτερικής όψης τους. Μερικές φορές, μπορεί να εκτελεσθεί και το γυάλισμα της μπότας.[1]

Άλλες φορές, ο κυρίαρχος θα πνίξει τον υποτακτικό μέσω της εισαγωγής των ποδιών με τις φορεμένες μπότες στο στόμα του υποτακτικού. Ο κυρίαρχος μπορεί επίσης να κλωτσήσει τον υποτακτικό ενώ φοράει τις μπότες. Ο κυρίαρχος μπορεί επιπλέον να αναγκάσει τον υποτακτικό να φάει φαγητό το οποίο είναι λιωμένο από τις μπότες ή το φαγητό που έχει κολλήσει στο κάτω μέρος τους. Οι μπότες χρησιμοποιούνται επίσης και για την πρακτική του ballbusting.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «What is Boot Worship? - Definition from Kinkly». Kinkly.com (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 18 Απριλίου 2020.