Κατηγορία:Σελίδες Βικιπαίδειας με λάθος πρότυπο προστασίας

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Αυτές οι σελίδες αυτόματα παρατίθενται εδώ, χρησιμοποιώντας τη μαγική λέξη {{PROTECTIONLEVEL}}, όταν η κατάσταση προστασίας τους δεν αντιστοιχεί με το πρότυπο προστασίας που χρησιμοποιείται σε αυτές.

Συχνά, μια σελίδα δεν θα περιέχει το άκυρο πρότυπο προστασίας άμεσα, αλλά μάλλον θα το κληρονομεί. Αυτό συμβαίνει συχνά όταν ένα πρότυπο είναι ημιπροστατευόμενο, αλλά το πρότυπο προστασίας χρησιμοποιούνται για αυτό το πρότυπο δεν είναι τυλιγμένο με ετικέτες <noinclude>. Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα, απλά μετακινήστε το πρότυπο προστασίας εντός των ετικετών <noinclude>, όπως σε αυτό το παράδειγμα.. Οι σελίδες που συνδέονται με το πρότυπο μέσω της ενσωμάτωσης δεν θα αφαιρεθούν από την κατηγορία αυτή αμέσως, ανάλογα με την ουρά εργασίας, αλλά θα πρέπει να επιλυθεί αυτόματα. (Εναλλακτικά, μπορείτε να επεξεργαστείτε τη σελίδα για άμεσα αποτελέσματα.)

UPDATE this page

Μια άλλη συνηθισμένη αιτία για τις σελίδες που είναι σε αυτή την κατηγορία είναι ακατάλληλης μορφές ημερομηνίας λήξης στην παράμετρο του προτύπου προστασίας. Εάν μια σελίδα έχει το σωστό πρότυπο αλλά ακόμα εμφανίζεται σε αυτή την κατηγορία, θα μπορούσε να είναι εξαιτίας της λανθασμένης μορφής ημερομηνίας που χρησιμοποιήθηκε για τη λήξη παραμέτρων του προτύπου προστασίας.

Εάν η σελίδα περιέχει το σωστό πρότυπο προστασίας σε μια κατάλληλη μορφή ημερομηνίας αλλά εξακολουθεί να είναι σε αυτή την κατηγορία, μία επεξεργασία θα πρέπει να διορθώσει την κατάσταση.

Αυτή η κατηγορία δεν περιέχει λήμματα ή αρχεία.