Κατηγορία:Κατασκευαστικές εταιρίες

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση


  • Restauro Κατασκευαστική εταιρία εξειδικευμένη στις ανακαινίσεις, κατασκευές & της διαμόρφωσης επαγγελματικών χώρων

Για περισσότερο από 25 χρόνια, η Restauro προσφέρει καινοτόμες λύσεις και επαγγελματική αρτιότητα στην ανακαίνιση ακινήτων. Λόγω της εμπειρίας της έχει την δυνατότητα να φέρει εις πέρας απλά έργα, όπως μία ανακαίνιση κουζίνας, αλλά και πιο σύνθετα όπως η κατασκευή μιας πολυκατοικίας, ενός μπαρ, ενός εστιατορίου, τουριστικών καταλυμάτων μέχρι και την κατασκευή ενός πολυτελούς ξενοδοχείου.

H Restauro έχει την τεχνογνωσία που χρειάζεται ώστε ένας χώρος να γίνει εξυπνος και προσβάσιμος σε όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τις ιδιαίτερες ανάγκες της υγείας τους.

  • Triton Act Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία. Αδειες, μελέτες, κατασκευές.

H εταιρεία ΤRITON ACT, ιδρύθηκε το 1990, με κύριο αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών και δημόσιων οικοδομικών έργων.

Οι δραστηριότητες της TRITON ACT εκτείνονται σε ολόκληρο το φάσμα Κτιριακών εγκαταστάσεων & Ηλεκτρικων εγκαταστάσεων διαθέτοντας στο πελατολόγιο της πλήθος επιχειρήσεων στους τομείς υγείας (κλινικές, φαρμακοβιομηχανίες, εργαστήρια, μονάδες αιμοκάθαρσης), γεωργίας (τυροκομεία, ιχθυοκαλλιέργειες, συσκευαστήρια φρούτων, οινοποιεία, κατοικίες, μεταλλικές κατασκευές, έργα υποδομών), καθώς και κάθε είδους Κτιριακές Εγκαταστάσεις Ειδικού Τύπου.

Ως ανώνυμη εταιρεία αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες και αναγνωρισμένες τεχνικές εταιρείες, παρέχοντας έγκυρες και ολοκληρωμένες τεχνικές λύσεις σε κάθε είδους κατασκευές υψηλής αισθητικής και ποιοτικής σχεδίασης.

Υποκατηγορίες

Αυτή η κατηγορία έχει μόνο την ακόλουθη υποκατηγορία.

Σελίδες στην κατηγορία «Κατασκευαστικές εταιρίες»

Αυτή η κατηγορία περιέχει τις ακόλουθες 2 σελίδες, από 2 συνολικά.