Κατάλογος τευχών περιοδικού Κόμιξ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Το μηνιαίο περιοδικό Κόμιξ κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 1988. Αρχικά εκδιδόταν από τη "Γενική Εκδοτική Αττικής ΕΠΕ" (τεύχη 1-104), από τον Μάρτιο του 1997 από τις "Εκδόσεις Τερζόπουλος ΕΠΕ" (τεύχη 105-134), ενώ από τον Σεπτέμβριο του 1999 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013 από τη "ΝΕΑ ΑΚΤΙΝΑ ΑΕ" (τεύχη 135-303)[1].

Στο τεύχος 303 (Σεπτέμβριος 2013), η αποφώνηση με τίτλο "Επίλογος" από τους Χρήστο και Ντέιβιντ Τερζόπουλο, όπως και η απουσία της στήλης "Στο επόμενο τεύχος", αφήνουν να εννοηθεί η παύση έκδοσης του περιοδικού, μετά από 25 χρόνια επιτυχούς πορείας στην ελληνική αγορά.

Στις 15 Ιουλίου 2014 ανακοινώθηκε η επανακυκλοφορία του περιοδικού στις 30 Ιουλίου 2014, από την Καθημερινή, ξαναρχίζοντας την αρίθμηση από το τεύχος 1[2].

Κατάλογος τευχών από τον Ιούλιο του 1988 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2013 (Α' κύκλος)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Τεύχος Τίτλος Ημερομηνία Σημειώσεις
1 Χαμένοι στις Άνδεις Ιούλιος 1988 Το μοναδικό τεύχος που τυπώθηκε σε χαρτί ματ. Το περιοδικό είχε, κατά κανόνα, 32 σελίδες (+ 4 σελίδες εξώφυλλα) έως και το τεύχος 57 και αρχική τιμή 80 δρχ.
2 Ο χρυσός γίγας Αύγουστος 1988
3 Ο δρόμος για την Τσιμπόλα Σεπτέμβριος 1988
4 Το μεγάλο τσίρκο Οκτώβριος 1988
5 Η πόλη με τις χρυσές σκεπές Νοέμβριος 1988
6 Στην παλιά Καλιφόρνια Δεκέμβριος 1988
7 Στα ίχνη του μονόκερω Ιανουάριος 1989 Η τιμή διαμορφώνεται στις 100 δρχ.
8 Μήνυμα από την μυστηριώδη νήσο Φεβρουάριος 1989
9 Κατεψυγμένο κελεπούρι Μάρτιος 1989
10 Η απαγορευμένη κοιλάδα Απρίλιος 1989
11 Το κυνήγι των κατασκόπων Μάιος 1989
12 Το μυστήριο του βάλτου Ιούνιος 1989
13 Καιρός για διακοπές Ιούλιος 1989 Μεγάλο τεύχος 48 σελίδων (+4 σελίδες εξώφυλλα) με τιμή 150 δρχ.
14 Η χώρα των Πυγμαίων Ινδιάνων Αύγουστος 1989 Η τιμή διαμορφώνεται στις 120 δρχ.
15 Ο Μακ Ντακ της Αραβίας Σεπτέμβριος 1989
16 Ο χρυσός ποταμός Οκτώβριος 1989
17 Στην αρχαία Περσία Νοέμβριος 1989
18 Το φάντασμα του σπηλαίου Δεκέμβριος 1989
19 Το δώρο Ιανουάριος 1990 Η τιμή διαμορφώνεται στις 130 δρχ.
20 Η βασίλισσα των αγριόσκυλων Φεβρουάριος 1990
21 Βάλτος χωρίς γυρισμό Μάρτιος 1990
22 Χώρα στα έγκατα της Γης Απρίλιος 1990
23 Το μυστικό της Χονδορίκας Μάιος 1990
24 Τα λάφυρα του Πιζάρρo Ιούνιος 1990
25 Το χρυσάφι του πειρατή Ιούλιος 1990 Διπλό τεύχος 64 σελίδων (+4 σελίδες εξώφυλλα) με τιμή 250 δρχ.
26 Κρησφύγετο στη Χαβάη Αύγουστος 1990 Η τιμή διαμορφώνεται στις 150 δρχ.
27 Ισαβέλλα Σεπτέμβριος 1990
28 Ταξίδι στην σεληνιακή βάση Ένα Οκτώβριος 1990
29 Συλλέκτης κροκοδείλων Νοέμβριος 1990
30 Το φάντασμα της Μητρόπολης Δεκέμβριος 1990 Η αρίθμηση των σελίδων ξεκινά από το εξώφυλλο, οι σελίδες παραμένουν συνολικά 36.
31 Βόρεια του Γιούκον Ιανουάριος 1991
32 Το ολόχρυσο φεγγάρι Φεβρουάριος 1991
33 Το ρευστό Μάρτιος 1991
34 Ο Μίκυ εναντίον γιγαντιαίων μυρμηγκιών Απρίλιος 1991
35 Επιστροφή στη Μονοτονία Μάιος 1991
36 Σαφάρι με το ζόρι Ιούνιος 1991
37 Το μυστικό του παλιού πύργου Ιούλιος 1991 Διπλό τεύχος 68 σελίδων με τιμή 300 δρχ.
38 Τα πολλά πρόσωπα της Μάτζικα Ντε Σπελ Αύγουστος 1991 Η τιμή διαμορφώνεται στις 180 δρχ.
39 Το δαχτυλίδι της μούμιας Σεπτέμβριος 1991
40 Τέρατα & σημεία Οκτώβριος 1991
41 Ο Θησαυροφυλακιοθραύστης Νοέμβριος 1991
42 Στη χώρα των τοτέμ Δεκέμβριος 1991
43 Η μαγική κλεψύδρα Ιανουάριος 1992
44 Παγωμένο χρυσάφι Φεβρουάριος 1992
45 Το σαφάρι του δισεκατομμυρίου Μάρτιος 1992
46 Περιπέτεια στους Αντίποδες Απρίλιος 1992
47 (Ο εύθυμος ψιχαλιστής) Μάιος 1992
48 Χαμένοι στην άβυσσο Ιούνιος 1992
49 Το μυστήριο των χαμένων μετοχών Ιούλιος 1992 Διπλό τεύχος 68 σελίδων με τιμή 400 δρχ.
50 Η πηγή της νιότης Αύγουστος 1992 Η τιμή διαμορφώνεται στις 200 δρχ.
51 Χαρά στα λάχανα Σεπτέμβριος 1992
52 Ο μονομανής παπαγάλος Οκτώβριος 1992
53 Η χώρα των ηφαιστείων Νοέμβριος 1992
54 Χρυσός σεληνιασμός Δεκέμβριος 1992
55 Το νύχι της Κάλι Ιανουάριος 1993 Διπλό τεύχος 68 σελίδων με τιμή 400 δρχ.
56 Στην Καναδική Αστυνομία Φεβρουάριος 1993
57 Ο Ντόναλντ μαχαραγιάς Μάρτιος 1993
58 Το μυστήριο της νήσου του Πάσχα Απρίλιος 1993 Το περιοδικό εκδίδεται πλέον με 52 σελίδες έως και το τεύχος 99. Η τιμή διαμορφώνεται στις 300 δρχ.
59 Μια παλαβή Οδύσσεια Μάιος 1993
60 Ο Ιπτάμενος Ολλανδός Ιούνιος 1993
61 Το τελευταίο μπαλαμπού Ιούλιος 1993
62 Το στέμμα των Μάγια Αύγουστος 1993
63 Το Ίδρυμα Μακ Ντακ Σεπτέμβριος 1993
64 Επάγγελμα αισθητικός Οκτώβριος 1993
65 Το μυστικό της χαμένης Ατλαντίδας Νοέμβριος 1993
66 Περιπέτεια στην Τράλλα Λα Δεκέμβριος 1993
67 Το μυστήριο του Ταπιόκα Στ' Ιανουάριος 1994
68 Ψάρεμα στον πάγο Φεβρουάριος 1994
69 Το δεύτερο πιο πλούσιο παπί του κόσμου Μάρτιος 1994
70 Το άγγιγμα του Μίδα Απρίλιος 1994
71 Περιπέτεια στη χώρα της φαντασίας Μάιος 1994
72 Πλούτη αμύθητα Ιούνιος 1994
73 (Αναμέτρηση στον Νότιο Ειρηνικό) Ιούλιος 1994 Η τιμή διαμορφώνεται στις 350 δρχ.
74 Στη Μαύρη Ήπειρο Αύγουστος 1994
75 Θησαυρός στη γυάλα Σεπτέμβριος 1994
76 Ο κλεμμένος χρόνος Οκτώβριος 1994
77 Ο σοφός Σουάμι Νοέμβριος 1994
78 Επιστροφή στη Ζαναντού Δεκέμβριος 1994
79 Το φυλαχτό του Αμούνδσεν Ιανουάριος 1995 Η τιμή διαμορφώνεται στις 400 δρχ.
80 Ο ξάδελφος Πασχάλης Φεβρουάριος 1995
81 Στο νησί των Βίκινγκ Μάρτιος 1995
82 Οι τρεις καμπαλέρος Απρίλιος 1995
83 Το χρυσόμαλλο δέρας Μάιος 1995
84 Το ουράνιο νησί Ιούνιος 1995
85 Ένας θεόμουρλος Μίδας Ιούλιος 1995
86 Άντολντ ο ανήμερος Αύγουστος 1995
87 Στα βήματα του Ιουλίου Βερν Σεπτέμβριος 1995
88 Ο Θείος Σκρουτζ συναντά το Μαύρο Φάντασμα Οκτώβριος 1995
89 Ο γιος του Ήλιου Νοέμβριος 1995
90 Το κεφάλι του Ραμαπούτρα Δεκέμβριος 1995
91 Το διπλό μυστήριο του Μαύρου Φαντάσματος Ιανουάριος 1996 Μεγάλο τεύχος 68 σελίδων με τιμή 600 δρχ.
92 Ο θησαυρός του Ουράνιου Τόξου Φεβρουάριος 1996
93 Ταξίδι στο παρελθόν Μάρτιος 1996
94 Η χρηματοπηγή Απρίλιος 1996
95 Στα χνάρια του πιτσιλωτού παπαγάλου Μάιος 1996
96 Επιστροφή στο Κλοντάικ Ιούνιος 1996
97 Ο Λαμπαδηδρόμος Ιούλιος 1996 Η τιμή διαμορφώνεται στις 450 δρχ.
98 Η Μαύρη Σελήνη Αύγουστος 1996
99 Το πετράδι του Ξιαογκάν Σεπτέμβριος 1996
100 Η χρυσή περικεφαλαία Οκτώβριος 1996 Επετειακό τεύχος για τη συμπλήρωση 100 τευχών, με 100 σελίδες και τιμή 1.000 δρχ.
101 Μαθήματα οικονομίας Νοέμβριος 1996 Το περιοδικό εκδίδεται πλέον με 68 σελίδες έως και το τεύχος 157. Η τιμή διαμορφώνεται στις 600 δρχ.
102 Ο πέλεκυς των Βίκιγκ Δεκέμβριος 1996
103 Ο πλανήτης των πάγων Ιανουάριος 1997
104 Ένα φτωχό γεροντάκι Φεβρουάριος 1997
105 Ο πρωταθλητής Μάρτιος 1997
106 Το θλιμμένο τέρας Απρίλιος 1997
107 Καλλιτέχνης φωτογράφος Μάιος 1997
108 Το εμπορικό του Πλάνκετ Ιούνιος 1997
109 Ο θησαυρός της Νάνσυ Μπελ Ιούλιος 1997
110 Η καλύβα του Κουτ Αύγουστος 1997
111 Πήγε για μαλλί... Σεπτέμβριος 1997
112 Ο σερίφης της Μαύρης Κοιλάδας Οκτώβριος 1997
113 Το κυνήγι της άγριας γαλοπούλας Νοέμβριος 1997
114 Οι φύλακες της χαμένης βιβλιοθήκης Δεκέμβριος 1997
115 Το πνεύμα των Χριστουγέννων Ιανουάριος 1998 Τιμή 1.500 δρχ. Αρχίζει να αναφέρεται η τιμή σε Ευρώ.
116 Τα ορυχεία του Σολομώντα Φεβρουάριος 1998
117 Το τελευταίο ταξίδι του Ξεφτέρη Βαν Ντακκ Μάρτιος 1998
118 Ο άνθρωπος του μέλλοντος Απρίλιος 1998
119 Ο θρύλος του Ιπτάμενου Σκωτσέζου Μάιος 1998
120 Το μυστικό της Ατλαντίδας Ιούνιος 1998
121 (Η Φιλοσοφική λίθος) Ιούλιος 1998 Επετειακό τεύχος για τη συμπλήρωση 10 ετών από το 1ο τεύχος, με 100 σελίδες και τιμή 1.000 δρχ.
122 Το βασίλειο του βυθού Αύγουστος 1998
123 Γκούφυ Φρανκεστάιν Σεπτέμβριος 1998
124 Ο Κολοσσός του Νείλου Οκτώβριος 1998
125 Το ιπτάμενο χαλί Νοέμβριος 1998
126 Τα πρώτα μετάλλια Δεκέμβριος 1998
127 Χριστούγεννα στο βουνό της Αρκούδας Ιανουάριος 1999
128 Μικροπαπιά από το υπερπέραν Φεβρουάριος 1999
129 Το στοιχειωμένο κάστρο Μάρτιος 1999
130 Οι πέτρες της Τούκου Τίβα Απρίλιος 1999
131 Ο διαγωνισμός των 100 δολαρίων Μάιος 1999
132 Σύμβολο κύρους Ιούνιος 1999
133 Ο Δούρειος Ίππος Ιούλιος 1999
134 Περί στριφτολογίας Αύγουστος 1999
135 Το μυστήριο της περούκας Σεπτέμβριος 1999
136 Η τύχη του Βορρά Οκτώβριος 1999
137 Τελευταίο έλκηθρο για το Ντώσον Νοέμβριος 1999
138 Βασιλιάς Σκρουτζ Α' Δεκέμβριος 1999
139 (Αφιερωμένο εξαιρετικά) Ιανουάριος 2000 Διπλό τεύχος για την είσοδο της νέας χιλιετίας, με 132 σελίδες και τιμή 1.200 δρχ.
140 Σκάνδαλο στο Μπελ Επόκ Εξπρές Φεβρουάριος 2000
141 Ο θησαυρός του Μάρκο Πόλο Μάρτιος 2000
142 Ο πύργος του κόμη Φράκουλα Απρίλιος 2000
143 Τα άνθη του κακού Μάιος 2000
144 Ο τελευταίος άρχοντας του Ελντοράντο Ιούνιος 2000
145 Ο ανεγκέφαλος καβαλάρης Ιούλιος 2000 Η τιμή διαμορφώνεται στις 700 δρχ.
146 Η επιστροφή του Σούπερ Σνούπερ Αύγουστος 2000
147 Ο παγκόσμιος διαλύτης Σεπτέμβριος 2000
148 Ο Μαύρος Ιππότης Οκτώβριος 2000
149 Βουντού Χούντου Νοέμβριος 2000 Μεγάλο τεύχος για τον θάνατο του Καρλ Μπαρκς, με 100 σελίδες και τιμή 1.000 δρχ.
150 Ο μικροσκοπικός τσιγκούνης Δεκέμβριος 2000 Τεύχος με 72 σελίδες.
151 Χριστούγεννα στην Παραγκούπολη Ιανουάριος 2001 Τεύχος με 72 σελίδες και τιμή 2.000 δρχ.
152 Μυθολογική ζωολογία Φεβρουάριος 2001
153 (Το γυάλινο θησαυροφυλάκιο) Μάρτιος 2001 Μεγάλο τεύχος προς τιμήν του Καρλ Μπαρκς, με 100 σελίδες και τιμή 1.000 δρχ.
154 Η μαγική φασολιά Απρίλιος 2001
155 Σαραβαλάκι, αγάπη μου! Μάιος 2001
156 Απόδραση στην φύση Ιούνιος 2001
157 Η κούρσα του Μισισιπή Ιούλιος 2001
158 Πιστολίδι στο Πίζεν Μπλαφ Αύγουστος 2001 Το περιοδικό εκδίδεται πλέον με 84 σελίδες. Η τιμή διαμορφώνεται στις 900 δρχ.
159 Το μυστηριώδες τόπι Σεπτέμβριος 2001
160 Το μυστικό του Ολλανδού Οκτώβριος 2001
161 Κανόνες και κανονισμοί Νοέμβριος 2001
162 (Η Χιονάτη και οι επτά νάνοι) Δεκέμβριος 2001 Τεύχος 92 σελίδων.
163 Χριστουγεννιάτικες πλάκες Ιανουάριος 2002 Τεύχος 92 σελίδων, η τιμή σε Ευρώ 2,64 και δρχ. 900.
164 Ο θεός της βροχής του Ουξμάλ Φεβρουάριος 2002
165 Ο παπιάνθρωπος Μάρτιος 2002 Η τιμή διαμορφώνεται στα €2,65.
166 Επίθεση σε όλα τα μέτωπα Απρίλιος 2002
167 Δον Κιχώτης Μάιος 2002 Μεγάλο τεύχος με 100 σελίδες και τιμή €3,25.
168 Απόδραση από την Απαγορευμένη Κοιλάδα Ιούνιος 2002
169 Οι χαμένοι χάρτες του Κολόμβου Ιούλιος 2002
170 H νέα μπαλάντα του γέρο-Ναυτικού Αύγουστος 2002 Η τιμή διαμορφώνεται στα €2,70.
171 Ο άνθρωπος από το Ούλα Ούλα Σεπτέμβριος 2002
172 Λα Στράντα Οκτώβριος 2002
173 Φάρσα ή κέρασμα Νοέμβριος 2002
174 Η αναζήτηση της Καλεβάλα Δεκέμβριος 2002 Μεγάλο τεύχος με 100 σελίδες και τιμή €3,25.
175 Το χρυσό έλατο Ιανουάριος 2003
176 Οι τρεις καμπαλέρος επιστρέφουν Φεβρουάριος 2003
177 Το καρναβάλι του Ντόναλντ Μακ Ντακ Μάρτιος 2003
178 Αστυνόμος για μια μέρα Απρίλιος 2003
179 Ντόναλντ για πάντα! Μάιος 2003
180 Το νόμισμα Ιούνιος 2003
181 Χαμένοι στις Άνδεις (ανατύπωση) Ιούλιος 2003 Επετειακό τεύχος για τη συμπλήρωση 15 ετών από το 1ο τεύχος, με 164 σελίδες και τιμή €5,40.
182 Τα μυστικό του Τουχαχαμών Αύγουστος 2003
183 Μουργόλυκοι εναντίον θησαυροφυλακίου Σεπτέμβριος 2003
184 Ο χρυσός κληρονόμος Οκτώβριος 2003
185 Το ποτάμι του χρόνου Νοέμβριος 2003 Μεγάλο τεύχος με 100 σελίδες και τιμή €3,25.
186 Κάπου στο πουθενά Δεκέμβριος 2003
187 Η κάθοδος των Βίκιγκ Ιανουάριος 2004
188 Το ιερό αρκουδοτόμαρο Φεβρουάριος 2004
189 Ξέχνα το! Μάρτιος 2004
190 Ο θησαυρός του Κροίσου Απρίλιος 2004
191 Συλλεκτική λαίλαπα Μάιος 2004
192 Πρίγκιπας Ντοναλντώφ Ιούνιος 2004
193 (Ο χρυσός Γίγας) (ανατύπωση) Ιούλιος 2004 Μεγάλο τεύχος με 100 σελίδες και τιμή €3,25.
194 Οι Ολυμπιακοί αγώνες Αύγουστος 2004 Μεγάλο τεύχος με 100 σελίδες και τιμή €3,25.
195 Ο θησαυρός των δέκα αβατάρ Σεπτέμβριος 2004
196 Το όνειρο μιας ζωής Οκτώβριος 2004
197 Στο στόμα του λύκου Νοέμβριος 2004
198 Η αυτού Μεγαλειότης Σκρουτζ Μακ Ντακ Δεκέμβριος 2004
199 Οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη Ιανουάριος 2005 Μεγάλο τεύχος με 100 σελίδες και τιμή €3,25.
200 (Το λευκό χρυσάφι) Φεβρουάριος 2005 Επετειακό τεύχος για τη συμπλήρωση 200 τευχών, με 164 σελίδες και τιμή €5,40.
201 Ο δούκας Μπέμπης Μάρτιος 2005
202 Ο δολλαριοσκώληκας Απρίλιος 2005
203 Η πρώτη εφεύρεση Μάιος 2005
204 Αναμέτρηση στον Μισισιπή Ιούνιος 2005
205 Καζαμπλάνκα Ιούλιος 2005 Μεγάλο τεύχος με 100 σελίδες και τιμή €3,30.
206 Ο τίγρης της Βεγγάλης Αύγουστος 2005 Μεγάλο τεύχος με 100 σελίδες και τιμή €3,30.
207 Το παπί που έπεσε στην Γη! Σεπτέμβριος 2005 Η τιμή διαμορφώνεται στα €3,00.
208 Βίβα Ζαπάπια! Οκτώβριος 2005
209 Το ιερό περιδέραιο Νοέμβριος 2005 Μεγάλο τεύχος με 100 σελίδες και τιμή €3,50.
210 Το στέμμα των Σταυροφόρων Δεκέμβριος 2005 Μεγάλο τεύχος με 100 σελίδες και τιμή €3,50.
211 (Μια υπέροχη χριστουγεννιάτικη ιστορία) Ιανουάριος 2006 Διπλό τεύχος με 164 σελίδες και τιμή €5,90.
212 Ο παιδονόμος Φεβρουάριος 2006
213 Το μουστάκι της επιτυχίας Μάρτιος 2006
214 Ο θησαυρός του Δόγη Απρίλιος 2006
215 Ο μικρός δράκος Μάιος 2006
216 Πάρε τα λεφτά και κολύμπα! Ιούνιος 2006
217 Το παπί που δεν υπήρξε ποτέ! Ιούλιος 2006
218 Ο δρόμος για την Τσιμπόλα (ανατύπωση) Αύγουστος 2006 Μεγάλο τεύχος με 100 σελίδες και τιμή €3,50.
219 Σχεδιαστής κόμικς Σεπτέμβριος 2006
220 Διαγωνισμός επιτυχίας Οκτώβριος 2006
221 Τουρτομαχίες Νοέμβριος 2006
222 Ο Μαύρος Ιππότης ξαναχτυπά! Δεκέμβριος 2006 Διπλό τεύχος με 164 σελίδες και τιμή €5,90.
223 Συναισθηματική Ενέργεια Ιανουάριος 2007 Μεγάλο τεύχος με 100 σελίδες και τιμή €3,50.
224 Δεσποινίς Διευθυντής Φεβρουάριος 2007
225 Η Ούνα πάει για ψώνια! Μάρτιος 2007
226 Πασχαλιάτικη έκπληξη Απρίλιος 2007
227 Προϊστορικός Κολοσσός Μάιος 2007
228 Ένα παπί μετράει τ' άστρα Ιούνιος 2007
229 Το μεγάλο τσίρκο (ανατύπωση) Ιούλιος 2007 Μεγάλο τεύχος με 100 σελίδες και τιμή €3,50.
230 Γράμμα από το σπίτι Αύγουστος 2007 Μεγάλο τεύχος με 100 σελίδες και τιμή €3,50.
231 Ο κροκοδειλάκιας Σεπτέμβριος 2007
232 Ερωτοχτυπημένος πυροσβέστης Οκτώβριος 2007
233 Το μεταλλαγμένο ποντίκι Νοέμβριος 2007
234 Μετεωρολογικός πόλεμος Δεκέμβριος 2007
235 (Κολλημένος με το χρήμα) Ιανουάριος 2008 Επετειακό τεύχος για τα 60 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του Σκρουτζ Μακ Ντακ, με 164 σελίδες και τιμή €5,90.
236 Μονομαχία στο χιόνι Φεβρουάριος 2008
237 Ο άσσος των αιθέρων Μάρτιος 2008
238 Ένα με την φύση Απρίλιος 2008
239 Ουρανοκατέβατο αυγό Μάιος 2008
240 Χαμένος στον χωροχρόνο Ιούνιος 2008
241 Το νησί στην άκρη του χρόνου Ιούλιος 2008 Επετειακό τεύχος για τη συμπλήρωση 20 ετών από το 1ο τεύχος, με 164 σελίδες και τιμή €5,90
242 Η πόλη με τις χρυσές σκεπές (ανατύπωση) Αύγουστος 2008 Μεγάλο τεύχος με 100 σελίδες και τιμή €3,50.
243 Το μενταγιόν του χρόνου Σεπτέμβριος 2008
244 Εφιάλτης στην Λιμνούπολη Οκτώβριος 2008
245 Σάλτσα τσίλι Νοέμβριος 2008
246 Το κυνήγι της Χίμαιρας Δεκέμβριος 2008 Μεγάλο τεύχος με 100 σελίδες και τιμή €3,50.
247 Και οι τρεις είναι υπέροχοι! Ιανουάριος 2009 Διπλό τεύχος με 164 σελίδες και τιμή €5,90.
248 Ο στοιχειωμένος μύλος Φεβρουάριος 2009
249 Περιπέτεια στην Βενετία Μάρτιος 2009
250 Πασχαλινή αναζήτηση Απρίλιος 2009
251 Οι θεραπευτές των Άνδεων Μάιος 2009
252 Η χαμένη μούμια Ιούνιος 2009
253 Στην παλιά Καλιφόρνια (ανατύπωση) Ιούλιος 2009 Μεγάλο τεύχος με 100 σελίδες και τιμή €3,50.
254 Η ιστορία ενός παπιού Αύγουστος 2009 Επετειακό τεύχος για τα 75 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του Ντόναλντ Ντακ, με 164 σελίδες και τιμή €5,90.
255 Ο σκουπιδοφάγος δράκος Σεπτέμβριος 2009
256 Η πιο μεγάλη κληρονομιά του κόσμου Οκτώβριος 2009
257 Ο θησαυρός του Ναού του Σκότους Νοέμβριος 2009
258 Ταξίδι με τον Κολόμβο Δεκέμβριος 2009
259 Στον καιρό της Κλεοπάτρας Ιανουάριος 2010 Διπλό τεύχος με 164 σελίδες και τιμή €5,90.
260 Ομαδικό πνεύμα Φεβρουάριος 2010
261 Οι τούρτες της οργής Μάρτιος 2010
262 Περνά, περνά η μέλισσα Απρίλιος 2010
263 Ένας Κροίσος στο μουσείο Μάιος 2010
264 O άρχοντας της ζούγκλας Ιούνιος 2010
265 Στα ίχνη της αλεπούς Ιούλιος 2010 Μεγάλο τεύχος με 100 σελίδες και τιμή €3,50.
266 Τα γιγάντια μυρμήγκια Αύγουστος 2010 Διπλό τεύχος με 164 σελίδες και τιμή €5,90.
267 Η Οδύσσεια ενός ελέφαντα Σεπτέμβριος 2010
268 Τα χρυσά μήλα Οκτώβριος 2010
269 Το σπαθί των Σαμουράι Νοέμβριος 2010
270 Άμα έχεις τέτοιους φίλους... Δεκέμβριος 2010
271 Το τελευταίο τραίνο για την Λιμνούπολη Ιανουάριος 2011 Διπλό τεύχος με 164 σελίδες και τιμή €5,90.
272 Στην μέση του πουθενά Φεβρουάριος 2011
273 Αεροπλανική διάσωση Μάρτιος 2011
274 Ο Επικός Μίκυ Απρίλιος 2011 Διπλό τεύχος με 164 σελίδες και τιμή €5,90.
275 Η Ιεροτελεστία της Άνοιξης Μάιος 2011
276 Το Τίμημα της Επιτυχίας Ιούνιος 2011
277 Το Τρύπιο Δολάριο Ιούλιος 2011
278 Η Φύση έχει την Λύση! Αύγουστος 2011 Διπλό τεύχος με 164 σελίδες και τιμή €5,90.
279 Έμμονη Ιδέα Σεπτέμβριος 2011
280 Κυνηγητό στην Λιμνούπολη Οκτώβριος 2011
281 Η νύχτα των πνευμάτων Νοέμβριος 2011
282 Βασιλιάς Σκρουτζ Α' Δεκέμβριος 2011
283 (2012 Καλή Χρονιά) Ιανουάριος 2012 Διπλό τεύχος με 164 σελίδες και τιμή €5,90.
284 Ο πύργος των προγόνων Φεβρουάριος 2012
285 Η μάχη της Λιμνούπολης Μάρτιος 2012
286 Πρωταπριλιάτικος Πανικός Απρίλιος 2012
287 Η μεγάλη ληστεία του τραίνου Μάιος 2012
288 Ο Ρομπέν των παπιών Ιούνιος 2012
289 Απόρρητες Διακοπές Ιούλιος 2012
290 Η Αιχμάλωτη του Χείμαρρου της Αγωνίας Αύγουστος 2012 Διπλό τεύχος με 164 σελίδες και τιμή €5,90.
291 Ο ήρωας του βυθού Σεπτέμβριος 2012
292 Ένα ποντίκι στο διάστημα Οκτώβριος 2012
293 Η κλεμμένη κολοκύθα Νοέμβριος 2012
294 Μονομαχία στα χιόνια Δεκέμβριος 2012
295 Δρακουλας Ιανουαριος 2012 Διπλό τεύχος με 164 σελίδες και τιμή 5,90
296 Σπάζοντας τον πάγο Φεβρουάριος 2013
297 Γαστρονομική μονομαχία Μάρτιος 2013
298 Φύγε τώρα από την αιώρα Απρίλιος 2013
299 Ο μαραθώνιος ενός κροίσου Μάιος 2013
300 Κόμιξ 300 Ιούνιος 2013 Διπλό πανηγυρικό τεύχος 164 σελιδών με δώρο τρεις αφίσες και τιμή 5,90 για τη συμπλήρωση 300 τευχών.
301 Ο Τρόμος του Μισισιπή Ιούλιος 2013 Επετειακό τεύχος 100 σελίδων για τη συμπλήρωση 25 ετών από το 1ο τεύχος και τιμή €3,50.
302 Το πιο Διάσημο Ζευγάρι του Κόσμου Αύγουστος 2013
303 Τα Λάφυρα του Πειρατή Σεπτέμβριος 2013 Τελευταίο τεύχος 84 σελίδων μετά από 25 έτη και 3 μήνες από το 1ο τεύχος που κυκλοφόρησε.

Κατάλογος τευχών από τον Αύγουστο 2014 και έπειτα (Β' κύκλος)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Επανακυκλοφορία του περιοδικού από την Καθημερινή.

Τεύχος Τίτλος Ημερομηνία Σημειώσεις
1 Μόμπυ Ντικ [3] 1η Αυγούστου 2014 Το πρώτο τεύχος, σύμφωνα με την καινούργια αρίθμηση, 100 σελίδων και τιμής 3.5€ που εκδόθηκε από την εφημερίδα Καθημερινή.[σ 1]
2 Δόκτωρ Τικ-Τακ 27 Αυγούστου 2014
3 Σκοτεινός κόσμος 24 Σεπτεμβρίου 2014
4 Φαντομίας 23 Οκτωβρίου 2014
5 Τα ορυχεία της Ατλαντίδας 28 Νοεμβρίου 2014
6 Το μαγικό παλτό 24 Δεκέμβριου 2014
7 Μαύρος Κεραυνός Αναγέννηση 27 Ιανουάριου 2015
8 Μαύρος Κεραυνός 2.0 - Η απόλυτη ανατροπή 24 Φεβρουάριου 2015
9 Ένας μεγιστάνας στην Σαχάρα 31 Μάρτιου 2015 Επιστροφή του Καρλ Μπαρκς στις κύριες και πολύσελιδες ιστορίες του περιοδικού
10 Οι χρυσές χήνες 28 Απρίλιου 2015
11 Το νησί του χρόνου 26 Μαϊου 2015
12 Ακαταμάχητη Ομοιότητα 30 Ιουνίου 2015
13 Σουρεαλιστικό Ταξίδι 28 Ιουλίου 2015
14 Οικογενειακός Καβγάς 24 Αύγούστου 2015
15 Ντύλαν Μάους 29 Σεπτεμβρίου 2015
16 Η Μεγάλη Εγκυκλοπαίδεια 27 Οκτωβρίου 2015
17 Οι 7 Μπόγκλιν 24 Νοεμβρίου 2015
18 Γράμμα στον Άγιο Βασίλη 22 Δεκεμβρίου 2015
19 Ο Γιος του Ήλιου 29 Ιανουάριου 2016 Τιμή 3,50 Ευρώ
20 Το Ρευστό 29 Φεβρουαρίου 2016
21 Τελευταίο έλκηθρο για το Ντώσον 31 Μαρτίου 2016
22 Επιστροφή στην Μονοτονία 26 Απριλίου 2016
23 Η Αυτού Μεγαλειότης Σκρουτζ Μακ Ντακ 31 Μαϊου 2016
24 Θησαυρός στη Γυάλα 30 Ιουνίου 2016
25 Επιστροφή στην Ζαναντού 29 Ιουλίου 2016
26 Ο πόλεμος των Ουέντιγκο 31 Αυγούστου 2016
27 Οι Φύλακες της Χαμένης Βιβλιοθήκης 30 Σεπτέμβρίου 2016
28 Ο Θησαυρός του Κροίσου 27 Οκτωβρίου 2016
29 Ο παγκόσμιος διαλύτης 30 Νοεμβρίου 2016
30 Ο μικροσκοπικός τσιγκούνης 27 Δεκεμβρίου 2016
31 Οι χαμένοι χάρτες του Κολόμβου 31 Ιανουαρίου 2017
32 Μιας δεκάρας νιάτα 24 Φεβρουαρίου 2017
33 Ο Τελευταίος της Γενιάς των Μακ Ντακ 31 Μαρτίου 2017
34 Ο Άρχοντας τους Μισισιπή 28 Απριλίου 2017
35 Ο Κατακτητής της Άγριας Δύσης 31 Μαΐου 2017
36 Ένας Καουμπόυ στο Κάττυ Σαρκ 30 Ιουνίου 2017
37 Ο πόλεμος του χαλκού 28 Ιουλίου 2017
38 Ο Νέος Αφέντης του Κάστρου των Μακ Ντακ 31 Αυγούστου 2017
39 Ο Τρόμος του Τράνσβααλ
40 Πιστολίδι Στο Πιζεν Μπλάφ
41 Το Μυστικό του Ολλανδού
42 Το Μεγάλο Ταξίδι στους Αντίποδες
43 Ο Βασιλιάς του Κλοντάικ
44 Η Αιχμάλωτη του χειμάρρου της Αγωνίας
45 Καρδιές στο Γιούκον
46 Ένας Κροίσος στα Ζοφερά Βάθη
47 Εισβολή στην Λιμνούπολη
48 Ο Ατσίδας του Παναμά
49 Ο Μεγιστάνας της Καλισότα
50 Το Πιο Πλούσιο Παπί του Κόσμου
51 Το Παπί που Έπεσε στη Γη
52 Το Χρηματωρυχείο
53 Σαραβαλάκι Αγάπη μου!
54 Η Κατάρα του Νοστραμουσούδαμου
55 Ο Ασημένιος Δίσκος

Σημειώσεις[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. Όλα τα τεύχη του Β' κύκλου έχουν 100 σελίδες και τιμή 3.5€ εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]