Κατάλογος πρωταγωνιστών της σειράς "Vis a vis"

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Αυτό το παράρτημα περιέχει πληροφορίες σχετικά με το καστ της ισπανικής τηλεοπτικής σειράς "Vis a vis".[1][2]

Περίληψη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κύριο καστ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ηθοποιός Ρόλος Σεζόν
1 2 3 4 El oasis
Μάγκι Χιβάντος      Μακαρένα "Μάκα" Φερέιρο Μολίνα[3] Κύριο Recurring Κύριο
Νάτζουα Νίμρι      Θουλέμα Θαϊρ[4] Κύριο
Κάρλος Χιπόλιτο      Λεοπόλδο Φερέιρο Λόμπο[5] Κύριο
Ρομπέρτο Ενρίκεθ      Φάμπιο Μαρτίνεθ Λεόν[6] Κύριο Γκεστ
Κριστίνα Πλάθας      Μιράντα Αγκουίρε Σενέν[7] Κύριο
Μπέρτα Βάζκεθ      Εστεφανία Καμπίγια Σίλβα "Κατσαρή (Ρίθος)"[8] Κύριο
Άλμπα Φλόρες      Σαράι Βάργκας ντε Χεσούς[9] Κύριο Προσκεκλημένη
Ίνμα Κουέβας      Άνα Μπελέν "Αναμπέλ" Βιλαρόχ Γκαρθές[10] Κύριο Προσκεκλημένη
Μαρία Ιζαμπέλ Ντίαθ Λάγκο      Σολεδάδ "Σόλε" Νούνιεθ Χουρτάδο[11] Κύριο
Μαρία Σαλγκιέρο      Ενκάρνα Μολίνα[12] Κύριο
Ραμίρο Μπλάς      Κάρλος Σαντοβάλ Κάστρο[13] Κύριο Γκεστ Κύριο Γκεστ
Αλμπέρτο Βελάσκο      Αντόνιο Παλάθιος Λιόρε[14] Κύριο Κύριο
Μάρτα Αλέδο      Τερέσα "Τέρε" Γκονθάλεθ Λάργκο[15] Κύριο
Ντάνιελ Ορτίζ      Ρομάν Φερέιρο Μολίνα[16] Κύριο
Χάρλις Μπεθέρα      Ισμαέλ Βαλμπουένα Ουγκάρτε[17] Κύριο
Λάουρα Μπένα Τόρες      Αντόνια Τρουχίγιο Ντίεθ[18] Κύριο
Χεσούς Καστεχόν      Επιθεωρητής Νταμιάν Καστίγιο[19] Recurring Κύριο Γκεστ
Ρούθ Ντίαθ      Μερσέντες Καρίγιο[20] Κύριο Προσκεκλημένη
Χουίτσι Τσού      Ακάμε[21] Κύριο
Χάβιερ Λάρα      Άλεξ Μονκάδα[22] Κύριο
Άνα Μαρζόα      Προυντένθια "Προύντεν" Μοσκείρα[23] Προσκεκλημένη ΕΠ
Λούις Καλέχο      Αντρές Φρούτος[24] ΕΠ
Αδριάνα Παθ           Αλταγκράθια Γκερέρο[25] Επίσης πρωταγωνίστρια
Ιτζιάρ Κάστρο      Γκόγια Φερνάντος Recurring Κύριο
Αμπρίλ Θαμόρα      Λούνα Γκαρίδο Recurring Κύριο
Κριστίνα Μάρκος      Μαγκνταλένα Κρουζ ΕΠ
Μπενχαμίν Βικούνια      Αντόνιο Ιέρο ΕΠ
     Οικογένεια της Μακαρένα Φερέιρο
     Κρατούμενες
     Προσωπικό φυλακής
     Επιθεωρητές
     Άτομα που έχουν σχέση με τη Θουλέμα Θαϊρ

Επαναλαμβανόμενο καστ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ηθοποιός Ρόλος Σεζόν
1 2 3 4 El oasis
Μπελέν Κουέστα      Γιολάντα Μοντέρο Recurring
Άνα Λαμπορδέτα      Παλόμα Γκαρίδο "Η Γκουβερνάντα" Recurring
Άντριεν Μεντί      Χάνμπαν Χαμάντι "Ο Αιγύπτιος" Recurring Γκεστ
Ντούνια Ροδρίγκεζ      Μαρία Πριέτο Τέλεθ "Κάσπερ" Recurring Προσκεκλημένη
Σόνια Αλμάρχα      Λίδια Όσμπορν Recurring
Ούγκο Γκαζμάν      Καμίλο Χαλαπένιο Recurring
Ιρένε Άρκος Καρολίνα Recurring
Πάουλα Μεδίνα      Τζάκι Recurring
Ολίβια Ντελκάν      Κριστίνα Μαρκίνα "Μπάμπι" Recurring
Μόνα Μαρτίνεθ      Καρλότα "Η Γκουβερνάντα" Recurring
Ελένα Σέιχο      Σουσάνα "Σουσανίτα" Ταμάγιο Ρομάν Recurring
Βερόνικα Μοράλ           Ελένα Μαρτίν Recurring
Χοσέ Χαβιέρ Ντομίνγκεθ      Επιθεωρητής Πιπιόλο Recurring
Σάρα Βιδορέτα Αμάια Χιμένεθ Recurring
Ράφαελ Νούνιεζ Φερνάντο Recurring
Ιρένε Ανούλα      Επιθεωρήτρια Νερέα Ρόχας Recurring
Λάουρα Κιρός Αλίθια Γκονθάλεζ Recurring
Θαίρα Πέρε      Νουρία Μιλάνn Recurring
Τζωρτζίνα Αμορός           Φάτιμα Αμίν Recurring Προσκεκλημένη
Έντγκαρ Βιτορίνο      Καϊμάν Recurring

Υπόλοιπο καστ[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Πρώτη σεζόν[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Σόνια Αλμάρχα ως Λίδια Όσμπορν (episodio 1; 8; 10–11)
  • Hugo Guzmán como Inspector Camilo Jalapeño (episodio 6; 8–11)
  • Paula Medina como Jacky (episodios 1–4; 6–7; 10–11)
  • Irene Arcos como Carolina (episodio 2; 5; 11)
  • Óscar de la Fuente como abogado de Zulema (episodios 5–6; 11)
  • Alexia Mimiaga como Lucía Osborne (episodio 1; 8; 10–11)
  • Antonio Romero como Cura (episodio 11)
  • Juan Ramón Lucas como él mismo (episodio 11)
  • Carlos Alsina como él mismo (episodio 11)
  • Luis del Valle como Cura (episodio 10)
  • Julia Otero como ella misma (episodio 8)
  • Asun Ayllón como funcionaria de la cárcel (episodio 3; 6; 8)
  • Lucía Quintana como enfermera (episodio 8)
  • Fran Calvo como médico (episodio 8)
  • Juan Blanco como Alfonso «El Piti», novio de Tere (episodio 8)
  • Eva Arias como una presa (episodio 8)
  • María Cruickshank como Lis (episodios 2–6)
  • Reme Gómez como una presa (episodio 1; 7)
  • Adil Kough como terrorista 5 (episodio 7)
  • Iñigo Gastesi como terrorista 4 (episodio 7)
  • Kaabil como terrorista 3 (episodio 7)
  • Fahd el Mauzoni como terrorista 2 (episodio 7)
  • Ben Zhara como terrorista 1 (episodio 7)
  • Tony Madigán como habitante de un cámping (episodios 6–7)
  • Juan Motilla como Pepe, padre de Saray (episodios 5–6)
  • Carmen Baquero como Alba, madre de Saray (episodios 5–6)
  • Julio Lázaro como Cura (episodio 2; 6)
  • Marcos Zan como Inspector Ling Chun «El Chino» (episodio 1; 3–5)
  • Pablo Lammers como un policía (episodio 5)
  • Melina Matthews como una locutora (episodio 5)
  • Ana Labordeta como Paloma Garrido «La Gobernanta» (episodios 1–3)
  • Belén Cuesta como Yolanda Montero Fernández (episodio 1; 3)
  • Ramón Rados como Simón Mateos Morante (episodios 1–3)
  • Pilar López como Rosa «La Romay» (episodio 3)
  • Manel Dueso como Abogado Álvarez (episodio 3)
  • Ana Marzoa como una presa (episodio 2)
  • Anna Casas como una presa (episodio 1)
  • Joseba Pinela como Juez (episodio 1)
  • Paco Déniz como Abogado Ricardo Guzmán (episodio 1)

Δεύτερη σεζόν[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Jose Javier Domínguez como Inspector Pipiolo (episodios 1–13)
  • Sara Vidorreta como Amaia Jiménez (episodio 3; 6–13)
  • Rafael Núñez como Fernando (episodio 4; 8–9; 12–13)
  • Silvia Hernández como madre de Amaia Jiménez (episodios 10–13)
  • Ramón Esquinas como padre de Amaia Jiménez (episodios 11–13)
  • Pilar López como Rosa «La Romay» (episodios 1–2; 6; 13)
  • Carmen Baquero como Alba, madre de Saray (episodio 6; 13)
  • Irene Ferradas como hija de Fernando (episodio 13)
  • Ester Expósito como hija de Fernando (episodio 13)
  • María Morales como una comisaria (episodio 3; 5–6; 9; 12)
  • Helena Resano como ella misma (episodio 7; 12)
  • Julio Alonso como Juez (episodio 3; 12)
  • Óscar Rabadán como abogado de Zulema (episodio 12)
  • José Luis Patiño como un examinador (episodio 12)
  • Claudia Placer como Macarena Ferreiro (niña) (episodio 12)
  • Moussa Echarif como chico de Marruecos (episodio 1; 11)
  • Alfonso Manjavacas (episodio 11)
  • Yiyo Alonso como Cesáreo Gil (episodio 3; 6; 8–10)
  • Irene Arcos como Carolina (episodio 1; 7; 10)
  • Hakim Noury como Karim Ait Said «El Sirio» (episodios 1–2; 5–8; 10)
  • Alfonso Torregrosa como Federico, abogado de Macarena (episodio 10)
  • Marta de Frutos como abogada de Estefanía «Rizos» (episodio 10)
  • Khaled Kouka como dueño de la casa de Marruecos (episodio 9)
  • Luis del Valle como Cura (episodio 5; 8)
  • Cristina Soria como sexóloga (episodio 8)
  • Baya Belal como Rana Sabad, madre de «El Egipcio» (episodio 1; 6)
  • Adryen Mehdi como Hanbal Hamadi «El Egipcio» (episodio 1; 6)
  • Celia Bermejo (episodio 6)
  • Sonia Almarcha como Lidia Osborne (episodio 2; 4–5)
  • Noelia Noto como Sandra Pitche, esposa de Sandoval (episodio 2; 5)
  • Xavier Noms como un dentista (episodio 5)
  • Sauce Ena como una doctora (episodio 4)
  • Hugo Guzmán como Inspector Camilo Jalapeño (episodios 1–2)
  • Óscar de la Fuente como Abogado de Zulema (episodio 2)
  • Hicham Malayo como terrorista (episodio 1)
  • Chema Ruiz como responsable del comité (episodio 1)

Τρίτη σεζόν[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Erdem Tsydypov como un socio de Hong Fang 5 (episodio 8)
  • Min Kie Zhang como un socio de Hong Fang 4 (episodio 8)
  • Wu Tien Wen como un socio de Hong Fang 3 (episodio 8)
  • Andrey Yuhai como un socio de Hong Fang 2 (episodio 8)
  • Fran Cantos como un funcionario (episodio 8)
  • Michael Batista como un camarero (episodio 8)
  • Alma Jiménez Cerezo como Zulema Zahir (niña) (episodio 7)
  • Tadashi como un socio de Hong Fang (episodios 7–8)
  • Pepe de Uriarte como voz en off de la megafonía (episodio 7)
  • Samad Madkouri como futuro marido de Zulema (episodio 7)
  • Khadija Ouaryachi como mujer árabe (episodio 7)
  • Farah Hamed como madre de Zulema (episodio 7)
  • Belén Ponce de León como médico (episodio 5)
  • Laura Río como profesora (episodio 5)
  • Tony Lam como Soju, maestro de Hong Fang (episodio 4; 6–7)
  • Manuel Menárguez como médico (episodio 3)
  • Isabel Torrevejano (episodio 3)
  • Patricia Jordá como un periodista (episodio 3)
  • Javier Mula López como un periodista (episodio 3)
  • Viviana Jaén como una reclusa (episodio 3)
  • Manoli Sierra como una mujer (episodio 3)
  • Carmen Baquero como Alba, madre de Saray (episodio 3; 6)
  • Maty Gómez como madre de Mercedes (episodio 3; 5)
  • Chen Lu como Jiang Li (episodios 1–8)
  • Wenjun como Hong Fang (episodios 2–4; 6–8)
  • Ester Expósito como hija de Fernando (episodio 1)
  • Irene Ferradas como hija de Fernando (episodio 1)
  • Rafael Ortiz como el alcalde (episodio 1)
  • Laura Quirós como Alicia González (episodio 1; 3–5; 7)
  • Raúl Tejón como Unai del Álamo (episodio 1; 3–4; 7)

Τέταρτη σεζόν[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  • Nahara Calero como Estrella Vargas (episodio 8)
  • La Mala Rodríguez como novia de Saray (episodio 8)
  • Martín Aslan como piloto del helicóptero (episodio 7)
  • Fernando Valdivielso como un enfermero (episodio 7)
  • Pedro Beitia como Capitán Medina (episodios 7–8)
  • Juan Blanco como Alfonso «El Piti», exnovio de Tere (episodios 6–8)
  • Farah Hamed como madre de Zulema (episodio 6)
  • Pedro Rudolphi como Nacho, novio de Luna (episodio 5)
  • Alzira Gómez como abuela de la residencia (episodio 5)
  • Agus Ruíz como Francisco Rodríguez, hombre que acoge a Estrella (episodio 5)
  • Marta Nieto como Consolación Pérez, mujer que acoge a Estrella (episodio 5)
  • Miriam Rodríguez como una presa del coro (episodio 5)
  • Paco Gisbert como personal del hospital 2 (episodio 4)
  • Amparo Vega-León como personal del hospital 1 (episodio 4)
  • Noelia Noto como Sandra Pitche, ex esposa de Sandoval (episodios 3–5)
  • Norbey Molina como voz en off del aeropuerto (episodio 1)
  • Angie Savall como una traficante de droga (episodio 1)
  • Belén Orihuela como un policía del hospital (episodio 1)
  • Daniel Crego como un niño (episodio 1)
  • Leticia Torres como azafata 2 (episodio 1)
  • Sandra Velázquez como azafata 1 (episodio 1)
  • Lucía Bravo como policía del avión (episodio 1)

Αποθανατωμένοι χαρακτήρες[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

     Πρωταγωνιστής
     Οικογένεια της Μακαρένα Φερέιρο
     Κρατούμενες
     Προσωπικό φυλακής
     Επιθεωρητές/Αστυνομικοί
     Άτομα που έχουν σχέση με τη Θουλέμα Θαϊρ
     Άτομα που έχουν σχέση με τη Σουσάνα "Σουσανίτα" Ταμάγιο
     Άτομα που έχουν σχέση με τη Σολεδάδ "Σόλε" Νούνιεζ
     Άτομα που έχουν σχέση με τους Τάο (triads)
     Άτομα που έχουν σχέση με τον Κάρλος Σαντοβάλ

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. http://www.formulatv.com/noticias/45363/asi-son-personajes-vis-a-vis-serie-antena3-sucesora-bajo-sospecha/.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  2. http://www.formulatv.com/noticias/72719/elenco-completo-vis-a-vis-tercera-temporada-etapa-fox/.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  3. http://www.atresseries.com/series/vis-a-vis/noticias/sandoval_201605095b0e8d660cf24f917b0ca209.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  4. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/personajes/najwa-nimri-zulema_20150409571b10074beb287a291753fc.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  5. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/personajes/carlos-hipolito-leopoldo-ferreiro_20150409571b0fc96584a8abb58025ae.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  6. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/personajes/roberto-enriquez-fabio_20150409571b10114beb287a29175402.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  7. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/personajes/cristina-plazas-miranda_20150410571b0f8a4beb287a2917538d.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  8. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/personajes/berta-vazquez-rizos_20150409571b10444beb287a2917542e.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  9. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/personajes/alba-flores-saray_20150410571e9f2e6584a8abb5831db2.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  10. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/personajes/inma-cuevas-anabel_20150410571b0f774beb287a2917537d.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  11. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/personajes/maria-isabel-diaz-sole_20150410571b0f6d4beb287a29175375.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  12. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/entrevistas/maria-salgueiro-personaje-dar-giro-bastante-importante_20150625571ae3a26584a8abb57ffe13.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  13. http://www.atresseries.com/series/vis-a-vis/noticias/sandoval_201605095b0e8d660cf24f917b0ca209.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  14. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/personajes/alberto-velasco-palacios_20150410571b0f934beb287a29175391.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  15. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/entrevistas/marta-aledo-gustado-contar-capa-mas-tere-pasado_20160415571a31c64beb287a29168b75.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  16. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/entrevistas/daniel-ortiz-fue-la-mejor-experiencia-profesional-de-mi-carrera_20160623576bb5ad6584a88907b41498.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  17. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/entrevistas/harlys-becerra-“el-misterio-accion-inesperado…-esta-temporada-brutal”_20160322571a3e9e6584a8abb57f6817.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  18. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/entrevistas/laura-baena-vais-sufrir-mucho-segunda-temporada-vis-vis_20160330571a3b046584a8abb57f64e5.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  19. https://visavisenfox.foxtv.es/personaje/inspector-castillo/.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  20. https://visavisenfox.foxtv.es/personaje/mercedes/.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  21. https://visavisenfox.foxtv.es/personaje/akame/.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  22. https://visavisenfox.foxtv.es/personaje/moncada/.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  23. https://visavisenfox.foxtv.es/personaje/pruden/.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  24. https://visavisenfox.foxtv.es/personaje/frutos/.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  25. https://visavisenfox.foxtv.es/personaje/frutos/.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  26. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/fabio-palacios-encuentran-yolanda-muerta-lavanderia_20150420571b08b64beb287a29174e6a.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  27. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/making-of/ana-labordeta-muertes-siempre-son-raras-grabar_20150430571b03226584a8abb5801c85.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  28. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/macarena-salva-tiroteo-busqueda-nueve-millones_20150511571afdc64beb287a29174604.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  29. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/momentos/egipcio-venga-garcia_20150625571ae4946584a8abb57ffeb7.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  30. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/momentos/leopoldo-toma-justicia-mano_20150702571ae0364beb287a29172a06.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  31. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/avances/zulema-macarena-“la-has-matado”_20160324571a3cfc6584a8abb57f66bd.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  32. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/momentos/zulema-mata-casper_20160331571a39144beb287a291691a7.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  33. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/momentos/sirio-mata-jalapeno-hiere-inspector-castillo_20160406571a35be4beb287a29168ea8.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  34. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/momentos/un-tiro-mortal-sacude-a-la-familia-ferreiro_20160508572f6c6c6584a85881915a3e.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  35. http://www.formulatv.com/noticias/56029/vis-a-vis-muerte-carlos-hipolito-padre-maca/.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  36. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/momentos/macarena-aprieta-el-gatillo-buscando-venganza_201605115733af994beb28285cc67759.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  37. http://www.antena3.com/series/vis-a-vis/momentos/el-si-quiero-de-sole-con-un-tragico-final_20160622576b0f0c4beb2803303644fa.html.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  38. http://www.formulatv.com/noticias/79819/vis-a-vis-impactante-giro-guion-final-personaje/.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)
  39. http://www.formulatv.com/noticias/80846/vis-a-vis-dos-muertes-inesperado-giro-final-desenlace-tercera-temporada/.  Unknown parameter |periódico= ignored (βοήθεια); Unknown parameter |título= ignored (|title= suggested) (βοήθεια); Missing or empty |title= (βοήθεια)

Επιπλέον[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]