Κατάλογος επεισοδίων του DreamWorks Δράκοι

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
DreamWorks Δράκοι Αγγλικό Λογότυπο

DreamWorks Δράκοι (γνωστή στις αρχές της ανάπτυξης ως Δράκοι: Η Σειρά) είναι μια αμερικανική computer-animated τηλεοπτική σειρά που προβάλλεται στο Cartoon Network βασίζεται στην ταινία του 2010 Πώς να εκπαιδεύσετε το δράκο σας. Η σειρά χρησιμεύει ως γέφυρα μεταξύ της πρώτης ταινίας και τη 2014 συνέχεια του. Μια μοναδική ωριαία προεπισκόπηση που αποτελείται από δύο επεισόδια προβλήθηκε στις 7 Αυγούστου 2012, με την επίσημη πρεμιέρα της σειράς στις 4 Σεπτεμβρίου 2012. Η δεύτερη σεζόν θα μετονομαστεί σε Δράκοι: Υπερασπιστές του Μπερκ

DreamWorks Δράκοι διαθέτει τα φωνητικά ταλέντα των Jay Baruchel, America Ferrera, Christopher Mintz-Plasse, Julie Marcus, T. J. Miller, Zack Pearlman, Chris Edgerly και Nolan North.

Είναι γνωστό εκτός του Nickelodeon, ως πρώτη DreamWorks Animation spin-off σειρά που προβάλλεται στο Cartoon Network.

Επισκόπηση σειράς[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κύκλος Επισόδια Αρχικά προβλήθηκε (ημερομηνίες ΗΠΑ)
Πρεμιέρα Κύκλου Φινάλε Κύκλου
1: Αναβάτες του Μπερκ 20 7 Αυγούστου 2012 (2012-08-07) 20 Μαρτίου 2013 (2013-03-20)
2: Υπερασπιστές του Μπερκ 20 10 Σεπτεμβρίου 2013 (2013-09-10) TBA

Επεισόδια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Κύκλος 1: Αναβάτες του Μπερκ (2012–13)[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Αρ. στη
σειρά
Αρ. στον
κύκλο
Τίτλος Σκηνοθετηθήκε από Γράφτηκε από Αρχική ημερομηνία προβολής στις ΗΠΑ Θεατές στις ΗΠΑ
(σε εκατομμύρια)
11 "How to Start a Dragon Academy" Anthony BellMike Teverbaugh & Linda TeverbaughΑύγουστος 7, 20122.052

Αφού κάνανε ειρήνη και ζουν με τους Βίκινγκς, η φυσική συμπεριφορά των δράκων οδηγεί στο χάος στο νησί του Μπερκ που προκαλεί τον Στόικ τον Μεγάλο να επανεξετάσει αν θα επιτρέψει στους δράκους να περιφέρονται ελεύθερα στο Μπερκ. Είναι στο χέρι του Ψάρη και των φίλων του για να τον πείσουν για το αντίθετο.

Σημείωση: Αυτό το επεισόδιο εμφανίζεται ως ένα sneak peek. 
22 "Viking for Hire" John SanfordArt Brown & Douglas SloanΑύγουστος 7, 20122.052

Η ειρήνη με τους δράκους έχει θέσει τον Γκόμπερ εκτός επιχείρησης ως σιδερά για όπλα. Αίσθημα ευθύνης, ο Ψάρης προσπαθεί να τον βοηθήσει να βρει μια νέα θέση εργασίας , όμως η προσωπικότητα του Gobber είναι λίγο εκκεντρική και υπερενθουσιώδης το κάνει αυτό δύσκολο.

Σημείωση: Αυτό το επεισόδιο εμφανίζεται ως ένα sneak peek. 
33 "Animal House" John EngMike Teverbaugh & Linda TeverbaughΣεμπτέβριος 4, 2012TBA
Οι δράκοι ακούσια ακρωτηριάζουν την παραγωγή τροφίμων στο Μπερκ με το να τρομοκρατούν τη τοπική κτηνοτροφία, και με την πρώτη χειμερινή καταιγίδα της χρονιάς να πλησιάζει, οι νεαροί Βίκινγκ αναβάτες δράκων του Μπερκ πρέπει να προσπαθήσουν και να εξοικειώσουν τα τοπικά ζώα με τους συντρόφους δράκους τους, αν θέλουν να έχουν αρκετή τροφή για το χειμώνα. 
44 "The Terrible Twos" Louie del Carmen & Joe SichtaJim CooperΣεμπτέβριος 11, 2012TBA
Ο Ψάρης βρίσκει έναν τραυματισμένο δράκο μωρό στο δάσος. Σημειώνοντας ότι αυτό δράκος είναι ένα είδος χωρίς χαρτιά, το παίρνει για να τον φροντίσει και να τον μελετήσει προσεκτικά, αλλά ο Φαφούτης φαίνεται ζηλιάρης και δεν συμπαθεί τον ενεργητικό νεοφερμένο. Εν τω μεταξύ, η μητέρα του μωρού κάνει το δρόμο της προς το Μπερκ για να βρει το χαμένο γιο της. 
55 "In Dragons We Trust" John SanfordArt Brown & Douglas SloanΣεμπτέβριος 18, 2012TBA
Οι δράκοι κατηγορούνται για βανδαλισμούς και ο Ψάρης προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά τους και να σχηματίζει μια νύχτα περιπολίας που ονομάζεται "Ενωμένη Ταξιαρχία Παρακολούθησης Δράκων" (ΕΤΑΠΑΔ), αλλά όχι εγκαίρως ώστε να αποτρέψει την εξορία των δράκων από το νησί. Ο Ψάρης αρχίζει να υποπτεύεται ότι ο Μίλντιου είναι υπεύθυνος για τη ζημία.