Κατάλογος έργων του Musée de l'Orangerie

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η σελίδα αυτή περιέχει εικονογραφημένο κατάλογο έργων του Musée de l'Orangerie του Παρισιού.


Εικόνα Καλλιτέχνης Τίτλος Χρονολογία Παρατηρήσεις
Paul cézanne, paesaggio con tetti rossi (il pino a l'estaque), 1875-76, 02.JPG Πωλ Σεζάν Τοπίο με κόκκινες στέγες (Το πεύκο στο Estaque) 1876
Paul Cézanne - Le Déjeuner sur l'herbe (Orangerie).jpg Πωλ Σεζάν Πρόγευμα στην χλόη 1877
Portrait du fils de l'artiste, par Paul Cézanne, IMG 2125.jpg Πωλ Σεζάν Ο γιος του καλλιτέχνη 1882
Paul Cézanne - Arbres et maisons.jpg Πωλ Σεζάν Δέντρα και σπίτια 1886
Paul Cézanne - Portrait of Madame Cézanne - Google Art Project.jpg Πωλ Σεζάν Madame Cézanne 1890
Paul Cézanne - Vase paillé, sucrier et pommes.jpg Πωλ Σεζάν Βάζα και μήλα 1890-93
Paul Cézanne - Dans le parc de Château Noir.jpg Πωλ Σεζάν Στο πάρκο του Château Noir 1900
Alfred Sisley - Le Chemin de Montbuisson à Louveciennes.jpg Αλφρέ Σισλέ Ο δρόμος του Montbuisson στην Louveciennes 1875
Claude Monet (musée de lOrangerie, Paris) (8231007934).jpg Κλωντ Μονέ Κόκκινα πλοία στο Argenteuil 1875
Claude monet, Ninfee e Nuvole, 1920-1926 (orangerie) 14.JPG Κλωντ Μονέ Νούφαρα 1914-1926
Water Lilies by Monet, Paris 15 September 2010.jpg Κλωντ Μονέ Νούφαρα
Claude Monet - The Water Lilies - Clear Morning with Willows - Google Art Project.jpg Κλωντ Μονέ Νούφαρα και ιτιές, καθαρό πρωινό
Claude Monet - The Water Lilies - Green Reflections - Google Art Project.jpg Κλωντ Μονέ Νούφαρα, πράσινα καθρεφτίσματα
Claude Monet - The Water Lilies - Setting Sun - Google Art Project.jpg Κλωντ Μονέ Νούφαρα, ήλιος που δύει
Claude Monet - The Water Lilies - The Clouds - Google Art Project.jpg Κλωντ Μονέ Νούφαρα, σύννεφα
Claude Monet - The Water Lilies - The Two Willows - Google Art Project.jpg Κλωντ Μονέ Νούφαρα, οι δυο ιτιές
Claude Monet - The Water Lilies - Tree Reflections - Google Art Project.jpg Κλωντ Μονέ Νούφαρα, καθρέφτισμα δέντρου
Claude Monet 038.jpg Κλωντ Μονέ Νούφαρα
Auguste Renoir (musée de lOrangerie, Paris) (8229595656).jpg Πιερ Ωγκύστ Ρενουάρ Γυμνή γυναίκα σε τοπίο 1883
Pierre-Auguste Renoir - Femme à la lettre (8267376371).jpg Πιερ Ωγκύστ Ρενουάρ Γυναίκα με γράμμα 1890
Pierre-auguste renoir, ritratto di due ragazzine, 1890-92.JPG Πιερ Ωγκύστ Ρενουάρ Δυο κοπελλίτσες 1890-92
Pierre-Auguste Renoir IMG 2122.JPG Πιερ Ωγκύστ Ρενουάρ Κορίτσια στο πιάνο 1892
Auguste Renoir (musée de lOrangerie, Paris) (8238650887).jpg Πιερ Ωγκύστ Ρενουάρ Η λουομένη με τα μακριά μαλλιά 1895-1896
Gabrielle et Jean, by Pierre-Auguste Renoir, from C2RMF.jpg Πιερ Ωγκύστ Ρενουάρ Η Gabrielle κι ο Jean 1896
Pierre-auguste renoir, yvonne e christine lerolle al piano, 1897-98 ca. 01.JPG Πιερ Ωγκύστ Ρενουάρ Η Yvonne και η Christine Lerolle στο πιάνο 1898 μέσα στον πίνακα πίνακες του Ντεγκά
Pierre-Auguste Renoir - Claude Renoir en clown.jpg Πιερ Ωγκύστ Ρενουάρ Ο Claude Renoir με ρούχα κλόουν 1909
Pierre-Auguste Renoir - Blonde à la rose - c. 1915-17.jpg Πιερ Ωγκύστ Ρενουάρ Η ξανθιά με το τριαντάφυλλο 1915-17
Gabrielle Renoir Orangerie 02.JPG Πιερ Ωγκύστ Ρενουάρ Gabrielle
Henri Rousseau - The Boat in the Storm.jpg Ανρί Ρουσσώ Πλοίο στην καταιγίδα μετά το 1896
Henri rousseau il doganiere, la bambina con la bambola, 1904-05 ca.JPG Ανρί Ρουσσώ Η μικρή με την κούκλα 1905
Henri Rousseau, dit le Douanier - The Wedding Party - Google Art Project.jpg Ανρί Ρουσσώ Ο γάμος 1905
Henri-Julien Félix Rousseau - Promeneurs dans un parc.jpg Ανρί Ρουσσώ Περιπατητές στο πάρκο 1905
Henri rousseau il doganiere, la carrozza di père junier, 1908, 01.JPG Ανρί Ρουσσώ Η καρότσα του μπαρμπα Junier 1908
Henri rousseau il doganiere, i pescatori con la canna, 1908-09, 01.JPG Ανρί Ρουσσώ Ψαρεύοντας με το καλάμι 1909
Gauguin paysage 1901.jpg Πωλ Γκωγκέν Τοπίο 1901
Amedeo modigliani, antonia, 1915 ca.JPG Αμεντέο Μοντιλιάνι Antonia 1915
Amedeo Modigliani - Le Jeune Apprenti.jpg Αμεντέο Μοντιλιάνι Ο μαθητευόμενος 1919
Amedeo Modigliani - Paul Guillaume, Novo Pilota.jpg Αμεντέο Μοντιλιάνι Paul Guillaume 1915
Amedeo modigliani, donna con nastrino di velluto, 1915 ca.JPG Αμεντέο Μοντιλιάνι Γυναίκα με βελούδινη κορδέλλα 1915
Soutine-2014-02.jpg Χαΐμ Σουτίν Τοπίο μ’ ένα πρόσωπο 1919
Chaïm soutine, il grande albero blu, 1920-21 ca..JPG Χαΐμ Σουτίν Το μεγάλο μπλε δέντρο 1920-21
Chaim Soutine - Les maisons, 1921.jpg Χαΐμ Σουτίν Τα σπίτια 1921
Chaïm Soutine - Le Petit Pâtissier.jpg Χαΐμ Σουτίν Ο μικρός ζαχαροπλάστης 1923
Chaïm soutine, il villaggio, 1923 ca..JPG Χαΐμ Σουτίν Το χωριό 1923
Chaïm soutine, albero piegato, 1923-24 ca..JPG Χαΐμ Σουτίν Γερμένο δέντρο 1923-24
Chaïm soutine, testimone di nozze, 1924-25 ca..JPG Χαΐμ Σουτίν Μάρτυρας γάμου 1925
Chaïm soutine, ragazzo di coro, 1927-28 ca..JPG Χαΐμ Σουτίν Παιδί της χορωδίας 1927-28
Soutine-2014-16.jpg Χαΐμ Σουτίν Ο καμαριέρης του ορόφου