Κατάλογος έργων του Leopold Museum

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η σελίδα αυτή περιέχει εικονογραφημένο κατάλογο έργων του Leopold Museum της Βιέννης.

Εικόνα Καλλιτέχνης Τίτλος Χρονολογία Παρατηρήσεις
Ferdinand Georg Waldmüller - The Interrupted Pilgrimage (The Sick Pilgrim) - Google Art Project.jpg Φέρντιναντ Γκέοργκ Βαλντμύλλερ Η άρρωστη προσκυνήτρια 1858
Rudolf von Alt - Blick vom Kloster Sant' Onofrio auf Rom - 1835.jpeg Ρούντολφ φον Αλτ Άποψη της Ρώμης από την μονή του Αγίου Ονουφρίου 1835
Anton Romako - Portrait of Isabella Reisser - Google Art Project.jpg Άντον Ρομάκο Isabella Reisser
Anton Romako - Children with Brushwood - Google Art Project.jpg Άντον Ρομάκο Παιδιά που μαζεύουν ξύλα
Emil Jakob Schindler - Forest Lane near Schärfling - Google Art Project.jpg Έμιλ Γιάκομπ Σίντλερ Δρόμος στο δάσος κοντά στο Schärfling 1890
Carl Schuch - Mountain Stream with Boulders - Google Art Project.jpg Καρλ Σουχ Ρέμα στο βουνό με βράχια 1890
Lovis Corinth - Landscape at the Walchensee - Google Art Project.jpg Λόβις Κόριντ Τοπίο στην Walchensee 1923
Gustav Klimt - Approaching Thunderstorm (The Large Poplar II) - Google Art Project.jpg Γκούσταφ Κλιμτ Το πλησίασμα της καταιγίδας (Η Μεγάλη Λεύκα 2) 1903
Gustav Klimt 041.jpg Γκούσταφ Κλιμτ Ζωή και θάνατος 1908-11
Gustav Klimt - Blind Man - Google Art Project.jpg Γκούσταφ Κλιμτ Ο τυφλός 1896
Gustav Klimt - Seated Young Girl - Google Art Project.jpg Γκούσταφ Κλιμτ Καθιστό κορίτσι 1894
Girl with Necklace Koloman Moser c 1910.jpg Κόλομαν Μόζερ Κορίτσι με περιδέραιο 1910
Koloman Moser - Venus in the Grotto - Google Art Project.jpg Κόλομαν Μόζερ Η Αφροδίτη στην σπηλιά 1914
Albin Egger-Lienz 004.jpg Άλμπιν Έγγερ-Λιντς Θερίζοντας με βιάση 1912
Albin Egger-Lienz 005.jpg Άλμπιν Έγγερ-Λιντς Finale 1918
Danse macabre (fourth Version) Albin Egger-Lienz.jpg Άλμπιν Έγγερ-Λιντς Ο χορός του θανάτου 1915 τέταρτη εκδοχή
Richard Gerstl 004.jpg Ρίχαρντ Γκερστλ Αυτοπροσωπογραφία. Ημίγυμνος σε μπλε φόντο 1905
Richard Gerstl 002.jpg Ρίχαρντ Γκερστλ Εικόνα του πάρκου 1908
Anton Faistauer - Woman with a Dark Hat - Google Art Project.jpg Άντον Φάιστάουερ Γυναίκα με μαύρο καπέλλο 1917
Ernst Ludwig Kirchner - Nudes in Studio - Google Art Project.jpg Ερνστ Λούντβιχ Κίρχνερ Γυμνές στο ατελιέ 1912
Egon Schiele 036.jpg Έγκον Σίλε Γυμνά δέντρα και σπίτια 1907
Egon Schiele 003.jpg Έγκον Σίλε Αυτοπροσωπογραφία. Γυμνός 1910
Egon Schiele 083.jpg Έγκον Σίλε Καθισμένο ανδρικό γυμνό 1910
Revelation Egon Schiele 1911.jpg Έγκον Σίλε Αποκάλυψη 1911
Self Seers II (Death and man) Egon Schiele 1911.jpg Έγκον Σίλε Ο θάνατος κι ο άντρας 1911
Egon Schiele 078.jpg Έγκον Σίλε Αυτοπροσωπογραφία με γερμένο κεφάλι 1912
Self portrait with raised bare shoulder Egon Schiele 1912.jpg Έγκον Σίλε Αυτοπροσωπογραφία με ανασηκωμένο και γυμνό ώμο 1912
Egon Schiele - Cardinal and Nun (Caress) - Google Art Project.jpg Έγκον Σίλε Καρδινάλιος και καλόγρια (Χάδι) 1912
The Small Town II Egon Schiele.jpg Έγκον Σίλε Η Μικρή Πόλη 2 1912-13
Blind Mother Egon Schiele 1914.jpg Έγκον Σίλε Τυφλή μητέρα 1914
Krumau on the moldova (Small town III) Egon Schiele 1914.jpg Έγκον Σίλε Η Μικρή Πόλη 3 1914
Crescent of Houses II (Island Town) Egon Schiele 1915.jpg Έγκον Σίλε Ημικύκλιο σπιτιών 2 (Πόλη του νησιού) 1915
Levitation (The Blind II) Egon Schiele 1915.jpg Έγκον Σίλε Μετεώριση (Ο Τυφλός 2) 1915
Mother with two children II Egon Schiele 1915.jpg Έγκον Σίλε Μητέρα με δύο παιδιά 2 1915
Egon Schiele - Kneeling Girl, Resting on Both Elbows - Google Art Project.jpg Έγκον Σίλε Γονατιστό κορίτσι, στηριγμένο στους αγκώνες 1917