Κατάλογος έργων του Πωλ Σεζάν

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η σελίδα αυτή περιέχει εικονογραφημένο κατάλογο των έργων του Πωλ Σεζάν. Ο κατάλογος δεν είναι πλήρης, αλλά τα γνωστότερα έργα του καλλιτέχνη περιλαμβάνονται σ' αυτόν.


Πίνακας Τίτλος Έτος Διαστάσεις Χώρος
Le Jugement de Pâris, par Paul Cézanne.jpg Η κρίσις του Πάριδος 1862-1864 15 x 21 cm ιδιωτική συλλογή
Paul Cézanne - O Negro Cipião.jpg Σκιπίων, ο Νέγρος 1865 107 × 103 cm Σάο Πάουλο, Museu de Arte
Portrait de Louis-Auguste Cézanne, père de l'artiste, par Paul Cézanne.jpg Ο πατέρας του καλλιτέχνη, Louis-Auguste Cézanne 1865 167,6 x 114,3 cm Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη
Le Père du peintre, lisant L'Événement, par Paul Cézanne.jpg Ο πατέρας του καλλιτέχνη διαβάζοντας την "Événement" 1866 198,5 x 119,3 cm Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
L'Homme au bonnet de coton, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Ο θείος Dominique 1866 79,7 x 64,1 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Portrait de l'oncle Dominique en moine, par Paul Cézanne.jpg Ο θείος Dominique ως μοναχός 1866 64,8 × 54 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Le Père Rouvel à Bennecourt, par Paul Cézanne.jpg Ο μπαρμπα Rouvel στην Bennecourt 1866 51 × 48 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Portrait d'un homme, par Paul Cézanne.jpg Προσωπογραφία ανδρός 1866 81,5 × 66 cm ιδιωτική συλλογή
Achille Emperaire, par Paul Cézanne.jpg Achille Emperaire 1867-1868 200 × 120 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Christ-in-limbo- by cezanne 1867.jpg Η εις Άδου κάθοδος 1867 170 x 97 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
L'Enlèvement, par Paul Cézanne.jpg Η απαγωγή 1867 90,5 × 117 cm Κέιμπριτζ, Fitzwilliam Museum
La Tentation de saint Antoine, par Paul Cézanne.jpg Οι πειρασμοί του Αγίου Αντωνίου 1867-1869 52 × 73 cm Ζυρίχη, Stiftung Sammlung E. G. Bührle
Cezanne - Die Orgie.jpg Το όργιο 1867-1870 130 x 81 cm ιδιωτική συλλογή
Préparation pour les funérailles, par Paul Cézanne.jpg Προετοιμασία ταφής (Αυτοψία) 1867–1869 49 × 80 cm ιδιωτική συλλογή
L'Ouverture de Tannhauser, par Paul Cézanne.jpg Η μητέρα του καλλιτέχνη ράβει και η αδελφή παίζει την εισαγωγή του Ταννχώυζερ 1868 57 × 92 cm Αγία Πετρούπολη, Ερμιτάζ
Paul Cézanne - The Magdalen, or Sorrow.JPG Μαγδαληνή ή Θλίψη 1869 165 × 124 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
La Pendule noire, par Paul Cézanne.jpg Το μαύρο εκκρεμές 1869–1871 54 × 73 cm ιδιωτική συλλογή
Paul Alexis lisant à Émile Zola, par Paul Cézanne.jpg Ο Paul Alexis διαβάζει στον Émile Zola 1869–1870 130 × 160 cm Σάο Πάουλο, Museu de Arte
Une lecture de Paul Alexis chez Zola, Paul Cézanne.jpg Ο Paul Alexis διαβάζει στον Émile Zola 1869-1870 52 × 56 cm ιδιωτική συλλογή
Portrait d'Antony Valabrègue, par Paul Cézanne.jpg Antony Valabrègue 1866-1870 60,4 × 50,2 cm Λος Άντζελες, Μουσείο Γκεττύ
La Tranchée du chemin de fer, par Paul Cézanne.jpg Η γραμμή του τραίνου 1870 80 × 129 cm Μόναχο, Neue Pinakothek
Cézanne Pastorale.jpg Pastorale (Ποιμενικό) 1870 65 × 81 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Baigneurs, par Paul Cézanne, 1870.jpg Λουόμενες 1870 33 x 40 cm ιδιωτική συλλογή
L'Homme au chapeau de paille, par Paul Cézanne.jpg Άντρας με ψάθινο καπέλλο (Προσωπογραφία του Boyer) 1870-1871 55 x 39 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
L'Estaque, neige fondante, par Paul Cézanne.jpg Το Estaque όταν λιώνει το χιόνι 1871 73 × 92 cm Ζυρίχη, Stiftung Sammlung E. G. Bührle
Paul Cezanne, The Hanged Man's House, 1873.jpg La Maison du Pendu, Auvers-sur-Oise
(Το σπίτι του κρεμασμένου)
1872–1873 55 × 66 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
View of Auvers-sur-Oise Paul Cezanne.png Τοπίο της Auvers-sur-Oise Οξφόρδη, Ασμόλειο Μουσείο
(κλεμμένος πίνακας)
La Maison du Docteur Gachet à Auvers, par Paul Cézanne.jpg Το σπίτι του Δρ.Gachet στην Auvers 1872–1873 41 × 27 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Bouquet au petit Delft, par Paul Cézanne.jpg Μπουκέτο σε μικρό Ντελφτ 1873 74 × 93 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Vue d'Auvers, par Paul Cézanne.jpg Άποψη της Auvers 1873 65 × 80 cm Σικάγο, Art Institute
Paul Cezanne, A Modern Olympia, c. 1873-1874.jpg Μια σύγχρονη Ολυμπία 1873–1874 46 × 55 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Le Buffet, par Paul Cézanne.jpg Ο μπουφές 1873–1877 65 × 81 cm Βουδαπέστη, Szépművészeti Múzeum (Μουσείο Καλών Τεχνών)
Cezanne - Selbstbildnis mit Mütze.jpg Αυτοπροσωπογραφία με κασκέτο 1873-75 55 x 38 cm Αγία Πετρούπολη, Ερμιτάζ
Cezanne - Allee im Jas de Bouffan.jpg Η λεωφόρος του Jas de Bouffan 1874-1875 38 x 46 cm Λονδίνο, Πινακοθήκη Μοντέρνας Τέχνης Τέιτ
Baigneuses, par Paul Cézanne, Metropolitan Museum of Art.jpg Λουόμενες 1874–1875 38,1 × 46 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
L'Après-midi à Naples avec une servante noire, par Paul Cézanne.jpg Απόγευμα στη Νάπολη με μαύρη υπηρέτρια 1875 37 × 45 cm Καμπέrρα, National Gallery of Australia
Bacchanale, par Paul Cézanne.jpg Βακχικό (Η μάχη του έρωτα) 1875–1876 38 × 46 cm ιδιωτική συλλογή
La Tentation de saint Antoine, par Paul Cézanne, Musée d'Orsay.jpg Οι πειρασμοί του Αγίου Αντωνίου 1877 47 × 56 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Cezanne - Interieur.jpg Εσωτερικό με δύο γυναίκες και ένα παιδί 1875-1877 Μόσχα, Μουσείο Πούσκιν
Portrait de l'artiste, par Paul Cézanne, FWN 434.jpg Αυτοπροσωπογραφία 1875 64 × 53 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Portrait de l'artiste au fond rose, par Paul Cézanne.jpg Αυτοπροσωπογραφία με ροζ φόντο 1875 66 × 55 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Paul Cézanne 152.jpg Αυτοπροσωπογραφία 1875-1877 55 × 47 cm Μόναχο, Neue Pinakothek
Cezanne - Selbstbildnis.jpg Αυτοπροσωπογραφία 1877-1880 Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Le Bassin du Jas de Bouffan, par Paul Cézanne.jpg Jas de Bouffan, η λιμνούλα 1876 46,1 x 56,3 cm Αγία Πετρούπολη, Ερμιτάζ
La Baignade, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Λουόμενοι 1876-1877 14 × 19 cm ιδιωτική συλλογή
Quatre baigneuses, by Paul Cézanne, Pola Museum of Art, Yorck.jpg Τέσσερις λουόμενες 1877-1878 38 × 46 cm ιδιωτική συλλογή
Cézanne - Bather from the Back.jpg Λουόμενη από πίσω 1877-1878 24,2 x 19,4 cm ιδιωτική συλλογή
Portrait de Victor Chocquet, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Victor Chocquet 1876–1877 46 × 36 cm ιδιωτική συλλογή
Madame Cézanne dans un fauteuil rouge, par Paul Cézanne.jpg Η Madame Cézanne σε κόκκινη πολυθρόνα 1877 72,5 × 56 cm Βοστώνη, Museum of Fine Arts
Portrait de Victor Chocquet assis, par Paul Cézanne.jpg Ο Victor Chocquet καθισμένος 1877 46 × 38 cm Κολόμπους (Οχάιο), Museum of Art
Nature morte à la soupière, par Paul Cézanne.jpg Νεκρή φύση με σουπιέρα 1877 65 × 83 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Nature morte avec tiroir ouvert, par Paul Cézanne.jpg Νεκρή φύση με ανοιγμένο συρτάρι 1877-1879 33 × 41 cm ιδιωτική συλλογή
L'Éternel Féminin, par Paul Cézanne.jpg Το Αιώνιο Θηλυκό 1877 43 × 53 cm Λος Άντζελες, Μουσείο Γκεττύ
Pont de Maincy, par Paul Cézanne.jpg Γέφυρα του Maincy 1879 60 × 73 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Cézanne Cour d'une ferme.png Αυλή αγροτόσπιτου 1879 63 × 52 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Les Peupliers, par Paul Cézanne.jpg Λεύκες 1879–1880 65 × 80 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Sous-bois à Fontainebleau, par Paul Cézanne.jpg Μέσα στο δάσος του Φονταινεμπλώ 1879-1882 64 x 80 cm ιδιωτική συλλογή
Portrait de l'artiste, par Paul Cézanne, Phillips Collection.jpg Αυτοπροσωπογραφία 1878-1880 61 × 47 cm Ουάσινγκτον, Phillips Memorial Gallery
Portrait de l'artiste au chapeau à large bord, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Αυτοπροσωπογραφία 1879–1880 65 × 51 cm Βέρνη, Kunstmuseum
Cezanne - Self-portrait - 1879-80.jpg Αυτοπροσωπογραφία 1879-1880 Βίντερτουρ (Ελβετία), Sammlung Oskar Reinhart «Am Römerholz»
Portrait de Louis Guillaume, par Paul Cézanne.jpg Louis Guillaume 1879-1880 56 × 47 cm Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
Médée, d’après Delacroix, par Paul Cézanne.jpg Μήδεια (μίμηση Delacroix) 1879-1882 38 x 20 cm Ζυρίχη, Kunsthaus
Paul Cézanne - Baigneuses (Detroit).jpg Λουόμενοι 1879-1880 34,5 × 38 cm Ντητρόιτ, Institute of Arts
1879, Cézanne, Standing Bather Seen from Behind.jpg Ορθιος λουόμενος κοιταγμένος από πίσω 1879-1882 17,1 × 27 cm Princeton, University Art Museum
Trois baigneuses, par Paul Cézanne, Musée du Petit Palais.jpg Τρεις λουόμενες 1879–1882 52 × 55 cm Παρίσι, Petit Palais
Quatre baigneuses, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Λουόμενες 1880 35 × 39,5 cm ιδιωτική συλλογή
Cezanne - Liebeskampf.jpg Η μάχη του έρωτα 1880 38 x 46 cm Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
1880, Cézanne, Portrait of Paul, the Artist's Son.jpg Paul, ο γιος του καλλιτέχνη 1880 15,2 × 17,1 cm Princeton, University Art Museum
Cezanne - Madame Cezanne im Garten.jpg Η Madame Cézanne στον κήπο 1880-1882 63 x 80 cm Παρίσι, Musée de l'Orangerie
Autoportrait avec un papier peint vert-olive, par Paul Cézanne.jpg Αυτοπροσωπογραφία με λάδι σε χαρτί ταπετσαρίας 1880-1881 33,6 × 26 cm Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη
Autoportrait avec un turban blanc, par Paul Cézanne.jpg Αυτοπροσωπογραφία με άσπρο τουρμπάνι 1881-1882 55,5 × 46 cm Μόναχο, Neue Pinakothek
Portrait de Madame Cézanne avec un éventail, par Paul Cézanne.jpg Η Madame Cézanne με βεντάλια 1881 81 × 66 cm Ζυρίχη, Stiftung Sammlung E. G. Bührle
Cézanne - Gehöft in der Normandie.jpeg Φάρμα στη Νορμανδία 1882 47 x 65,7 cm Βιέννη, Albertina
L'Estaque, vue à travers les pins, par Paul Cézanne.jpg Estaque, άποψη ανάμεσα από τα πεύκα 1882-1883 72,5 x 90 cm Νέα Υόρκη, Reader's Digest Collection
Paul Cézanne - Rochedos em L'Estaque.jpg Βράχια στο Estaque]] 1882–1885 73 x 91 cm Σάο Πάουλο, Museu de Arte
L'Estaque aux toits rouges, par Paul Cézanne.jpg Το Estaque με κόκκινες στέγες 1883-1885 65 × 81 cm ιδιωτική συλλογή
Le golfe de Marseille vu de l’Estaque, par Paul Cézanne.jpg Ο κόλπος της Μασσαλίας από το Estaque 1883–1885 65 x 54 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
L'Estaque et le Château d'If, par Paul Cézanne.jpg Άποψη του Estaque και του φρουρίου του Ιφ 1883–1885 71 x 57,7 cm Κέιμπριτζ, Fitzwilliam Museum
Baie de Marseille, vue de l'Estaque, par Paul Cézanne.jpg Ο κόλπος της Μασσαλίας από το Estaque 1885 80 × 99,6 cm Σικάγο, Art Institute
Cezanne - Badende vor einem Zelt.jpg Λουόμενες έξω από μια τέντα 1883-1885 63,5 × 81 cm Στουτγκάρδη, Staatsgalerie
Homme debout, les bras étendus, par Paul Cézanne.jpg Όρθιος άντρας, τα χέρια σε έκταση 1883 33 × 24 cm ιδιωτική συλλογή
Cézanne au chapeau melon, par Paul Cézanne, esquisse, York.jpg Αυτοπροσωπογραφία 1883-1887 44 × 36 cm Κοπεγχάγη, Ny Carlsberg Glyptotek
Madame Cézanne aux cheveux dénoués, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Η Madame Cézanne με τα μαλλιά λυμένα 1883-1887 62 × 51 cm ιδιωτική συλλογή
Marronniers et ferme au Jas de Bouffan, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Αγροτόσπιτο και καστανιές στο Jas de Bouffan 1884 92 × 73,7 cm Πασαντίνα (Καλιφόρνια), Norton Simon Museum
Maison et ferme du Jas de Bouffan, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Jas de Bouffan 1885-1887 60 × 71 cm Πράγα, Národní Galerie (Εθνικό Μουσείο)
Cezanne - Kastanienbäume im Jas de Bouffan.jpeg Horse Chestnut Trees of Jas de Bouffan 1885 65 x 81 cm Winterthur, Kunstmuseum
1885, Cézanne, Provencal Manor.jpg Provençal Manor 1885 48,3 × 33 cm Princeton, University Art Museum
Les Marronniers du Jas de Bouffan en hiver, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Καστανιές στο Jas de Bouffan 1885-1887 73 x 92 cm Μιννεάπολις, Institute of Arts
Marronniers et ferme du Jas de Bouffan, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Αγροτόσπιτο και καστανιές στο Jas de Bouffan 1885-1887 65,5 × 81,3 cm ιδιωτική συλλογή
GUGG The Neighborhood of Jas de Bouffan.jpg Η γειτονιά στο Jas de Bouffan 1885-1887 65 × 81 cm Νέα Υόρκη, Μουσείο Γκούγκενχαϊμ
GUGG Madame Cézanne.jpg Madame Cézanne 1885-1887 55,6 × 45,7 cm Νέα Υόρκη, Μουσείο Γκούγκενχαϊμ
Cezanne - Große Bäume im Jas de Bouffan.jpg Ψηλά δέντρα στο Jas de Bouffan 1885-1887 65 x 81 cm Λονδίνο, Ινστιτούτο Τέχνης Κουρτώ
Les Grands Arbres au Jas de Bouffan, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Ψηλά δέντρα στο Jas de Bouffan 1885-1887 73 x 59 cm ιδιωτική συλλογή
Cezanne - Das Aquädukt.jpg Το υδραγωγείο 1885 72 x 91 cm Μόσχα, Μουσείο Πούσκιν
Cezanne - Ebene mit dem Mont Sainte Victoire.jpg Πεδιάδα δίπλα στο Mont Sainte-Victoire 1885 58 x 72 cm Μόσχα, Μουσείο Πούσκιν
Paul Cezanne La Montagne Saint Victoire Barnes.jpg Το Mont Sainte-Victoire από την Bellevue 1885 73 × 92 cm Merion (Πενσυλβάνια), The Barnes Foundation
Paul Cézanne - Mont Sainte-Victoire and the Viaduct of the Arc River Valley (Metropolitan Museum of Art).jpg Το Mont Sainte-Victoire και το υδραγωγείο της κοιλάδας του Arc 1885–1887 65,4 x 81,6 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Mont Sainte-Victoire with Large Pine, by Paul Cézanne.jpg Mont Sainte-Victoire 1885-1887 67 × 92 cm Λονδίνο, Ινστιτούτο Τέχνης Κουρτώ
Montagne Sainte-Victoire, par Paul Cézanne 106.jpg Mont Sainte-Victoire 1885-1887 55 × 65 cm Εδιμβούργο, Scottish National Gallery
Mont Sainte-Victoire with Large Pine 1886-1887 Paul Cezzane.jpg Mont Sainte-Victoire με μεγάλο πεύκο 1886-1887 Ουάσινγκτον, The Phillips Collection
Le Grand Baigneur, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Λουόμενος 1885 127 × 96,8 cm Νέα Υόρκη, Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης
Cezanne Bathers Basel.JPG Πέντε λουόμενες 1885-1887 65,5 x 65,5 cm βασιλεία, Kunstmuseum Basel
Portrait de Madame Cézanne, par Paul Cézanne, 1885, coll. privée, Yorck.jpg Madame Cézanne 1885 46 x 38 cm ιδιωτική συλλογή
Paul Cezanne Portrait de Madame Cezanne.jpg Madame Cézanne 1885–1887 92,6 x 72,9 cm Merion (Πενσυλβάνια), The Barnes Foundation
1885-86 Madame Cézanne.jpg Madame Cézanne 1885–1886 47 x 39 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Paul Cézanne Madame Cézanne.JPG Madame Cézanne 1886 100.6 x 81.3 cm Ντητρόιτ, Institute of Arts
Paul Cezanne Gardanne.jpg Gardanne 1886 65 × 100 cm Merion (Πενσυλβάνια), The Barnes Foundation
Cezanne - Sich ausruhender Jüngling.jpg Αγόρι που ξεκουράζεται 1887 Λος Άντζελες, Hammer Museum
Paul Cézanne, 1888-90, Madame Cézanne (Hortense Fiquet, 1850–1922) in a Red Dress, oil on canvas, 116.5 x 89.5 cm, The Metropolitan Museum of Art, New York.jpg Η Madame Cézanne (Hortense Fiquet) με κόκκινο φόρεμα 1888-1890 116.5 x 89.5 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Boy in the Red Vest.jpg Αγόρι με κόκκινο γιλέκο 1888–1890 79,5 × 64 cm Ζυρίχη, Stiftung Sammlung E. G. Bührle
Le Garçon au gilet rouge, par Paul Cézanne, Museum of Modern Art.jpg Αγόρι με κόκκινο γιλέκο 1888-1890 81 x 85 cm Νέα Υόρκη, Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης
Le Garçon au gilet rouge, par Paul Cézanne, National Gallery of Art.jpg Αγόρι με κόκκινο γιλέκο 1888-1890 92 x 73 cm Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
Cézanne - Boy in Red Waistcoat Barnes.JPG Αγόρι με κόκκινο γιλέκο 1888-1890 65,7 x 54,7 cm Merion (Πενσυλβάνια), The Barnes Foundation
Garçon au gilet rouge, par Paul Cézanne, aquarelle, Yorck.jpg Αγόρι με κόκκινο γιλέκο (υδατογραφία) 1890 46 x 30 cm ιδιωτική συλλογή
Le fils de l'artiste, Paul, par Paul Cézanne.jpg Paul Cézanne, υιός 1888-1890 64,5 × 54 cm Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
Bord de la Marne, par Paul Cézanne, Hermitage Museum.jpg Όχθες του Μάρνη 1888–1890 65 × 81 cm Αγία Πετρούπολη, Ερμιτάζ
Le Pont sur la Marne à Créteil, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Όχθες του Μάρνη 1888-1890 71 × 90 cm Μόσχα, Μουσείο Πούσκιν
Montagne Sainte-Victoire, par Paul Cézanne 114.jpg Mont Sainte-Victoire 1888-1890 65 × 81 cm ιδιωτική συλλογή
Cezanne - Basin und Waschplatz im Jas de Bouffan.jpg Η λιμνούλα στο Jas de Bouffan 1888-1890 64.8 x 81 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Berges de l'Oise, par Paul Cézanne.jpg Όχθες του Oise 1888 49 × 60 cm ιδιωτική συλλογή
La Table de cuisine, par Paul Cézanne, musée d'Orsay, Yorck.jpg Το τραπέζι της κουζίνας 1888–1890 64 × 80 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Nature morte avec pêches et poires, par Paul Cézanne, Musée Pouchkine.jpg Νεκρή φύση με ροδάκινα και αχλάδια 1888-90 61 × 90 cm Μόσχα, Μουσείο Πούσκιν
Le Vase bleu, par Paul Cézanne.jpg Το μπλε βάζο 1889–1890 61 × 51 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Paul Cézanne- Pierrot and Harlequin.JPG Πιερότος και Αρλεκίνος 1888 102 × 81 cm Μόσχα, Μουσείο Πούσκιν
Arlequin, par Paul Cézanne, National Gallery of Art.jpg Αρλεκίνος 1889–1890 92 × 65 cm Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
Arlequin, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Αρλεκίνος 1888-1890 91 x 65 cm ιδιωτική συλλογή
Paul Cezanne Les joueurs de cartes.jpg Οι χαρτοπαίκτες 1890–1892 134 x 181,5 cm Merion (Πενσυλβάνια), The Barnes Foundation
Les Joueurs de cartes, par Paul Cézanne, Metropolitan Museum of Art.jpg Οι χαρτοπαίκτες 1892–1893 65 × 81 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Les Joueurs de cartes, par Paul Cézanne, collection Al-Thani, Yorck.jpg Οι χαρτοπαίκτες 1892-1893 97 × 130 cm Βασιλική οικογένεια του Κατάρ
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του 2012 ο πίνακας αγοράστηκε έναντι 250 εκατομμ. δολλαρίων, τιμή ρεκόρ για έργο τέχνης
Paul Cézanne, 1892-95, Les joueurs de carte (The Card Players), 60 x 73 cm, oil on canvas, Courtauld Institute of Art, London.jpg Οι χαρτοπαίκτες 1892–1895 60 x 73 cm Λονδίνο, Ινστιτούτο Τέχνης Κουρτώ
Paul Cézanne - Les Joueurs de cartes.jpg Οι χαρτοπαίκτες 1892–1895 47,5 x 57 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Homme à la pipe, par Paul Cézanne, Musée de l'Ermitage.jpg Άντρας με πίπα 1890 91 × 72 cm Αγία Πετρούπολη, Ερμιτάζ
Cezanne - Pfeife rauchender Mann.jpg Άντρας με πίπα 1890-92 72 x 91 cm Μόσχα, Μουσείο Πούσκιν
Homme à la pipe, par Paul Cézanne, Institut Courtauld.jpg Άντρας με πίπα 1892 73 x 60 cm Λονδίνο, Ινστιτούτο Τέχνης Κουρτώ
Les Baigneurs, par Paul Cézanne, musée d'Orsay, Yorck.jpg Λουόμενοι 1890-1894 60 × 81 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Bathers, by Paul Cézanne, Pushkin Museum of Fine Arts, Yorck.jpg Δάσος 1890-1894 26 x 40 cm Αγία Πετρούπολη, Ερμιτάζ
Sous-bois, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Δάσος 1890-1892 72 x 92 cm Ουάσινγκτον, συλλογή του Λευκού Οίκου
Still Life with Apples and a Pot of Primroses, by Paul Cézanne.jpg Μήλα και βάζο με λουλούδια 1890 58 × 91 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Le panier de pommes, par Paul Cézanne.jpg Καλάθι με μήλα 1890-94 65 x 80 cm Σικάγο, Art Institute
Nature morte, tulipes et pommes, par Paul Cézanne.jpg Νεκρή φύση με τουλίπες και μήλα 1890-94 58,5 × 42 cm Σικάγο, Art Institute
Autoportrait à la palette, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Αυτοπροσωπογραφί με παλέττα 1890 92 × 73 cm Ζυρίχη, Stiftung Sammlung E. G. Bührle
Paul Cézanne - Self Portrait in a Felt Hat.jpg Αυτοπροσωπογραφί με τσόχινο καπέλλο 1890–95 61,2 × 50,1 cm Τόκιο, Bridgestone Museum of Art
Paul Cézanne - Portrait de Madame Cézanne (Orangerie).jpg Madame Cézanne 1890 81 x 65 cm Παρίσι, Musée de l'Orangerie
Cezanne - Madame Cezanne in Rot.jpg Η Madame Cézanne με κόκκινο φόρεμα 1890–1894 89 x 70 cm Σάο Πάουλο, Museu de Arte
La Femme à la cafetière, par Paul Cézanne.jpg Η γυναίκα με την καφετιέρα 1890-95 130 × 97 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Madame Cézanne au conservatoire, par Paul Cézanne.jpg Η Madame Cézanne στο θερμοκήπιο 1891 92 × 73 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
La Maison lézardée, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Το σπίτι με τους ραγισμένους τοίχους 1892–1894 80 x 64,1 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Paysan assis, par Paul Cézanne.jpg Καθισμένος χωρικός 1892-1896 54,6 x 45,1 cm Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Madame Cézanne dans un fauteuil jaune, par Paul Cézanne.jpg Η Madame Cézanne σε κίτρινη πολυθρόνα 1893-1895 81 × 85 cm ιδιωτική συλλογή
Rideau, Cruchon et Compotier, par Paul Cézanne, Yorck Project.jpg Υφάσματα, κανάτι και φρουτιέρα 1893-1894 59 × 72.4 cm Νέα Υόρκη, Whitney Museum of American Art
Κουρτίνες, κανάτι και φρουτιέρα 1893–1895 59.7 x 73 cm ιδιωτική συλλογή
Cézanne, Paul - Still Life with a Curtain.jpg Νεκρή φύση με κουρτίνα 1895 55 × 74.5 cm Αγία Πετρούπολη, Ερμιτάζ
Woman in a Green Hat (by Paul Cézanne, 1894-95).jpg Γυναίκα με πράσινο καπέλλο (Madame Cézanne) 1894-1895 100.2 x 81.2 cm Merion (Πενσυλβάνια), The Barnes Foundation
La Maison Maria avec une vue du Château Noir, par Paul Cézanne.jpg Το σπίτι Maria με θέα του Château Noir 1895 65 × 81 cm Φορτ Γουόρθ (Τέξας), Kimbell Art Museum
La Carrière de Bibémus, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Το λατομείο στο Bibémus 1895 65 × 81 cm Έσσεν, Museum Folkwang
Grand pin et terres rouges, by Paul Cézanne.jpg Μεγάλο πεύκο και κόκκινη γη 1895 72 x 91 cm Αγία Πετρούπολη, Ερμιτάζ
Nature morte au Chérubin, par Paul Cézanne.jpg Νεκρή φύση με Χερουβείμ 1895 70 × 57 cm Λονδίνο, Ινστιτούτο Τέχνης Κουρτώ
Nature morte avec oignons, par Paul Cézanne, Musée d'Orsay.jpg Νεκρή φύση με κρεμμύδια 1895–1898 66 x 81 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Autoportrait sur fond bleu, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Αυτοπροσωπογραφία 1895 55 × 46 cm ιδιωτική συλλογή
Paul Cézanne 151.jpg Αυτοπροσωπογραφία (υδατογραφία) 1895 26 × 22 cm ιδιωτική συλλογή
Gustave Geffroy - Paul Cézanne.jpg Gustave Geffroy 1895 116 × 82 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
L'Homme aux bras croisés, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Άντρας με σταυρωμένα χέρια 1895-1900 92 x 72.7 cm Νέα Υόρκη, Μουσείο Γκούγκενχαϊμ
Vieille femme au rosaire, par Paul Cézanne.jpg Η γριά με το ροζάριο 1895-1896 80 × 64 cm Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη
Jeune Italienne accoudée, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Νεαρή Ιταλίδα που στηρίζεται στον αγκώνα της 1896 92 × 73 cm Λος Άντζελες, Μουσείο Γκεττύ
Paysan à la blouse bleue, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Άντρας με γαλάζια μπλούζα 1896-97 81.5 x 64.8 cm Φορτ Γουόρθ (Τέξας), Kimbell Art Museum
Lac d'Annecy, par Paul Cézanne.jpg Η λίμνη του Annecy 1896 64 × 79 cm Λονδίνο, Ινστιτούτο Τέχνης Κουρτώ
La Montagne Sainte-Victoire vue de la carrière Bibémus, par Paul Cézanne.jpg Το Mont Sainte-Victoire από το λατομείο Bibémus 1897 65 × 81 cm Βαλτιμόρη, Museum of Art
Virage à Montgeroult, par Paul Cézanne.jpg Στροφή του δρόμου στο Montgeroult 1898 81.2 × 66 cm Νέα Υόρκη, Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης
Le Grand Pin, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Το μεγάλο πεύκο 1898 85 × 92 cm Σάο Πάουλο, Museu de Arte
Intérieur de forêt, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Μέσα στο δάσος 1898-1899 61 x 81,3 cm Σαν Φρανσίσκο, Fine Arts Museums
Route de la Montagne Sainte-Victoire, par Paul Cézanne 210.jpg Mont Sainte-Victoire 1896-1898 78 × 99 cm Αγία Πετρούπολη, Ερμιτάζ
Route de la Montagne Sainte-Victoire, par Paul Cézanne 208.jpg Δρόμος στο Mont Sainte-Victoire 1898-1902 81 × 99 cm Αγία Πετρούπολη, Ερμιτάζ
Autoportrait au béret, par Paul Cézanne.jpg Αυτοπροσωπογραφία με μπερέ 1898-1900 63,5 × 50,8 cm Βοστώνη, Museum of Fine Arts
Portrait of Ambroise Vollard.jpg Ο έμπορος τέχνης Ambroise Vollard 1899 100 × 81 cm Παρίσι, Petit Palais
Nature morte aux pommes et aux oranges, par Paul Cézanne.jpg Μήλα και πορτοκάλια 1899 74 × 93 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Château noir, par Paul Cézanne, National Gallery of Art.jpg Château-Noir 1900-1904 74 × 96,5 cm Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
Sous-bois devant les grottes au-dessus du Château Noir, par Paul Cézanne.jpg Δάσος στο Château-Noir 1900-1904 90,7 × 71,4 cm Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη
Moulin sur une rivière, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Μύλος στο ποτάμι (υδατογραφία) 1900-1906 31 × 49 cm ιδιωτική συλλογή
1900, Cézanne, Cistern in the Park of Chateau Noir.jpg Στέρνα στο πάρκο του Château Noir 1900 61 × 74,3 cm Princeton, University Art Museum
1900, Cézanne, Route to Le Tholonet.jpg Ο δρόμος προς Le Tholonet 1900-1904 81,1 × 101,6 cm Princeton, University Art Museum
Cézanne Women Bathing.jpg Λουόμενες 1900 73 x 92 cm Κοπεγχάγη, Ny Carlsberg Glyptotek
Paul Cézanne - Sept Baigneurs - ca1900.jpeg Επτά λουόμενοι 1900 38 × 46 cm Riehen (Ελβετία), Fondation Beyeler
The Bathers, by Paul Cézanne, Art Institute of Chicago, Yorck.jpg Λουόμενοι 1900-1905 59 × 80 cm Σικάγο, Art Institute
Baigneuses, par Paul Cézanne, Yorck, FWN 978.jpg Λουόμενοι 1900-1905 73 × 92 cm ιδιωτική συλλογή
Les Trois Crânes, par Paul Cézanne.jpg Οι τρεις νεκροκεφαλές 1900 34 × 60 cm Ντητρόιτ, Institute of Arts
Paul Cézanne, Pyramid of Skulls, c. 1901.jpg Πυραμίδα από νεκροκεφαλές 1901 37 cm x 45.5 cm. ιδιωτική συλλογή
Forest, a painting by Paul Cézanne, circa 1902-1904.png Δάσος 1902–1904 81,4 x 66 cm Οττάβα, National Gallery of Canada
Jeune fille à la poupée, par Paul Cézanne.jpg Κορίτσι με κούκλα 1902 92 × 73 cm ιδιωτική συλλογή
Petite fille à la poupée, par Paul Cézanne.jpg Κορίτσι με κούκλα 1902-1904 73 × 60 cm ιδιωτική συλλογή
Paul Cézanne 138.jpg Κυρία στα μπλε 1904 88,5 x 72 cm Αγία Πετρούπολη, Ερμιτάζ
Cézanne Rochers près des grottes au-dessus du Château-Noir.png Βράχια κοντά στις σπηλιές πάνω από το Château-Noir]] 1904 65 × 54 cm Παρίσι, Μουσείο Ορσέ
Montagne Sainte-Victoire, par Paul Cézanne 108.jpg Mont Sainte-Victoire 1904 70 × 92 cm Φιλαδέλφεια, Museum of Art
1904, Cézanne, Mont Sainte-Victoire.jpg Mont Sainte-Victoire 1904-1906 65,1 × 83,8 cm Princeton, University Art Museum
Montagne Sainte-Victoire, par Paul Cézanne 109.jpg Mont Sainte-Victoire 1904-1906 65 × 81 cm ιδιωτική συλλογή
Montagne Sainte-Victoire, par Paul Cézanne 111.jpg Mont Sainte-Victoire 1904-1906 65 × 81 cm Ζυρίχη, Stiftung Sammlung E. G. Bührle
Montagne Sainte-Victoire, par Paul Cézanne 110.jpg Mont Sainte-Victoire 1905 63,5 × 83 cm Ζυρίχη, Kunsthaus
La Montagne Sainte-Victoire et le Château noir, par Paul Cézanne.jpg Mont Sainte-Victoire και Château Noir 1904-1906 65,6 × 81 cm Φιλαδέλφεια, Museum of Art
Le Jardinier Vallier, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Ο κηπουρός Vallier 1904–1906 107,4 × 74,5 cm Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
Le Jardinier Vallier, par Paul Cézanne, coll. privée, 1906.jpg Ο κηπουρός Vallier 1906 65 x 54 cm ιδιωτική συλλογή
Les Grandes Baigneuses, par Paul Cézanne, National Gallery, Yorck.jpg Λουόμενες 1894-1905 127 × 196 cm Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη
Les Grandes Baigneuses, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Οι μεγάλες λουόμενες 1906 208 × 251 cm Φιλαδέλφεια, Museum of Art
Le Pont des Trois Sautets, par Paul Cézanne, Yorck.jpg Η γέφυρα των Trois Sautets (υδατογραφία) 1906 41 × 53 cm Σινσινάτι, Art Museum