Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατάλογος έργων του Ζαν Ονορέ Φραγκονάρ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Η σελίδα αυτή περιέχει εικονογραφημένο κατάλογο των έργων του Ζαν Ονορέ Φραγκονάρ.

Πίνακας Τίτλος Χρονολογία Τεχνική και Διαστάσεις (σε εκατ.) Χώρος Παρατηρήσεις
Η τυφλόμυγα μεταξύ 1750 - 1752 λάδι σε καμβά
116,8 × 91,4 cm
Toledo (Οχάιο), Museum of Art
Η βοσκοπούλα μεταξύ 1750 - 1752 λάδι σε καμβά
118 × 161 cm
Μιλγουόκι, Art Museum
Οι χαρές της μητρότητας περί το 1752 λάδι σε καμβά Ινδιανάπολις, Museum of Art
Η Ψυχή δείχνει στις αδελφές της τα δώρα του Έρωτα 1753 λάδι σε καμβά
168.3 × 192.4 cm
Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη
Η τραμπάλα μεταξύ 1750-1755 λάδι σε καμβά
120 × 95 cm
Μαδρίτη, Museo Thyssen-Bornemisza
Η γέννηση της Αφροδίτης μεταξύ 1753-1755 λάδι σε καμβά Μασσαλία, Musée Grobet-Labadié
Μουσικός διαγωνισμός 1754-1755 λάδι σε καμβά
62 × 74 cm
Λονδίνο, Wallace Collection
Ο Ρινάλντο στον κήπο της Αρμίντα περί το 1763 λάδι σε καμβά
72 × 90 cm
Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Βοσκοί και κοπάδι μεταξύ 1763-65 λάδι σε καμβά
52 × 73 cm
Τόκιο, Εθνικό Μουσείο Δυτικής Τέχνης
Αυτοπροσωπογραφία μεταξύ 1760-1770 λάδι σε καμβά Γκρας, Musée Fragonard
Λουόμενες 1765 λάδι σε καμβά
64 × 80 cm
Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Τα τυχερά της κούνιας 1767-1768 λάδι σε καμβά
81 × 64 cm
Λονδίνο, Wallace Collection
Έμπνευση 1769 λάδι σε καμβά
80 × 64 cm
Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Ντενί Ντιντερό περί το 1769 λάδι σε καμβά
81 × 65 cm
Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Το ξεκίνημα του μοντέλου 1769 λάδι σε καμβά
50 × 63 cm
Παρίσι, Musée Jacquemart-André
Ο Jean-Claude Richard de Saint-Non με ισπανική ενδυμασία περί το 1769 Βαρκελώνη, Museu Nacional d'Art de Catalunya
Ερωτικό γράμμα περί το 1770 λάδι σε καμβά
83.2 × 67 cm
Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
Κορίτσι με σκυλάκι σαλονιού 1770-1775 Μόναχο, Παλαιά Πινακοθήκη
La Liseuse (Κοπέλλα που διαβάζει) 1772 λάδι σε καμβά
81.1 × 64.8 cm
Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
Η πορεία του έρωτα : Η καταδίωξη 1773 λάδι σε καμβά
318 x 216 cm
Νέα Υόρκη, The Frick Collection
Η πορεία του έρωτα : Το ραντεβού μεταξύ 1771-1773 λάδι σε καμβά
317.5 × 243.8 cm
Νέα Υόρκη, The Frick Collection
Η πορεία του έρωτα : Η στέψη του εραστή 1771-1772 λάδι σε καμβά
317.8 × 243.2 cm
Νέα Υόρκη, The Frick Collection
Ερωτική εξομολόγηση 1771 λάδι σε καμβά
318 × 215 cm
Νέα Υόρκη, The Frick Collection
Η πορεία του έρωτα :Ονειροπόληση 1771-1772 λάδι σε καμβά
317.8 × 197.2 cm
Νέα Υόρκη, The Frick Collection
Η προσκύνηση των ποιμένων 1775 λάδι σε καμβά
73 × 93 cm
Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Le Verrou (Ο σύρτης) μεταξύ 1776-79 λάδι σε καμβά
71 × 92 cm
Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Τυφλόμυγα μεταξύ 1775-1780 λάδι σε καμβά
62.5 × 45.1 cm
Σαν Ντιέγκο, Timken Museum of Art
Η γάτα Αγκύρας μεταξύ 1783-1785 λάδι σε καμβά Κολωνία, Wallraf-Richartz-Museum
Το κλεμμένο φιλί 1786 λάδι σε καμβά
168.5 × 168.5 cm
Αγία Πετρούπολη, Ερμιτάζ