Κατάλογος έργων του Ζαν Ονορέ Φραγκονάρ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Η σελίδα αυτή περιέχει εικονογραφημένο κατάλογο των έργων του Ζαν Ονορέ Φραγκονάρ.


Πίνακας Τίτλος Χρονολογία Τεχνική και Διαστάσεις (σε εκατ.) Χώρος Παρατηρήσεις
Jean-Honoré Fragonard - Blind-Man’s Buff - Google Art Project.jpg Η τυφλόμυγα μεταξύ 1750 - 1752 λάδι σε καμβά
116,8 × 91,4 cm
Toledo (Οχάιο), Museum of Art
Jean Honore Fragonard Shepherdess about 1752.jpg Η βοσκοπούλα μεταξύ 1750 - 1752 λάδι σε καμβά
118 × 161 cm
Μιλγουόκι, Art Museum
Fragonard, Jean-Honoré - The Joys of Motherhood - Google Art Project.jpg Οι χαρές της μητρότητας περί το 1752 λάδι σε καμβά Ινδιανάπολις, Museum of Art
Fragonard psyche.jpg Η Ψυχή δείχνει στις αδελφές της τα δώρα του Έρωτα 1753 λάδι σε καμβά
168.3 × 192.4 cm
Λονδίνο, Εθνική Πινακοθήκη
Fragonard, The See-Saw.jpg Η τραμπάλα μεταξύ 1750-1755 λάδι σε καμβά
120 × 95 cm
Μαδρίτη, Museo Thyssen-Bornemisza
Fragonnard Naissance de Vénus.JPG Η γέννηση της Αφροδίτης μεταξύ 1753-1755 λάδι σε καμβά Μασσαλία, Musée Grobet-Labadié
Fragonard musical.jpg Μουσικός διαγωνισμός 1754-1755 λάδι σε καμβά
62 × 74 cm
Λονδίνο, Wallace Collection
Jean-Honoré Fragonard 022.jpg Ο Ρινάλντο στον κήπο της Αρμίντα περί το 1763 λάδι σε καμβά
72 × 90 cm
Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Jean-Honoré Fragonard - Landscape with Shepherds and Flock of Sheep - Google Art Project.jpg Βοσκοί και κοπάδι μεταξύ 1763-65 λάδι σε καμβά
52 × 73 cm
Τόκιο, Εθνικό Μουσείο Δυτικής Τέχνης
Jean-Honoré Fragonard 023.jpg Αυτοπροσωπογραφία μεταξύ 1760-1770 λάδι σε καμβά Γκρας, Musée Fragonard
Las bañistas, por Jean-Honoré Fragonard.JPG Λουόμενες 1765 λάδι σε καμβά
64 × 80 cm
Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Fragonard, The Swing.jpg Τα τυχερά της κούνιας 1767-1768 λάδι σε καμβά
81 × 64 cm
Λονδίνο, Wallace Collection
Fragonard, Inspiration.jpg Έμπνευση 1769 λάδι σε καμβά
80 × 64 cm
Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Portrait d'homme, anciennement portrait de Denis Diderot par Fragonard.jpg Ντενί Ντιντερό περί το 1769 λάδι σε καμβά
81 × 65 cm
Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Fragonard modele.jpg Το ξεκίνημα του μοντέλου 1769 λάδι σε καμβά
50 × 63 cm
Παρίσι, Musée Jacquemart-André
Jean-Honoré Fragonard 021.jpg Ο Jean-Claude Richard de Saint-Non με ισπανική ενδυμασία περί το 1769 Βαρκελώνη, Museu Nacional d'Art de Catalunya
Jean Honore Fragonard The Love Letter.jpg Ερωτικό γράμμα περί το 1770 λάδι σε καμβά
83.2 × 67 cm
Νέα Υόρκη, Μητροπολιτικό Μουσείο
1770 Fragonard Maedchen mit Hund anagoria.jpg Κορίτσι με σκυλάκι σαλονιού 1770-1775 Μόναχο, Παλαιά Πινακοθήκη
Fragonard, The Reader.jpg La Liseuse (Κοπέλλα που διαβάζει) 1772 λάδι σε καμβά
81.1 × 64.8 cm
Ουάσινγκτον, National Gallery of Art
Fragonard, Jean-Honoré - The Progress of Love- The Pursuit - 1773.jpg Η πορεία του έρωτα : Η καταδίωξη 1773 λάδι σε καμβά
318 x 216 cm
Νέα Υόρκη, The Frick Collection
Jean-Honoré Fragonard - Les Progrès de l'amour - Le rendez-vous - Google Art Project.jpg Η πορεία του έρωτα : Το ραντεβού μεταξύ 1771-1773 λάδι σε καμβά
317.5 × 243.8 cm
Νέα Υόρκη, The Frick Collection
Jean Honore Fragonard Lover Crowned.jpg Η πορεία του έρωτα : Η στέψη του εραστή 1771-1772 λάδι σε καμβά
317.8 × 243.2 cm
Νέα Υόρκη, The Frick Collection
Fragonard Confession of Love.jpg Ερωτική εξομολόγηση 1771 λάδι σε καμβά
318 × 215 cm
Νέα Υόρκη, The Frick Collection
The Progress of Love - Reverie - Fragonard 1771-72.jpg Η πορεία του έρωτα :Ονειροπόληση 1771-1772 λάδι σε καμβά
317.8 × 197.2 cm
Νέα Υόρκη, The Frick Collection
Fragonard 1775 adoration des bergers Louvre.jpg Η προσκύνηση των ποιμένων 1775 λάδι σε καμβά
73 × 93 cm
Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Jean-Honoré Fragonard 009.jpg Le Verrou (Ο σύρτης) μεταξύ 1776-79 λάδι σε καμβά
71 × 92 cm
Παρίσι, Μουσείο του Λούβρου
Jean-Honoré Fragonard - Cabra-cega.jpg Τυφλόμυγα μεταξύ 1775-1780 λάδι σε καμβά
62.5 × 45.1 cm
Σαν Ντιέγκο, Timken Museum of Art
P1110627Wallraf museum J.H. Fragonard Le chat angora WRM3652 rwk.JPG Η γάτα Αγκύρας μεταξύ 1783-1785 λάδι σε καμβά Κολωνία, Wallraf-Richartz-Museum
Jean-Honoré Fragonard 007.jpg Το κλεμμένο φιλί 1786 λάδι σε καμβά
168.5 × 168.5 cm
Αγία Πετρούπολη, Ερμιτάζ