Σιουδάδ Ντεπορτίβα ντε Πατέρνα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Σιουδάδ Ντεπορτίβα ντε Πατέρνα
Πληροφορίες
ΤοποθεσίαΠατέρνα
ΠόληΒαλένθια
ΧώραΙσπανία
Ίδρυση1992

Η Θιουδάδ Ντεπορτίβα ντε Πατέρνα είναι το προπονητικό κέντρο της ομάδας της Πριμέρα Ντιβιζιόν, Βαλένθια Κ.Φ.. Ευρισκόμενο στο Πατέρνα, άνοιξε για πρώτη φορά το 1992.

Η Θιουδάδ Ντεπορτίβα εκτείνεται σε έκταση 180.000 m2. Δεν λειτουργεί μονάχα ως ακαδημία ποδοσφαίρου, αλλά και ως σύχρονο Κέντρο Αποθεραπείας, το οποίο είναι εξοπλισμένο με διαφορετικά δωμάτια για την αποθεραπεία ποδοσφαιριστών που είτε είναι τραυματίες είτε είναι σε πρόγραμμα αποθεραπείας.

Υπάρχουν αρκετά ειδικά δωμάτια, όπως για φυσιοθεραπεία, για τζακούζι, σάουνα, καθώς και μια πισίνα. Το μεγάλο γυμναστήριο που διαθέτει το προπονητικό κέντρο, με τα διάφορα και σύγχρονα μηχανήματά του, είναι το ιδανικότερο για την φυσική εκγύμναση των ποδοσφαιριστών. Στον πρώτο όροφο, το κύριο κτίριο διαθέτει δέκα δωμάτια, όπου φιλοξενούνται οι ποδοσφαιριστές, καθώς και ένας χώρος αναψυχής και ένα δωμάτιο γευμάτων. Ο προπονητής μπορεί να προβάλει βίντεο, με στόχο την ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού της ομάδας του, καθώς και την ανάλυση της αντιπάλου, στην αίθουσα προβολών του προπονητικού κέντρου. Τα αποδυτήρια για την πρώτη, αλλά και για την δεύτερη ομάδα του συλλόγου βρίσκονται στο ισόγειο.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Συντεταγμένες: 39°32′33.00″N 0°27′20″W / 39.5425000°N 0.45556°W / 39.5425000; -0.45556