Σαΐντ Μπαγιαζίντ: Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
καμία σύνοψη επεξεργασίας
Χωρίς σύνοψη επεξεργασίας
== Βιογραφικό ==
Προτού έρθει στην Ελλάδα, αγωνίστηκε στο [[Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Συρίας|Συριακό πρωτάθλημα]] με τις Χοτίν ΣΚ Λαττάκεια και [[Αλ Τζαΐς ΣΚ (Δαμασκός)|Αλ Τζαΐς ΣΚ Δαμασκού]].
Το 1999 ήρθε στην Ελλάδα, παίρνοντας μεταγραφή στην [[Α.Ο. Προοδευτική Νεολαία (ποδόσφαιρο)|Προοδευτική]]. Με τη φανέλα της Προοδευτικής αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα της Α΄ Εθνικής και Β΄ Εθνικής κατηγορίας και το 2002 πήρε μεταγραφή στον [[Ακράτητος Άνω Λιοσίων|Ακράτητο Άνω Λιοσίων]],<ref>[https://www.tanea.gr/2002/05/31/sports/erxetai-o-mpagiazit/ Έρχεται ο Μπαγιαζίτ tanea.gr]</ref> με τον οποίο για δυο χρονιές. Το 2004 επέστρεψε στη Συρία για την Χοτίν ΣΚ και το 2005 επέστρεψε προσωρινά στην Ελλάδα, παίρνοντας εκ νέου μεταγραφή στην Προοδευτική. Με τη φανέλα της Προοδευτικής αγωνίστηκε για μια χρονιά στην Β΄ Εθνική, καιμέχρι που το καλοκαίρι του 2006 αποχώρησε.<ref>[https://www.contra.gr/podosfairo/to-pare-dose-tis-v-ethnikis.6750880.html Το "πάρε-δώσε" της Β' Εθνικής contra.gr]</ref> Ακολούθως, επέστρεψε στη Συρία και κατόπιν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Συρίας κατά σειρά με τις Χοτίν ΣΚ και Αλ Τζαΐς ΣΚ, τερματίζοντας το 2010 την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία.
 
Ως διεθνής ποδοσφαιριστής με την [[Εθνική Συρίας (ποδόσφαιρο ανδρών)|Εθνική Συρίας]] αγωνίστηκε από το 1997 μέχρι το 2001, με σύνολο 7 συμμετοχές και 11 τέρματα. Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας, εργάζεται ως προπονητής ποδοσφαίρου.

Μενού πλοήγησης