Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «Συμμαχία Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
καμία σύνοψη επεξεργασίας
{{πηγές|02|09|2012}}
Η Συμμαχία Φιλελεύθερων & Δημοκρατών για την Ευρώπη είναι μία από τις τέσσερις ομάδες του Ευρωπαικού Κοινουβουλίου που κινούνται από το κέντρο και προς τα δεξιά.Στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει 84 έδρες από τις 736.
 
Η ομάδα αυτή είναι καθαρά υπέρ του ακραίου ευρωπαϊκού φιλελευθερισμού και του καπιταλισμού.Πιστεύει στην αποδέσμευση εντελώς του κράτους από την αγορά και την παρουσία του μόνο σε θέματα δικαστικά,ενόπλων δυνάμεων και καθαρά είσπραξης φόρων.
Η Συμμαχία Φιλελεύθερων & Δημοκρατών για την Ευρώπη είναι μία από τις τέσσερις ομάδες του ΕυρωπαικούΕυρωπαϊκού ΚοινουβουλίουΚοινοβουλίου που κινούνται από το κέντρο και προς τα δεξιά.Στο ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο έχει 84 έδρες από τις 736.
Η Ελλάδα είχε κόμμα μέχρι το 2012 αλλά το κόμμα συνενώθηκε με την Νέα Δημοκρατία.Ήταν η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη όπου ήταν η ακραία δύναμη του ευρωπαϊκού φιλελευθερισμού στην Ελλάδα.Τώρα δεν υπάρχει κανένα κόμμα στην ομάδα.
Η ομάδα αυτή είναι καθαρά υπέρ του ακραίου ευρωπαϊκού φιλελευθερισμού και του καπιταλισμού. Πιστεύει στην αποδέσμευση εντελώς του κράτους από την αγορά και την παρουσία του μόνο σε θέματα δικαστικά, ενόπλων δυνάμεων και καθαρά είσπραξης φόρων.

Μενού πλοήγησης