Διαφορά μεταξύ των αναθεωρήσεων του «COSCO»

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
96 bytes προστέθηκαν ,  πριν από 11 έτη
καμία σύνοψη επεξεργασίας
|ιστοσελίδα = [http://www.cosco.com/en/index.jsp www.cosco.com]
}}
[[File:Cosoco Hellas 02 (RaBoe).jpg|thum|To ''Cosco Hellas'']]
 
Η COSCO είναι πολυεθνική εταιρία με έδρα στο [[Πεκίνο]], και μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες τακτικών γραμμών στον πλανήτη. Η ονομασία είναι συντόμευση του ''China Ocean Shipping Company'' (Κινεζική Ωκεάνια Ναυτιλιακή Εταιρία). Πρόκειται για μια κρατική εταιρεία της [[Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας |Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας]]. Είναι ο μεγαλύτερος τακτικός μεταφορέας ξηρού χύδην φορτίου στην Κίνα.
 
Ο όμιλος εταιριών COSCO περιλαμβάνει 6 εταιρείες εισηγμένες στο Χρηματιστήριο του [[Χονγκ Κονγκ]] και στο Χρηματιστήριο της [[Σαγκάη]], και έχει πάνω από 300 θυγατρικές σε τοπικό επίπεδο όσο και στο εξωτερικό, που δραστηριοποιούνται στους τομείς υπηρεσιών μεταφοράς φορτίων, κατασκευής πλοίων, επισκευής πλοίων, λειτουργίας τερματικών σταθμών, κατασκευής εμπορευματοκιβωτίων, καθώς και σε εμπορικές δραστηριότητες|εμπόριο, χρηματοδότηση, διαχείριση ακίνητης περιουσίας, και πληροφορική.
 
ΈναΗ φορτηγόεταιρία πλοίολειτουργεί πολλά πλοία υπό ΕλληνικήςΕλληνκής σημαίας τηςεκ τον οποιον εταιρίαςένα φέρει το όνομα ''COSCO Hellas''<ref>[http://www.vesseltracker.com/de/Ships/Cosco-Hellas-9308510.html]</ref>..
 
Ο πρόεδρος της εταιρίας Captain Wei Jiafu επισκέφθηκε στις 19 Μαΐου 2010 τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια ενημερώνοντας τον για τις επενδύσεις τις εταιρίας του στην Ελλάδα<ref>[http://www.newskosmos.com/index.php?option=com_content&view=article&id=6104:-cosco&catid=37:greece&Itemid=56]</ref>.
Ανώνυμος χρήστης

Μενού πλοήγησης