Γιούριζαν Μπελτράν

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Γιούριζαν Μπελτράν
Γενικές πληροφορίες
Όνομα στη
μητρική γλώσσα
Yurizan Beltran (Αγγλικά)
Γέννηση2  Νοεμβρίου 1986[1][2]
Λος Άντζελες[3]
Θάνατος13  Δεκεμβρίου 2017[4]
Λος Άντζελες
Αιτία θανάτουυπερβολική δόση ναρκωτικών
ΨευδώνυμοYuri Luv, Sweet Yurizan, Yurizan και Yurizan Beltran
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Ύψος163 cm Edit this on Wikidata
Βάρος55 kg Edit this on Wikidata
Εκπαίδευση και γλώσσες
Μητρική γλώσσαΑγγλικά
Ομιλούμενες γλώσσεςΑγγλικά
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταηθοποιός πορνογραφικών ταινιών
Περίοδος ακμής2005
Ιστότοπος
www.yuriluv.com
Commons page Σχετικά πολυμέσα

H Γιούριζαν Μπελτραν(2 Νοεμβρίου 1986 - 13 Δεκεμβρίου 2017) ήταν Αμερικανίδα ηθοποιός ταινιών πορνό, Μεξικανικής καταγωγής.

Παιδικά χρόνια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Γιούριζαν Μπελτράν, γεννήθηκε στο Λονγκ Μπιτς της Καλιφόρνια, αλλά μεγάλωσε και φοίτησε σε κολέγιο του Λος Άντζελες.

Καριέρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Γιούριζαν Μπελτραν ξεκίνησε την καριέρα της στη βιομηχανία του πορνό το 2005, αρχικά ως μοντέλο γυμνών φωτογραφήσεων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δημιούργησε μία ιστοσελίδα με όνομα SweetYurizan.com όπου ανέβαζε της γυμνές της φωτογραφίες. Ύστερα από πέντε έτη, το 2010, η Γιούριζαν συμμετείχε στη πρώτη της πορνό σκηνή, η οποία περιελάμβανε σκηνές στοματικού και κολπικού σεξ. Στο συγκεκριμένο βίντεο, είναι ορατή η διαφορά που υπήρχε στο μέγεθος μεταξύ των θηλών της, πράγμα που προσπάθησε να διορθώσει αργότερα, με την επιβολή της σε πλαστικές επεμβάσεις. Στη διάρκεια της σταδιοδρομίας της στη βιομηχανία του πορνό, η Γιούριζαν Μπελτράν είχε συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις μεγαλύτερες ιστοσελίδες και εταιρείες παραγωγής ταινιών πορνό όπως Brazzers, Bangbros, Mofos, Hustler, Kink.com, Mile High, Digital Sin, Films Girlfriends, Bang Productions και Juicy Entertainment. Η Γιούριζαν έλαβε το πρώτο της βραβείο AVN στην κατηγορία Web Starlet της Χρονιάς για το έτος 2009. Έχει επίσης βραβευτεί με το βραβείο της καλύτερης γυναικείας ερωτικής σκηνής για τη χρονιά 2010, με το Best Web Star το 2011 και το Unsung Starlet της Χρονιάς για τις χρονιές 2012 και 2014. Το 2006, η Γιούριζαν Μπελτράν πρωταγωνίστησε στην ταινία τρόμου, Werewolf in a Woman's Prison.

Προσωπική ζωή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στην αρχή της καριέρας της, η Γιούριζαν υποβλήθηκε στην πρώτης της χειρουργική επέμβαση για την ενίσχυση του μαστού της. Το 2012, η Γιούριζαν υποβλήθηκε σε δεύτερη πλαστική επέμβαση, με την οποία έλαβε μεγαλύτερα εμφυτεύματα στους μαστούς της. Για κάποιο λόγο, η χειρουργική συγκεκριμένη επέμβαση άλλαξε τελείως τις θηλές της. Ενώ πριν οι θηλές της έμοιαζαν πιο πολύ φυσικές, μετά την εμφύτευση των νέων εμφυτευμάτων, οι νέες της θηλές έμοιαζαν περισσότερο τεχνητές. Οι ουλές γύρω από τις θηλές ήταν επίσης πολύ προφανείς, και γι'αυτό το λόγο στις φωτογραφίες και στα βίντεο της, φαίνονταν να προσπαθούσε να κρύβει τις θηλές της. Το 2014,η Γιούριζαν υποβλήθηκε σε τρίτη χειρουργική επέμβαση, αλλά αυτή τη φορά για να διορθώσει τις θηλές της. Οι θηλές της βρίσκονταν πολύ υψηλότερα στο στήθος της. Κατά τη διάρκεια του ίδιου έτους, υποβλήθηκε και σε τέταρτη επέμβαση. Επιπλέον, Η Γιούριζαν Μπελτραν, είχε πολλά τατουάζ πάνω της και ποιο συγκεκριμένα: έναν σκορπιό στο δεξί της πόδι, ένα λουλούδι μεταξύ των δύο ώμων της(αργότερα πρόσθεσε 2 γυμνές ξανθιές γυναίκες, μανιτάρια και αστέρια, δημιουργώντας έτσι μία σκηνή αποτυπωμένη πάνω σε όλη τη πλάτη της) και πέντε κόκκινα αστέρια στο εσωτερικό των καρπών των χεριών της. Είχε επίσης τρυπημένο τον ομφαλό της και δύο δερματικά τρυπήματα στον αριστερό της βραχίονα, πάνω από τον καρπό του χεριού της.

Θάνατος[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το πρωί της 13ης Δεκεμβρίου 2017, η Γιούριζαν Μπελτραν βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Bellflower της Καλιφόρνια, από μια προφανή υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. 1,0 1,1 (Αγγλικά) Internet Movie Database. nm2336517. Ανακτήθηκε στις 21  Ιουλίου 2016.
  2. 2,0 2,1 www.iafd.com/person.rme/perfid=Yurizan/gender=f/Yurizan-Beltran.htm.
  3. www.iafd.com/person.rme/perfid=yurizan/gender=f/yurizan-beltran.htm.
  4. 95003. Ανακτήθηκε στις 9  Οκτωβρίου 2017.