Βικιπαίδεια:Βικιβασιλιάς

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Note! Αυτή η σελίδα περιέχει υλικό το οποίο διατηρείται επειδή τα περιέχομενά του θεωρούνται χιουμοριστικά. Δεν διατίθεται και ούτε θα έπρεπε να χρησιμοποιηθεί για οποιαδήποτε έρευνα ή σοβαρή χρήση.
Τυπική ενδυμασία που χρησιμοποιείται για την αναγνώριση ενός Βικιβασιλιά, αν και (προσοχή) δεν είναι ορατή μέσω του κυβερνοχώρου.

Ο Βικιβασιλιάς είναι ένας χρήστης που αναλαμβάνει δραματικά την ιδιοκτησία των άρθρων. Το βασίλειο της Βικιπαίδειας δεν επιτρέπει μια τέτοια συμπεριφορά. Αν και συγχέονται με τους ενθουσιώδεις, οι Βικιβασιλιάδες θα διεκδικήσουν την ιδιοκτησία και θα απαιτήσουν να την παραλάβουν. Ο Βικιβασιλιάς είναι επίσης περήφανος γονέας της πολύ κακομαθημένης Βικιπριγκίπισσας.

Πώς γεννιέται ένας βασιλιάς[επεξεργασία κώδικα]

Όλοι οι βασιλιάδες ήταν κάποτε Βικιδράκοι, όπως μας διηγείται ένας θρύλος. Περιπλανιόντουσαν στα εδάφη, αναζητώντας νέα βασίλεια για να δώσουν βοήθεια αν χρειαστεί. Στη συνέχεια, όμως, συνάντησαν ένα γιγάντιο βασίλειο τόσο ακατάλληλο και τόσο αφρόντιστο, που ένιωσαν την ανάγκη να εγκατασταθούν και να εργαστούν σκληρά για να εξασφαλίσουν ότι θα ευημερούσε. Οι ανέμελες μέρες του παρελθόντος έχουν παρέλθει. Ανήσυχο είναι το κεφάλι που φοράει στέμμα.

Προβλήματα και ευκαιρίες[επεξεργασία κώδικα]

Ένας Βικιβασιλιάς είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τη Βικιπαίδεια λόγω της αποφασιστικότητάς του. Ωστόσο, τυφλώνεται από την αγάπη για το βασίλειό του. Ως εκ τούτου, σπάνια είναι σοφός στον αυτοδιοριζόμενο ρόλο του ως κυβερνήτης. Αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα, επειδή μπορεί να επιβραδύνει την πρόοδο στον Βικικόσμο. Ευτυχώς, υπάρχουν πάντα Βικιδράκοι και Βικιιπότες πρόθυμοι να τον προκαλέσουν.