Βάϊολετ Σταρ

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Βάϊολετ Σταρ
Γενικές πληροφορίες
Γέννηση23  Δεκεμβρίου 1996[1][2]
Τάμπα[3]
ΕθνικότηταΙταλοαμερικανοί, Spanish Americans και Αμερικανοεβραίοι
Χώρα πολιτογράφησηςΗνωμένες Πολιτείες Αμερικής
Ύψος165 cm Edit this on Wikidata
Βάρος57 kg Edit this on Wikidata
Πληροφορίες ασχολίας
Ιδιότηταηθοποιός πορνογραφικών ταινιών[1]
Περίοδος ακμής2016

Η Βάϊολετ Σταρ γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου 1996 στην Τάμπα της Φλόριντα και είναι Αμερικανίδα ηθοποιός ερωτικών ταινιών.

Παιδικά χρόνια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Βάϊολετ Σταρ γεννήθηκε στην Τάμπα της Φλόριντα, στις 23 Δεκεμβρίου 1996. Είναι Ισπανικής καταγωγής, αλλά μεγάλωσε στην Φλόριντα των Η.Π.Α. Ήταν άριστη μαθήτρια στο σχολείο ενώ κατά την διάρκεια των παιδικών της χρόνων ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, το πατινάζ και την υποκριτική. Έκανε πρώτη φόρα έρωτα, με το τότε αγόρι της, όταν ήταν δεκαπέντε ετών. Αυτό συνέβη το 2011 στο γκαράζ του σπιτιού του φίλου της, πάνω σε ένα στρώμα που υπήρχε μέσα στο γκαράζ. Κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, ο φίλος της Βάϊολετ, βιντεοσκόπησε όλη την ερωτική πράξη. Η Βάϊολετ και οι φίλοι της παρακολουθούσαν το συγκεκριμένο βίντεο πολύ συχνά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να συνειδητοποιήσει ότι θέλει να ασχοληθεί με το πορνό. Κατά τη διάρκεια των ετών της φοίτησής στο κολέγιο, η Βάϊολετ Σταρ είχε ερωτικές επαφές και με κορίτσια.

Καριέρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Βάϊολετ Σταρ ξεκίνησε την καριέρα της στην βιομηχανία του πορνό τον Απρίλιο του 2016. Η πρώτη της ερωτική σκηνή αγόρι με κορίτσι γυρίστηκε για την Raw 27 το οποίο γυρίστηκε χωρίς συνεργείο με επαγγελματικές κάμερες και έμοιαζε περισσότερο με ερασιτεχνικό βίντεο. Έχει συμμετάσχει σε ταινίες πολλών εταιρειών όπως Naughty America, Vixen και Tushy.

Πηγές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]