Αυτό το αρχείο προέρχεται από το Wikimedia Commons

Αρχείο:Vitoria beak 3D.stl

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Εικόνα σε υψηλότερη ανάλυση(5.120 × 2.880 εικονοστοιχεία, μέγεθος αρχείου: 12,37 MB, τύπος MIME: application/sla)

Σύνοψη

Περιγραφή
Português: Arquivo 3D das próteses do bico da gansa Vitória (rinoteca e gnatoteca).
Ημερομηνία
Πηγή Έργο αυτού που το ανεβάζει
Δημιουργός Cicero Moraes

O projeto da confecção do bico da gansa Vitória é uma parceria de: Centro Veterinário da UNIMONTE, ONG Amigos do Mar (Cristian Negrão), Animal Avengers (Roberto Fecchio, Paulo Miamoto, Sergio Camargo, Rodrigo Rabello e Matheus Rabello) e Cícero Moraes.

Αδειοδότηση

Εγώ, ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων αυτού του έργου, το δημοσιεύω δια του παρόντος υπό την εξής άδεια χρήσης:
w:el:Creative Commons

αναφορά προέλευσης παρόμοια διανομή

Το αρχείο διανέμεται υπό την άδεια Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Παρόμοια διανομή 4.0 Διεθνής
Είστε ελεύθερος:
  • να μοιραστείτε – να αντιγράψετε, διανέμετε και να μεταδώσετε το έργο
  • να διασκευάσετε – να τροποποιήσετε το έργο
Υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
  • αναφορά προέλευσης – Θα πρέπει να κάνετε κατάλληλη αναφορά, να παρέχετε σύνδεσμο για την άδεια και να επισημάνετε εάν έγιναν αλλαγές. Μπορείτε να το κάνετε με οποιοδήποτε αιτιολογήσιμο λόγο, χωρίς όμως να εννοείται με οποιονδήποτε τρόπο ότι εγκρίνουν εσάς ή τη χρήση του έργου από εσάς.
  • παρόμοια διανομή – Εάν αλλάξετε, τροποποιήσετε ή δημιουργήσετε πάνω στο έργο αυτό, μπορείτε να διανείμετε αυτό που θα προκύψει μόνο υπό τους όρους της ίδιας ή συμβατής άδειας με το πρωτότυπο.

Wikimedia Foundation
The uploader of this file has agreed to the Wikimedia Foundation 3D patent license: Αυτό το αρχείο και τα τρισδιάστατα αντικείμενα που απεικονίζονται στο αρχείο είναι δικά μου έργα. Χορηγώ σε κάθε χρήστη, κατασκευαστή, ή διανομέα του αντικειμένου που απεικονίζεται στο αρχείο μια παγκόσμια, ατελώς, πλήρως καταβεβλημένη, μη αποκλειστική, αμετάκλητη και διαρκή άδεια χωρίς πρόσθετο κόστος σύμφωνα με οποιαδήποτε αίτηση ευρεσιτεχνίας ή διπλώματος ευρεσιτεχνίας που κατέχω τώρα ή στο μέλλον να να κατασκευάσει, να χρησιμοποιήσει, να διαθέσει προς πώληση, να πουλήσει, να εισαγάγει, και να διανείμει αυτό το αρχείο και οποιαδήποτε 3D αντικείμενα που απεικονίζονται στο αρχείο, τα οποία διαφορετικά θα παραβίαζαν τυχόν αξιώσεις οποιωνδήποτε διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που κατέχω τώρα ή στο μέλλον

Παρακαλούμε σημειώστε ότι σε περίπτωση διαφοράς στην έννοια ή την ερμηνεία μεταξύ της αρχικής αγγλικής έκδοσης αυτής της άδειας και της μετάφρασης, η αρχική Αγγλική έκδοση έχει προτεραιότητα.

Ιστορικό αρχείου

Κλικάρετε σε μια ημερομηνία/ώρα για να δείτε το αρχείο όπως εμφανιζόταν εκείνη τη στιγμή.

Ώρα/Ημερομ.ΜικρογραφίαΔιαστάσειςΧρήστηςΣχόλια
τελευταία04:30, 28 Φεβρουαρίου 2018Μικρογραφία για την έκδοση της 04:30, 28 Φεβρουαρίου 20185.120 × 2.880 (12,37 MB)Cicero MoraesUser created page with UploadWizard

Τα παρακάτω λήμματα συνδέουν σε αυτό το αρχείο:

Καθολική χρήση αρχείου

Τα ακόλουθα άλλα wiki χρησιμοποιούν αυτό το αρχείο: