Αθώο αίμα

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Αθώο αίμα
ΣυγγραφέαςΓκράχαμ Μάστερτον
ΜεταφραστήςΟνούφριος Ντοβλέτης
ΤίτλοςInnocent Blood
Γλώσσααγγλικά
Μορφήθρίλερ

Το Αθώο αίμα (Innocent Blood) είναι μυθιστόρημα του 2005 γραμμένο από τον Βρετανό συγγραφέα Γκράχαμ Μάστερτον (Graham Masterton).

Περίληψη[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ύστερα από το τρομοκρατικό χτύπημα που πλήττει ιδιωτικό σχολείο στο Χόλιγουντ και προκαλεί το θάνατο των παιδιών πολλών διάσημων ηθοποιών και παραγωγών, δημιουργείται ένα σκηνικό φρίκης. Ανάμεσα στα θύματα βρίσκεται και ο Ντάνι Μπελ, ο γιος του επιτυχημένου σεναριογράφου κωμικών σειρών Φρανκ Μπελ.

Την ευθύνη για το χτύπημα αναλαμβάνει μια ομάδα που ακούει στο όνομα Νταρ Ταρίκι Ταρικάτ, και η οποία θέλει να καταστρέψει τα διεφθαρμένα πλέον μέσα μαζικής ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του Δυτικού κόσμου. Η συνάντηση του Φρανκ όμως με μια κοπέλα που επέζησε από την έκρηξη, την αλλόκοτη και γοητευτική Άστριντ, θα τον γεμίσει ερωτηματικά για το αν πρόκειται όντως τελικά για τρομοκρατικό χτύπημα.

Καθώς όλο και περισσότερες βόμβες θα σκορπίζουν τον πανικό στα χολιγουντιανά στούντιο, ο Φρανκ θα επιστρατεύσει τη βοήθεια της Άστριντ και ενός διάσημου ερευνητή μέντιουμ, για να αρχίσει να αποκαλύπτει σιγά σιγά το τραγικό μυστικό που κρύβεται πίσω από αυτή την εκστρατεία τρόμου. Σύντομα, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του θα αποκαλυφτεί ένας κόσμος όπου οι νεκροί κυκλοφορούν ανάμεσα στους ζωντανούς και οι ψυχές τους δεν αναπαύονται ποτέ...