Αγγελιοφόρος

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Η καθημερινή πρωϊνή πολιτική εφημερίδα Αγγελιοφόρος, καθώς και η εβδομαδιαία Αγγελιοφόρος της Κυριακής εκδίδονται από την Εκδοτική Βορείου Ελλάδος ΑΕ (ιδιοκτησίας της οικογένειας Μπακατσέλου) στη Θεσσαλονίκη και κυκλοφορούν στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο Αγγελιοφόρος κυκλοφορεί καθημερινά, εκτός Δευτέρας.

Ο «Αγγελιοφόρος» περιλαμβάνει καθημερινά τα ένθετα «Μικρές αγγελίες» και «Φωνή των Σπορ» με αθλητικά νέα. Κάθε Τετάρτη το ένθετο «Ακίνητα» με πληροφορίες για το real estate της Θεσσαλονίκης, αλλά και της Βόρειας Ελλάδας. Κάθε Πέμπτη το ένθετο «Εργασία» με θέσεις στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και κάθε Παρασκευή το ένθετο «Standard» για το στοίχημα. Το Σάββατο το ένθετο «Auto Αγγελιοφόρος» αφιερωμένο στο αυτοκίνητο.

Στον «Αγγελιοφόρο της Κυριακής» περιλαμβάνονται τα ένθετα περιοδικά: «Sunday» ποικίλης ύλης, «Κατοικία» αφιερωμένο στη διακόσμηση και στην ακίνητη περιουσία και “Ταξίδια”. Μία φορά το μήνα το περιοδικό Close Up για τη μόδα, τη γυναίκα και την αγορά. Επίσης περιλαμβάνει ένθετα για την εργασία και μικρές αγγελίες.

Οι εφημερίδες πραγματοποιούν περίπου 20 ειδικές εκδόσεις ετησίως.

Οι εφημερίδες είναι πρώτες σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Θεσσαλονίκης, ενώ πάνω από 6 στους 10 αναγνώστες τους είναι 18-44 ετών. (μετρήσεις Focus-Bari).

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]