Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Ιωάννης Κούβαρος (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα σας , ονομάζομαι Ιωάννης Κούβαρος και δημοσίευσα ένα λήμμα το οποίο προσφέρει πληροφορίες για τον νόμο του Μπελ για τις τάξεις υπολογιστών . Ξεκίνησα γράφοντας και επεξεργάζοντας στην καρτέλα Το πρόχειρο μου και σημερα που τελικά δημοσίευσα το λήμμα , στην τελική δημοσίευση εμφανίζεται το εξής Χρήστης/Ιωάννης Κούβαρος/Πρόχειρο και όχι ο τίτλος του λήμματος . Θα μπορούσατε να με βοήθησετε ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Στο μετακίνησα στο Νόμος του Μπελ για τις τάξεις υπολογιστών και έκανα μερικές διορθώσεις. Συνέχισε διορθώνοντας κάποιους εσωτερικούς συνδέσμους ώστε να δείχνουν προς το ελληνικό λήμμα ακόμη και αν δεν υπάρχει ακόμη (κόκκινοι σύνδεσμοι) αντί στην αγγλική Βικιπαίδεια.

Ιωάννης Κούβαρος (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια σας , θα προβώ στις απαραίτητες αλλαγές συνδέσμων σύντομα . Υπάρχει κάποια άλλη αλλαγή ή τροποποίηση που θα έκανε το λήμμα πιο ολοκληρωμένο , Ρωτάω καθώς γράφω για πρώτη φορά .

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι. Αυτή τη στιγμή έχει παραπομπές μόνο προς βιβλία του ίδιου του Μπελ που είναι πρωτογενείς πηγές.Πρέπει οπωσδήποτε να βρεις αναφορές και να συμπεριλάβεις πηγές από άλλους επιστήμονες που να αναφέρονται στο νόμο του Μπελ (δευτερογενείς πηγές).

Ιωάννης Κούβαρος (συζήτησησυνεισφορές)

Έγινε θα κάνω τις απαραίτητες αλλαγές σύντομα , ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια

Απαντήστε στο "Ερώτηση από Ιωάννης Κούβαρος"